Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
530191_10150771785039402_10584534401_11738274_718965147_n.jpg

Ako mi podje za rukom da navucem neke devojke, ali nemam nikog tako 'kul'.
I onda kad sam zavrsio tamo bilo je idi mi - dodji mi.

madonna-bike-bicycle-riding-ride-london-photo1.jpg

p.s. sta ste svi napali na GMAYL, ja je obozavam... I cuo sam da album prolazi katastrofa na prestiznim listama - bas sam se potresao...

ja idem u svakom slucaju :D

a na kakve prestizne liste mislis?

ljudi vi niste normalni..znaci ne dodjem dan na formu vi 113134 postova..boli me glava...inace evo za Erotica;;ja sam milos i 91 sam godiste,..i molim vas adujte me na fejsu i lajkujte mi sve madonino sto izbacim jer moji prijatelji to ne zele ;D hahah

ljudi vi niste normalni..znaci ne dodjem dan na formu vi 113134 postova..boli me glava...inace evo za Erotica;;ja sam milos i 91 sam godiste,..i molim vas adujte me na fejsu i lajkujte mi sve madonino sto izbacim jer moji prijatelji to ne zele ;D hahah

CUZ WE L-U-V MADONNA. :kiss:
Ti megamixovi su najjači, raspametiš se kad čuješ sve odjednom. :zurka:

Oh shit još nisam gledao SuzAnu. :eek:

I meni se sviđa I Fucked Up. :aha: You wanna know how to make God laugh? Tell him your plans...
I Best Friend, ne bih je uporedio sa Incredible. A Beautiful Killer tek da ne pominjem.

Ni ja vise ne bih uporedio Best Friend sa Incredible. Sada mi je celo bonus izdanje super i kompletno sa savrsenom BK, prelepom IFU, jako simpa BS i ipak OK pesmom BF.

Cool. Vladavina LG pocinje od 94.-95. godista...

MDNA's first week sales will be higher than Beyoncé's, Britney's, Xtina's, Mariah's, Rihanna's & Katy's latest albums'. Isn't that great for a '53 year-old has-been who isn't the Queen of Pop anymore' ?

Back