Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mozda i napuni Marakanu, to me ne bi ni cudilo.......na zalost, ima mnogo ljudi koji padaju na njen pozorisno-brodvejski nastup, tu od pravog pevanja nema nista. Malo lepih kostima, cupkanja/igranja, erotski nabijenih scena malo da napali muski deo populacije, i to je sve.........ne, hvala.

Cena gostovanja Marije Veronike Luize Čikone, koja je svetsku slavu stekla pod pseudonimom Madona, iznosi milion dolara. Ministar kulture Srbije Dragan Kojadinović, koji je prvi najavio ovaj spektakl, poručio je da bi gostovanje ovakve zvezde moglo biti od velikog značaja za imidž Srbije u svetu, ali se još ne zna da li će država sufinansirati ovaj projekat.

Ovo je preuzeto sa foruma koncerti.

Zak2005:
Cena gostovanja Marije Veronike Luize Čikone, koja je svetsku slavu stekla pod pseudonimom Madona, iznosi milion dolara. Ministar kulture Srbije Dragan Kojadinović, koji je prvi najavio ovaj spektakl, poručio je da bi gostovanje ovakve zvezde moglo biti od velikog značaja za imidž Srbije u svetu, ali se još ne zna da li će država sufinansirati ovaj projekat.

Ovo je preuzeto sa foruma koncerti.

To milionce bi se moglo malo bolje utrositi. Ne znam da li ona vredi i deseti deo te cifre, sumnjam......

Dakle.. ipak je bolja... nikako da odliucim... <(

Sto se mene tice, Madona je je jedno veliko nista, kao i Dragana... mada... dragana je ya nju ipak klasa, barem u moralnom pogledu.

Back