- Poruka
- 20.959
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad ćeš i ti biti optužen da ne pratiš "fabulu radnje":-D poruka je šala, bez pedigrea
naravno da avg ne detektuje spam, ali sa trojancima i virusima je ok, koristim ga godinu i po
Dragi im Kurir
Biljo nije valjda da se nerviraš zbog ustaše na čeku vlade?SVE mi je draze od B92 i slicnih
Da je Hrvat, ne bi bio u Hagu. Hrvati su ovde zasticeni k'o svete krave, zauzimaju najvise funkcije u Vladi i Skupstini, u Srbiji su bolje tretirani od Srba, znaci, cista laz.
Da je Hrvat bolje bi prosao, ili makar da je Shefko
Meni se čini da je veoma primereno da se neko kao Maja, pošto je u funkciji gradonačelnika, ne meša u političku trku. Mislim, veoma pošteno. Iako ne želim da negiram (jer ne znam) da joj je svega preko glave.
Ma bio SRS bez Maje ili sa njom u svakom slucaju Tadic ce verovatno puci ovaj put.
Tor.......pa opet bi bili unikat na planeti......da pobedi lik koji je tri puta pre toga , duvao.......
Pa to samo u srbiji moze.....a kazu , amerika je zemlja sansi....
Ma bio SRS bez Maje ili sa njom u svakom slucaju Tadic ce verovatno puci ovaj put.
A ako grobar pobedi u prvom, a tadić u drugom krugu jel onda nerešeno?
Ne znam da li žališ ili slaviš zbog toga, ali ima dobre izglede da ne prodje dobro zahvaljujući svom koalicionom partneru, koji će sve učiniti da dovede radikale na vlast i da "sačuva" Srbiju od ulaska u EU i da, naravno, sačuva svoje tajkune od bezvlašća u EU.
Nego kad je on 3 puta bio kandidat.Jednom je ono na proslim a preostala 2 puta?????