Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
http://4.***************/_7RiQ45N2reU/S_Gj-DFkezI/AAAAAAAANAI/nhPtxqQa34Y/s1600/kylieminogue_madonna_jpgaultier_conebra.jpg

Princeza popa obnavlja stil Kraljice popa. Kylie Minogue je za izgled svog novog albuma, pod nazivom Aphrodite, podsetila na čuveni "kupasti brus" koji je Madonna proslavila '90-ih godina. Ovaj kultni deo odeće ponovo je uradio čuveni kreator Jean Paul Gaultier.

http://4.***************/_7RiQ45N2reU/S_Gj-DFkezI/AAAAAAAANAI/nhPtxqQa34Y/s1600/kylieminogue_madonna_jpgaultier_conebra.jpg

Princeza popa obnavlja stil Kraljice popa. Kylie Minogue je za izgled svog novog albuma, pod nazivom Aphrodite, podsetila na čuveni "kupasti brus" koji je Madonna proslavila '90-ih godina. Ovaj kultni deo odeće ponovo je uradio čuveni kreator Jean Paul Gaultier.

Wow, cool... Meni je super taj stajling za Blond Ambition Tour... :super:
Samo me nerviraju oni plesači sa fake tits za Like A Virgin... Kvare savršen nastup... :cool:

Jedan od najboljih Madoninih performansa...sexy..po meni

Pa kad nosi bodysuit, normalo da je sexey. ;)
Ali, šta znam, nije mi jedan od najboljih performansa.
Najbolji performans sa Confessions Tour-a mi je Live To Tell, definitivno, i Let It Will Be.
Sa Re-Invention Tour-a Music/Holiday i početak koncerta.
Sa Drowned World Tour-a Paradise/Frozen.
Sticky & Sweet - Into The Groove.
Blond Ambition - Keep It Together.
Ne znam što nisam išao redom, nebitno. :p
Aj sad vi, nemoj da vas mrzi. :D

po meni ovako:

Virgin tour: Dress you up in my love/Like a virgin
Whos that girl tour Papa dont preach/Material girl
Blond ambition Material girl/Express yourself/Vogue
Girlie show Jystify my love/Everybody/Holiday
Drowned world Sky fits heaven/Impressive Instant
Re-invention Holiday/American life
Conffesion Paradise/Erotica/Future lovers
Sticky&Sweet Like a prayer/Into the groove/Holiday

aaaaah bas sam se namucio a volim jos mali milion nastupa :hahaha:

Madonin najbolji nastup (cak mi zvuci siomasno da ga zovem nastup) koji sam u stanju da odgledam 1000000 puta Get together sa Confessions-a.
Posle Let it will be (Conf.), Vogue (S&S), Like a virgin (Conf. Blond amb.), Nobody knows me (Reinv.) i jos milion...
Brate, prava umetnica.

http://3.***************/_uVjg_eyktbY/R-4lvjXsexI/AAAAAAAAAAw/FyHDhOO6jWA/s400/a1.jpg

Britanski Channel 4 objavio je listu Top 100 Greatest Pop Videos Ever.
Evo prvih 10:

Michael Jackson: Thriller
Peter Gabriel: Sledgehammer
A-ha: Take on Me
Queen: Bohemian Rhapsody
Madonna: Like a Prayer
Robbie Williams: Rock DJ
Michael Jackson: Billie Jean
The Verve: Bittersweet Symphony
Madonna: Vogue

Madonna ima jos predstavnika na ovoj listi, ukljucujuci "Material Girl" na 19. mestu i "Ray Of Light" na 68.

Britanski Channel 4 objavio je listu Top 100 Greatest Pop Videos Ever.
Evo prvih 10:

Michael Jackson: Thriller
Peter Gabriel: Sledgehammer
A-ha: Take on Me
Queen: Bohemian Rhapsody
Madonna: Like a Prayer
Robbie Williams: Rock DJ
Michael Jackson: Billie Jean
The Verve: Bittersweet Symphony
Madonna: Vogue

Madonna ima jos predstavnika na ovoj listi, ukljucujuci "Material Girl" na 19. mestu i "Ray Of Light" na 68.

britanci ko britanci... morali su da ubace Robija...
+ Billie Jean na 7. mestu... A ja kao huge Michael Jackson fan mislim da Majku to nije ni u top 20 spotova koje ima...

gga8.jpg

Mnogo, mnogo mocno!! Najbolji pocetak koncerta iako mi je S&S omiljena turneja sa najboljim remixima.Cak mi je i Human nature bolji od originala.

Najbolji pocetak.Jedna je Madonna :worth::lol:

hahahahah provalite ladno se mehanizacija okretanja stolice zaglavila u CG..hahh
i u onom delu kada treba da keze Thats what I talk about ne kaze Montenegro hahaha
eeeeee :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
mada ovo verovatno vec znate

Back