Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Njena najgora nocna mora se ostvarila. Kao joj je bilo zezanje, ali osecam da se iznervirala.
Njoj je cilj da sve perfektno prodje, bez gresaka. Mozda ovo i nije bilo tako strasno jer je pred kraj,
ali da u GGW nesto podje naopako, katastrofa.....

Njena najgora nocna mora se ostvarila. Kao joj je bilo zezanje, ali osecam da se iznervirala.
Njoj je cilj da sve perfektno prodje, bez gresaka. Mozda ovo i nije bilo tako strasno jer je pred kraj,
ali da u GGW nesto podje naopako, katastrofa.....

Sahrana clanova tima zaduzeniih za zvuk je sutra! :mrgreen:

Sahrana clanova tima zaduzeniih za zvuk je sutra! :mrgreen:

Mislim da ce ih bukvalno poslati na humanitarni rad da ispastaju za svoje grehe. Jedva cekam DVD za MDNA,
plasim se da ce izgledati bolje nego Confessions :(:confused::roll:
Nastupi I don't give A, Human nature, Girl gone wild, Vogue, Express yourself, Give me all your loving, Candy shop, I'm addicted i Celebration
su nemilosrdno dobri.

slide-Madonna-MDNA-tour-stage-set-up-a.jpg

To sam od jos nekih fanova posle koncerta cuo. Mozda jer je vise filmski odradjeno... But I like it. I really like it.

Nekako mi je besmisleno. Kao da nije deo koncerta. Pri tom ceo koncert je smislen i ima celine sa medjusobno dobro povezanim pesmama. Pri tom nekim pesmama je skroz promenjen aranzman i to mi recimo uopste nije zasmetalo cak naprotiv bila sam prijatno iznenadjena.

Nekako mi je besmisleno. Kao da nije deo koncerta. Pri tom ceo koncert je smislen i ima celine sa medjusobno dobro povezanim pesmama. Pri tom nekim pesmama je skroz promenjen aranzman i to mi recimo uopste nije zasmetalo cak naprotiv bila sam prijatno iznenadjena.

Ono sto se meni svidja je kako lepo glumi ludu koja ubija sve zive. I onaj ludacki smeh. A sto se tice pesama koje su reinvented po mom misljenju na vrhu su: Candy shop, Like a virgin, Celebration. Express yourself, Human nature i Vogue nisu reinvented ali su predobre dok nastupa.

Sa Like a Virgin me je oborila sa nogu.

Genijalno je! Meni je ta pesma toliko slojevita, toliko razlicitih interpretacija ima, veoma je kvalitetna pesma.

Like A Virgin je ono sto nju cini UMETNIKOM! :worth: Mnogi nece ni razumeti nastup videce samo kao jos jedan dosadan nastup i osakacenu dance pesmu!
Ali bas to dosta je slojevita i nikako nije toliko "happy" pesma!
I ono plakanje nije lazno! To se vidi!
Pustila nas je da je vidimo ranjivu!

Ovo je mnogo vise od muzike. Ona je life teller.
Uvek je mnogo tuzna kada ovo peva. U zivotu ima mnogo
razloga da se place a ovakvi stihovi ti prave knedlu u grlu.
Iako nastupa po milioniti put i cini se da bi trebala da
ogugla na publiku i sve to, ovo je cini vrlo novom i nevinom i
da se oseca kao da je prvi put. Da to prosto dozivi punim plucima.

Back