Madonna

Lucky girl:
pa covece imam njen koncert,sa stripped turneje...

Nisam slusao bas taj koncert... gledao sam na TV neke snimke sa nekih koncerata, ali ono sto sam vuo je skroz OK, e sada prateci vokali... po to je manje vise normalna pojava u opisanom smislu.

E sada, kada si vec pomenula te vokale... Jednom prilikom sam pre par godina gledao Madonin nastup u jednom klubu (sta li je vec), gde je imala ceo hor (gospel naravno) kao pratnju. U jednom delu su ti crnci napravili tako dobar izlet da sam se prosto smrzao. Dakle, napravili su od njene pesme (ne secam se tacno koje), pravi gospel... neverovatno. T o je bio jedan jedini put da sam slusao Madonu sa uzivanjem. Ne znam kako se se zvao taj koncert jer, na zalost, nisam odgledao ceo, ali je bio odlican.

Lucky girl:
pa mi ti sad obajsni,zar ako vec hoces da imrpovizujes,zar ne treba to u pozitivnijem smislu da uradis?

Kako mislis u pozitivnijem smislu, nisam siguran da sam razumeo? A sama improvizacija je to sto od nekoga cini dobrog ili loseg pevaca... barem za moje usi.

Lucky girl:
poslusaj njen stripped koncert,pa ces cuti o cemu priicam..

Pokusacu, mada posle ovoga... promenicu misljenje o njoj, ako je bas toliko gadno isfalsirala sopstveni nastup...

A sto se tice tih nadodnih pevaca (kako je ovo lepo receno;)), to je bilo samo jedno poredjenje jer si uopsteno govorila o pevacima sa ovih prostora. Naravno, tacno je da ima olosa... i to previse, ali sta da se radi, moraju i ti „sljamovi“ od necega da zive.

Lucky girl:
draganu mirkovic sam cula ono let it be kad je pevala,pa je zvucala kao da je dave

Nisam do sada cuo ni jednog narodnjaka koji je dobro otpevao bilo sta osim toga sto peva celog zivota. Dok sam imao prilike da cujem neke pevace drugih usmerenja kako se odlicno snalaze u muzickim pravcima u kojima se nisu okusavali.
btw Nemoj mi Draganicu dirati, molim te, znas da sam osetljiv kada se spominje u nekom negativnom kontekstu... ona je ipak nesto posebno...

Madonna is planning a world tour for 2006. Madonna about the tour: "I'm currently exploring the possibility. If I go on tour, it would be next summer. And it would be all out disco, with lots of disco balls. I would focus on dance music and the new record. I already did the older stuff on my Re-Invention tour."(Billboard)

Kakve su sanse da Madona odrzi koncert u Beogradskoj Areni na turneji 2006?

Ni ja ne verujem ! Ne secam se sad koje godine je bila u Bg-u ali znam da ni malo nije bila zadovoljna organizacijom, publikom i ostalim...bar je tako pisalo u novinama...

Iako ne volim Madonu, misljenja sam da bi njen dolazak bio vrlo pozeljan... Treba malo zivnuti, svako novo lice tog kalibra je izvesan pomak... a mislim da je to skroz dobro. Mada, iskreno... pa i ne verujem da ce doci.

koliko god vise cenila ja Pink,ti ipak ne mozes njih dve da poredis..jer madona ipak ima mnogo,mnogo vecu publiku,jer sto godina traje...prema tome doslo bi sigurno puno ljudi...
a kad je madona bila u bg-u?

Lucky girl:
dobro nikodime,pusti coveka,vidis da je voli :)
i njemu je sjajna ;)

Ma neka je voli, ne branim mu... nemam prava.
Sta vise i ja je volim svim srcem iako znam da nije savrsena, mislim da me te mane najvise i privlece da je tako bezrezervno volim i manijacki svakodnevno slusam. :shock:

Back