klika
Ističe se
- Poruka
- 2.851
Lucky girl:da je madona istog kvaliteta kao i stoja,mogu se samo slatko nasmejati i reci no comment...
druga stvar,FROZEN(mislim da se tako zvao ili ray of light,nisam sigurna),je kod muzickih krtiticara ocenjen kao kvalitetan album,posle ne znam koliko godina,sto se nje tice....i za ovaj najnoviji su rekli da je njen najkvalitetniji,mada se meni licno to ne svidja...prema tome,nisu samo hitovi u pitanju...a kao trece,ona zena ima prosecan glas,ZNA DA PEVA,glupost je reci da ne zna,sem sto to nije nesto epohalno....pa ako cemo tako meni alanis ne peva nista bolje....cak ni ne volim taj kao ja sam rock riba koja zna da peva,iako mi je alanis ok...ali i ona je devojka sa prosecnim glasom....mada uostalom ne vredi raspravljati,kad cete vi uvek reci drugacije
Lutko, ti ocigledno onda imas problema sa shvatanjima sta je dobro pevanje, slusao sam Madonu vise puta u nekakvim zivim prenosima i ta zena FALSIRA, nije u pitanju ukus nego neznanje. Fals i ukus su dve kategorije. Ja mogu da ne volim nekoga zato sto mi se ne svidja muzika koju ta osoba izvodi ali isto tako ako dobro svira/peva to ne mogu da poreknem. Ne pricam ja o Madoni zato sto imam nesto protiv nje, samo ti kazem da ta zena ne zna da peva u onom smislu da bi bila 20 godina proglasena za POP kraljicu ili kako to vec vole da nazivaju po raznoraznim televzijama.
Alanis moze da predaje pevanje Madoni ako mene pitas, poslusaj njene zive nastupe pa ces se uveriti u to. Ne kazem da je najbolja pevacica na svetu, ja sam je samo uzeo za primer pokusavajuci da pokazem da jedna klinka moze da nparavi mnogo bolji album od Madone, nista vise od toga. Ima 10 puta boljih pevacica od Alanis, da ih ne nabrajam, ima ih mnogo.
Pa ako ti kazes da Madona ima prosecno znanje u pevanju, i da ima prosecne albume generalno gledajuci njen opus, kako onda mozemo pricati o nekoj POP zvezdi koja "hara" 20 godina scenom. Zar to onda ne ide u prilog onoj mojoj prici sa pocetka da je ona samo jedan prozivod medija i nista vise gde se putem strasne propagande ljudima jednostavno usadjuje nesto u glavu i stvaraju se holivudske price jer se to najbolje prodaje. Ja ti napravih paralelu sa Merliknom, zar nisi shvatila poentu.