nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
Lucky girl:pa covece imam njen koncert,sa stripped turneje...
Nisam slusao bas taj koncert... gledao sam na TV neke snimke sa nekih koncerata, ali ono sto sam vuo je skroz OK, e sada prateci vokali... po to je manje vise normalna pojava u opisanom smislu.
E sada, kada si vec pomenula te vokale... Jednom prilikom sam pre par godina gledao Madonin nastup u jednom klubu (sta li je vec), gde je imala ceo hor (gospel naravno) kao pratnju. U jednom delu su ti crnci napravili tako dobar izlet da sam se prosto smrzao. Dakle, napravili su od njene pesme (ne secam se tacno koje), pravi gospel... neverovatno. T o je bio jedan jedini put da sam slusao Madonu sa uzivanjem. Ne znam kako se se zvao taj koncert jer, na zalost, nisam odgledao ceo, ali je bio odlican.
Lucky girl:pa mi ti sad obajsni,zar ako vec hoces da imrpovizujes,zar ne treba to u pozitivnijem smislu da uradis?
Kako mislis u pozitivnijem smislu, nisam siguran da sam razumeo? A sama improvizacija je to sto od nekoga cini dobrog ili loseg pevaca... barem za moje usi.
Lucky girl:poslusaj njen stripped koncert,pa ces cuti o cemu priicam..
Pokusacu, mada posle ovoga... promenicu misljenje o njoj, ako je bas toliko gadno isfalsirala sopstveni nastup...
A sto se tice tih nadodnih pevaca (kako je ovo lepo receno

Lucky girl:draganu mirkovic sam cula ono let it be kad je pevala,pa je zvucala kao da je dave
Nisam do sada cuo ni jednog narodnjaka koji je dobro otpevao bilo sta osim toga sto peva celog zivota. Dok sam imao prilike da cujem neke pevace drugih usmerenja kako se odlicno snalaze u muzickim pravcima u kojima se nisu okusavali.
btw Nemoj mi Draganicu dirati, molim te, znas da sam osetljiv kada se spominje u nekom negativnom kontekstu... ona je ipak nesto posebno...