Mackanje

gledala sam ja to, al sam vrlo dugo apstinirala od vecine proizvoda za lice
bilo mi je tesko pronaci nesto sto ne pogorsava stvar pa sam batalilaa skoro sve
ostavila micelarnu, gel za ciscenje, la roche jednu kremu i bb kremu
osim maskare i olovke za obrve to je bilo sve
Ja sam micelarnu potpuno izbacila iz upotrebe.iskljucivo skidam sminku ili se umivam kad nemam sminku sa gelom za umivanje.meni je lagan balea aqua.ne isusuje,ne iritara oci,skida maskaru

Bas sam se razocarala.ima neka cura na yt koja se razume u sastav kozmetickih proizvoda,sta je dobro,a sta stetno.i pitam je ja za kremu ziaja sa kozijim mlekom u koju se kunem.ona kaze,od dobrog ima malo pantenola i glicerina i puno parfema i brdo necega sto omrksava kozu,a sto je stetno
Sad ne znam sta da radim.mnogo volim tu kremu,jako mi prija,izbacila sam i antirid i nocnu,samo ovu koristim.i zimi i leti

Bas mi prija,a i veseli me :lol:
Nego ja je svima preporucujem kao nesto bas kvalitetno.
Jbg,druga cura na yt ju je jako hvalila,tj sastav.
Jbg,tako moja mama stalno cita sta je zdravo od hrane,a sta ne.pa tata jednom rekao,mi cemo umreti od slovne greske :lol:

Bas mi prija,a i veseli me :lol:
Nego ja je svima preporucujem kao nesto bas kvalitetno.
Jbg,druga cura na yt ju je jako hvalila,tj sastav.
Jbg,tako moja mama stalno cita sta je zdravo od hrane,a sta ne.pa tata jednom rekao,mi cemo umreti od slovne greske :lol:

Mazi smokvo u debelim slojevima! :lol:
Meni krema po sastavu ne deluje bas nesto kvalitetno, ali je ok za dm kozmetiku i taj cenovni rang.

И ова ми изразито одговара а цена је збиља смешна:

Cien Vitality Regenerative Night Cream with Calcium, Collagen, Q10 ...

Uhhh kako nisam videla do sada ovu temu...ja volim da se mackam...tj. ponajvise volim dekorativnu kozmetiku:balavi:
I mene zanima neki dobar losion za telo,meni te balea stvarcice uopste ne odgovaraju,ranije sam koristila Sephora kremu za telo,bila je divnaaaa prestala je da se proizvodi a sada neku Nivea onu belu body cream soufflé cherry blossom & jojoba oil,nije lose,prilicno se brzo upija,al ono...valjalo bi nesto bolje...
Sta je to gore?

Korejski serum sa c vitaminom za lice,trebalo bi da brise hiperpigmentaciju sa lica,daje blistavost,tre la la...
Afro,u dm-u jos danas je 1500,redovna cena 2000
Koliko sam shvatila,c vit se postepeno uvodi u negu,da ne izazove iritaciju.imam jos par kapi hada labo,valjda cu potrositi za par dana pa da predjem na ovaj.njega cu ujutru,kazu da je super pre kreme za suncanje.uvece the ordinary,imam jos dva hijalurona i jedan baffet
Ako zarati,ja cu bar biti namazana 😂

Moja koza je suva i osetljiva,preko 10 godina koristim Eucerin hyaluron filler dnevnu i/ili nocnu,cak mi ni ove nove dve verzije ne odgovaraju sa elastinom i volumenom ili cime vec.
Probala sam i druge kreme,ne vredi. Koza mi posle mesec dana bude sklona iritacijama,crvenilu.
Ove ostale serume i ta cuda mogu,ali nista bez te kreme,mozda bih i mogla da posetim dermatologa.
Jednom mi je jedan preporucio gel za tusiranje Linola,koji koristim i za lice.Dakle ko ima suvu kozu,moja preporuka za ova dva proizvoda 🌹

Dobila sam od ćerke hajlajter na četkicu samo ne znam kako se koristi
I umesto da se juče malo namackam, ja samo olovku i karmin ko i uvek
I nokti mi porasli, nit da stavim novi lak, nigde ni ne idem, a kad odem zaboravim da koristim sve što sam mogla da stavim :lol:

Back