Maja Gojković napustila SRS?

kažu da je napustila srs zvog ovog:

ssesseljkurirud0.png

:lol: :lol: :lol:
Dragi im Kurir

SVE mi je draze od B92 i slicnih:roll:
Da je Hrvat, ne bi bio u Hagu. Hrvati su ovde zasticeni k'o svete krave, zauzimaju najvise funkcije u Vladi i Skupstini, u Srbiji su bolje tretirani od Srba, znaci, cista laz.
Da je Hrvat bolje bi prosao, ili makar da je Shefko:roll:
Biljo nije valjda da se nerviraš zbog ustaše na čeku vlade?:D
Ah, znaš kako se kaže ''ko visoo leti, nisko pada''- ili još bolje ''što više uzletiš, više ćeš se razbiti kad padneš''...neće taj još dugo tu da se rasplašćuje....nemo' brineš.;)

Nikolić: Maja Gojković ne želi na miting

Autor: M. M. | 05.01.2008 - 07:27

Nikolić je za „Blic“ juče rekao da Gojkovićeva dobro zna da je on pozvao, ali da je stvar u tome što ona ne želi da bude tamo.
.banner_text_link{text-align: right}.banner_text_link a{font-size: 12px;color: #ccc}.banner_text_link a span{font-size: 10px;}.banner_text_link a:hover{color: #666}- Njena je želja da se tamo ne pojavi, a po medijima stalno priča da je ja nisam pozvao na miting. Zvao sam je na sve moguće brojeve telefona i ostavio više poruka kod njenih saradnika, tako da je nemoguće da ona o tome nije obaveštena - rekao je Tomislav Nikolić.

Mada razumem u potpunosti Maju s obzirom da su u SRS na povrsinu isplivali degenerici tipa Natase Jovanovic,Verice Radete.....tako da je i normalno da joj se smucilo.Ja se recimo ne bi suzdrzao da sam recimo na Majinom mestu ,odem na SRS miting i slusam moronku Natasu Jovanovic a da je ne isutiram na sred bine.

Toma Nikolic je , bez sumnje , rekorder u neuspesnim izlascima na izbrore za predsednika republike u evropi, a verovatno i sire.......

Covek je do sada tri puta gubio, i nema nikakav problem sa savescu , da se i cetvrti puta kandiduje......kolika je to , patoloska zelja za foteljom predsednika, koja ga tera da se blamira kao niko pre njega u evropi???.......U svim zemljama, i onim kulturnim , naprednim, a i onim , banana drzavama, nema sanse da iko , ko je takav gubitnik, izadje po cetvrti put na iste izbore ,............ali, Toma ne haje...on je pendzetirao svoje grobarske obraze, i kandidovace se sve dok ne pobedi, ili dok ga na lopati ne iznesu sa politicke scene....

Naravno, za to mu treba i dovoljan broj bolida , koji nemaju isto tako problem , da njihov najbolji kandidat , gubi sa 3:0...sa velikim sansama da popije cetvorku.......to zaista nema nigde sem u srbiji.......!!!!!!!!

Jedna od onih , koji su uvideli da je to protivno svakom razumu i svakoj logici politickog delovanja je i Maja Gojkovic.....pametno je shvatila , da je SRS u, potreban novi kandidat, ne veciti gubitnik Toma , koji stalno preti svojim sve manjim zubima......

Javna je tajna, da je do razlaza doslo upravo zbog toga , sto je Maja zahtevala da se neko novi kandiduje.......ali, Toma Grobar, okruzen najnesposobnijim kadrom ( po staroj staljinovoj metodi ) je uspeo da izoluje glas razuma, i da se nametne po cetvrti put, kao vidjeni loozer........na sveopste zadovoljstvno i sladostrasno navijanje onih kojima i onako nista nije jasno........

http://www.glas-javnosti.co.yu/clana...dikalni-razlaz

Ne znam da li žališ ili slaviš zbog toga, ali ima dobre izglede da ne prodje dobro zahvaljujući svom koalicionom partneru, koji će sve učiniti da dovede radikale na vlast i da "sačuva" Srbiju od ulaska u EU i da, naravno, sačuva svoje tajkune od bezvlašća u EU.

Pa taj Toma mi nije niko i nista tako da sto bi slavio.Ovaj Tadic nije uradio nista tako da cu slaviti njegov odlazak a ne Tomin dolazak. U principu me zabole ko ce da pobedi moze i Djogani ali samo da ovaj Tadic pukne.Vecina mojih poznanika koji izlaze na izbore su glasali za Tadica na proslim ali na ovim nece niko jedino je pitanje da li ce izaci na izbore sada ili ne ali ako izadju Tadica niko zaokruziti nece.

E pa prve stvari koje se secam a koje je taj Tadic obecavao pored naravno klasika kao sto je ulazak u EU je bilo da ce covek da zaposli milion ljudi. Ej milion ljudi ce on da zaposli.Pa samo po tome se vidi koji je to smajser.Covek takve gluposti prosipa u svojim obecanjima da je to za verovali ili ne. Pa cak bi pre i za onog mafijasa Cedu glasao ako bi morao da biram izmedju njih dvojice.

Nego kad je on 3 puta bio kandidat.Jednom je ono na proslim a preostala 2 puta?????

Наредио бих употребу војске на Космету-Томислав Николић

Никад није било извесније да ћу победити. Нема области у којој је Тадић бољи од мене. Коштуница неће подржати ни мене ни актуелног председника. Тражићу нову и јаснију резолуцију о Космету

- Да ли ће бити четврта срећа? Па, никад није било изгледније и услови никад нису били повољнији. Увек сам се у неко неповољно време досад кандидовао. 2000. је то био судар ДОС - Милошевић и фактички време напада Милошевића на СРС током целе кампање, а за то време, ДОС је био у офанзиви, Милошевић био убеђен да после онаквог бомбардовања ДОС не може да победи на изборима, међутим, грађани су желели промене. У сваком случају, Милошевићев напад на мене и странку знатно је умањио моје изгледе. Следећи пут сам победио Мићуновића, да је био овакав закон као данас, ја бих био председник, али тада се тражило преко 50 одсто и у првом и у другом кругу, што је било немогуће. Трећи пут сам се кандидовао против Бориса Тадића и то је било веома успешно, имао сам највише гласова, али у другом кругу је било немогуће победити кандидата кога су подржали и Коштуница и Илић и Динкић и Карић. Убеђен сам да ако овај пут пређем 50 одсто у првом кругу, онда сигурно побеђујем и у другом - присећа се у интервјуу за Глас јавности Томислав Николић, кандидат СРС-а на председничким изборима, своја три досадашња покушаја да заседне у фотељу шефа државе.

Čak i ako pukne Toma - tako mu i treba. 100 puta sam rekao da treba da se makne, makar da ode u političku penziju. Na čelo radikala treba da dođe neko vispreniji. Mislim da je i Maja to uočila, međutim kao i svuda, teško se političari odriču svojih pozicija. Eno i Vuka : još uvek je predsednik ...

Back