Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Da odes na kurs negde? Jel ima to kod nas? Videla sam da ima za sminkanjeZnas kad mene stomak boli kad pomislim da se feniram.opirem se i dusom i telom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da odes na kurs negde? Jel ima to kod nas? Videla sam da ima za sminkanjeZnas kad mene stomak boli kad pomislim da se feniram.opirem se i dusom i telom
Ma ne volim ni drugi da me fenira.meni je to strasna gnjavaza.i stalno imam u glavi kako fen drzi preblizu kosi,kako jedan pramen prelazi sto puta i przi ga....Da odes na kurs negde? Jel ima to kod nas? Videla sam da ima za sminkanje
ja se u zivotu nisam isfeniralaMa ne volim ni drugi da me fenira.meni je to strasna gnjavaza.i stalno imam u glavi kako fen drzi preblizu kosi,kako jedan pramen prelazi sto puta i przi ga....
U sustini najvise volim da mi je kosa skoro suva i onda sa par poteza da izvuce tamo vamo...i onda razbarusi
A to umeju samo bas bas dobri frizeri
Moja sestra ima meku i ravnu kosu, tanku dlaku ali nije retka. Ona samo osusi fenom i oceslja se i stoji ravno skroz. Kao da je peglala
ima to kod kineza u konzervi garantBouze sta sam sad procitala...za brzi rast kose i protiv opadanja,teme glave treba mazati suzama vinove loze
Kada se orezuje vinova loza,ispod grane koja najvise kaplje,stavi se tegla i sa tom tecnoscu se premazujes
Dobro nisu rekli da se mazes mlekom slepog misa...jos da moram da izmuzavam miseve
pa ako ti ostane od tretmana napravis i supuSupu od slepog misa su apsolvirali
Pogledajte prilog 685749ovo sam zelela,ali ga nisam nasla,nema dm,nema lili,pa gde da trazim jos?
imas jos sampona bez sulfata na trzistu![]()
Upravo stiglo i odmah uzela,bas sam hepi.doduse odrase me,za 385 ml sampona 1450 din
Ali,nije gmo,nema sulfata,silikona,parabena i sis( sta mu bese sis?) I veganski je proizvod
Naravno da ima,ali jednom sam naisla na neki clanak iz americkog casopisa,valjda 10 najboljih proizvoda za kosu,pa je bio ovaj samponimas jos sampona bez sulfata na trzistu
gledala sam ja to, al sam vrlo dugo apstinirala od vecine proizvoda za liceSto ne probas the ordinary kozmetiku,vi mozete u metropolitenu na dorcolu i vracaru,jako su jeftini serumi,pilinzi,a vrhunski kvalitet