Erotic
Zainteresovan član
- Poruka
- 259
Would you like me better if I was... Ovaj, drago mi je.
In another place, at a different time...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Would you like me better if I was... Ovaj, drago mi je.
In another place, at a different time...
I f*cked up and Beautiful killer ulaze u moju gold plejlistu.
I f*cked up je sooo honest! Volim sve.I f*cked up and Beautiful killer ulaze u moju gold plejlistu.
You wanna know how to make God laugh? Tell him your plans...Ako mi podje za rukom da navucem neke devojke, ali nemam nikog tako 'kul'.
I onda kad sam zavrsio tamo bilo je idi mi - dodji mi.
![]()
p.s. sta ste svi napali na GMAYL, ja je obozavam... I cuo sam da album prolazi katastrofa na prestiznim listama - bas sam se potresao...
ljudi vi niste normalni..znaci ne dodjem dan na formu vi 113134 postova..boli me glava...inace evo za Erotica;;ja sam milos i 91 sam godiste,..i molim vas adujte me na fejsu i lajkujte mi sve madonino sto izbacim jer moji prijatelji to ne zele ;D hahah

I meni se sviđa I Fucked Up.You wanna know how to make God laugh? Tell him your plans...
I Best Friend, ne bih je uporedio sa Incredible. A Beautiful Killer tek da ne pominjem.
ljudi vi niste normalni..znaci ne dodjem dan na formu vi 113134 postova..boli me glava...inace evo za Erotica;;ja sam milos i 91 sam godiste,..i molim vas adujte me na fejsu i lajkujte mi sve madonino sto izbacim jer moji prijatelji to ne zele ;D hahah
kolko je ovo dobro