Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa MDNA tour nije pijaca, naravno da ga je otpustila.
A ovaj moze samo da se zali pa da i njega otpusti.

http://2.***************/-ZU3v1YLh6c8/UI0LySltmDI/AAAAAAAAZBY/mC_Y96-cbEo/s1600/no8.jpghttp://2.***************/-zXAXrnLK6IM/UI0KxAjqiBI/AAAAAAAAZA0/WOSyT91V6lw/s1600/no5.jpghttp://4.***************/-etYT9M7cQ-A/UI0KvEGA5aI/AAAAAAAAZAQ/dTkTXjij0OE/s1600/no2.jpg
tumblr_mckcqvqqld1rxml8no5_400.jpg
tumblr_mckcqvqqld1rxml8no7_400.jpg
tumblr_mckcqvqqld1rxml8no8_400.jpg
tumblr_mckcqvqqld1rxml8no10_400.jpg
tumblr_mckcqvqqld1rxml8no3_400.jpg

Kakav li je osecaj biti na njenom koncertu...? :aha:

Neopisiv! Nesto tipa:

tumblr_mbzt3gfne01rhc5avo1_500.gif

Ja na primer retko iskazujem emocije, ali kad si ispred nje ne mozes da se ne radujes (pricam za sebe).
Kad me je pogledala ja sam imao osmeh do usiju. Ispred tebe je zena iz Like a vrigin, iz Frozen, zena o
kojoj se toliko prica i gledas je ispred sebe kako profesionalno igra, apsolutno nekakav prenos energije.
I ne mogu da objasnim ni sebi a kamoli drugima koliko sve to uzivo dobro izgleda, slike i snimci su nista :)
Kad si u trecoj dimenziji i kad zvuk prolazi kroz tebe i pod nogama ti se trese od ozvucenja, sve deluje tako
savrseno i neverovatno profesionalno.
Naravno to na mene tako deluje jer sam fan, ali potpisujem da je neko ko ne slusa Madonu bio tamo da bi
joj skinuo kapu za profesionalnost. Ta dva sata prolete, sve nekako klizi samo, ne stignes da se oporavis od
nastupa a ide sledeci. I tako...

I ne moze da se kaze da je to produkcija jer nije. Madonna je centar svega. Produkcija i svima ostalima stoji
na raspologanju pa ne vidimo takve rezultate.

Poslednja izmena:
Odlicno je bilo :super:
I svaka joj cast za ono sto je uradila za Ellen pre mnogo godina a nikad o tome javno nije pricala :worth:

Ali kako joj je dan programiran dok je na turneji :eek: Ustane, jede, trenira, pa ide na probe, pa posle proba opet trenira :eek: i tek ide kuci u 3 ujutru... Kako izdrzava ja i dalje ne razumem :worth:

Poslednja izmena:
Bilo je kul i slatko. Bila je normalna, ne mora da se trudi da bude dohovita
ili originalna jer je ona Madonna. Aplauz publike je jak koliko i pre 3 decenije,
ne bledi. Naravno, kao i uvek tu je distanca od fanova. Toliko rada i sjajnih
trenutaka u njenoj karijeri, svih 30 godina. Zaista je kraljica. Najbolji trenutak
su ova dva komentara:

tumblr_mcpr71ys3E1rjkubqo1_500.gif

tumblr_mcprf45rmt1reyz33o3_250.jpg

Voleo bih da sledeci album bude ozbiljniji...Ako u 2013 ne bude pravila film ima dosta vremena da se posveti samo muzici i napravi masterpiece Ray Of Light 2.0.
Nek opet malo eksperimentise, pa nek proda i 20 kopija samo briga me!
I koliko god Orbit bio genije mislim da je bilo dosta njega!
1013_467310939979659_326802084_n.jpg

Meni nikako nisu jasne te stvari, npr zasto danas ne moze da se napravi pesma kao Vogue ili Express yourself.
Jesu li sve ideje u muzici istrosene ili ih je Madonna istrosila ili je uticaj ere toliko jak da ne moze da ne utice na zvuk...
Ali moje misljenje je da se za MDNA bas potrudila. GMAYL je simpaticna i bila je pod uticajem Superbowl-a, to je mozda greska.
Ostalih gresaka nema jer ona nije posvetila ni dan promociji albuma, njena snaga je bila usmerena na turneju, to je ocito.
Ona mi je nekako prerasla to da se vuce po emisijama i snima filmove od spotova da bi bili gledani na youtube-u. Za to su tu ostali.
Ionako ce Rihanna, Gaga, Jenifer, Beyonce i Nicki da snime jos 100 albuma i 1000 singlova. A za sledeci album me neopisivo interesuje
sta ce biti. Mislim da fanovi preteruju i zahtevaju od nje mnogo. Svaki album je bio jedinstven, jedino HC je imao malo losiju produkciju.
Ako sledeci album bude podjednako osvezenje kao MDNA bice super. Ako ga uopste bude. Posle 30 godina opet snimati pesme, traziti
ideje, detaljno i ludackim tempom spremati i odradjivati turneju mislim da bi bilo previse. I ovo je previse od nje. Samo malo njih to postuje.
Bitno je da su U2 i Rollingstones, koji improvizuju na citavom koncertu, zive legende.

Meni nikako nisu jasne te stvari, npr zasto danas ne moze da se napravi pesma kao Vogue ili Express yourself.
Jesu li sve ideje u muzici istrosene ili ih je Madonna istrosila ili je uticaj ere toliko jak da ne moze da ne utice na zvuk...
Ali moje misljenje je da se za MDNA bas potrudila. GMAYL je simpaticna i bila je pod uticajem Superbowl-a, to je mozda greska.
Ostalih gresaka nema jer ona nije posvetila ni dan promociji albuma, njena snaga je bila usmerena na turneju, to je ocito.
Ona mi je nekako prerasla to da se vuce po emisijama i snima filmove od spotova da bi bili gledani na youtube-u. Za to su tu ostali.
Ionako ce Rihanna, Gaga, Jenifer, Beyonce i Nicki da snime jos 100 albuma i 1000 singlova. A za sledeci album me neopisivo interesuje
sta ce biti. Mislim da fanovi preteruju i zahtevaju od nje mnogo. Svaki album je bio jedinstven, jedino HC je imao malo losiju produkciju.
Ako sledeci album bude podjednako osvezenje kao MDNA bice super. Ako ga uopste bude. Posle 30 godina opet snimati pesme, traziti
ideje, detaljno i ludackim tempom spremati i odradjivati turneju mislim da bi bilo previse. I ovo je previse od nje. Samo malo njih to postuje.
Bitno je da su U2 i Rollingstones, koji improvizuju na citavom koncertu, zive legende.

I ja obozavam MDNA! Odlican je, cak i HC koji mnogi pljuju!
I normalno da ce biti sledeceg albuma, ne lici na nju da odustane tek tako! ;)

Definitivno je najbolja u bladama! :worth: Zaboravio sam ovu pesmu a toliko je dobra! :worth:

Here is the law of the land
You play with fire and you'll get burned
Here is the lesson I've learned
That you don't know what you've got til it's gone

I fought to be so strong, I guess you knew
I was afraid you'd go away, too

Little girl you've got to forget the past
And learn to forgive me
I promise to try -- but it feels like a lie

Don't let memory play games with your mind
She's a faded smile frozen in time
I'm still hanging on -- but I'm doing it wrong