Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njena najgora nocna mora se ostvarila. Kao joj je bilo zezanje, ali osecam da se iznervirala.
Njoj je cilj da sve perfektno prodje, bez gresaka. Mozda ovo i nije bilo tako strasno jer je pred kraj,
ali da u GGW nesto podje naopako, katastrofa.....

Sahrana clanova tima zaduzeniih za zvuk je sutra!![]()

Jedva cekam da izadje backdrop za "Gang Bang"![]()

Je li prica o albumu gotova ili ce biti jos neki spot? Meni lici kao da nece...

Zaboravio si Gang Bang!
![]()
Od dva sata koncerta ovo je jedina stvar koja mi se apsolutno nije dopla. Niti mi se pesma nesto dopada.
Od dva sata koncerta ovo je jedina stvar koja mi se apsolutno nije dopla. Niti mi se pesma nesto dopada.
Meni je ovo kao neka scena iz filma! A efekti

To sam od jos nekih fanova posle koncerta cuo. Mozda jer je vise filmski odradjeno... But I like it. I really like it.
Zastoooo?Meni je ovo kao neka scena iz filma! A efekti
![]()
A pesma je orgazam![]()
Nekako mi je besmisleno. Kao da nije deo koncerta. Pri tom ceo koncert je smislen i ima celine sa medjusobno dobro povezanim pesmama. Pri tom nekim pesmama je skroz promenjen aranzman i to mi recimo uopste nije zasmetalo cak naprotiv bila sam prijatno iznenadjena.
Znam sta ce vas oraspoloziti, prelepo je i live je.

Sa Like a Virgin me je oborila sa nogu.
Mrzim sve sto se tice njenog izgleda iz tog perioda![]()
Sa Like a Virgin me je oborila sa nogu.
Genijalno je! Meni je ta pesma toliko slojevita, toliko razlicitih interpretacija ima, veoma je kvalitetna pesma.
Mnogi nece ni razumeti nastup videce samo kao jos jedan dosadan nastup i osakacenu dance pesmu!