Mackanje

Da odes na kurs negde? Jel ima to kod nas? Videla sam da ima za sminkanje
Ma ne volim ni drugi da me fenira.meni je to strasna gnjavaza.i stalno imam u glavi kako fen drzi preblizu kosi,kako jedan pramen prelazi sto puta i przi ga....
U sustini najvise volim da mi je kosa skoro suva i onda sa par poteza da izvuce tamo vamo...:zcepanje: i onda razbarusi
A to umeju samo bas bas dobri frizeri

Ma ne volim ni drugi da me fenira.meni je to strasna gnjavaza.i stalno imam u glavi kako fen drzi preblizu kosi,kako jedan pramen prelazi sto puta i przi ga....
U sustini najvise volim da mi je kosa skoro suva i onda sa par poteza da izvuce tamo vamo...:zcepanje: i onda razbarusi
A to umeju samo bas bas dobri frizeri
ja se u zivotu nisam isfenirala
meni je to totalno besmislena akcija
korisnije mi je recimo buljit u plafon ili tako nesto

Moja sestra ima meku i ravnu kosu, tanku dlaku ali nije retka. Ona samo osusi fenom i oceslja se i stoji ravno skroz. Kao da je peglala

Biće da imamo slične kose. Tanana i meka, nije retka ali nema težinu koja pada, ema kvalitet i više leprša oko lica.
Nasuprot svim savetima jedino laska kada je operem i osušim prirodno uz dve varijante, kada hocu da bude ravna pred kraj sušenja je izvrnem preko glave i u dva poteza je sušim fenom i češljam gustim češljem...bude kao peglana, glatka i ravna.
Druga varijanta je da podignem visok rep, stavim snalu i samo rep uvijem kao figarom...izvučem lagano i bude super...
Ali je dugačka...meni mora da bude duga kosa da bi ličila na nešto izgledno koliko toliko...

Jbt,mislila sam da sam pokupovala sve za hronogram kose,ne pitajte sta je :lol: a ispada da sam kupila samo za fazu hidratacije,a ne i za hranjenje i za proteinski tretman
I sad mi treba karite maslac i tecni keratin
E to ne znam ni sta je ni gde da nadjem
A sto mi je prelepa kosa danas posle dubinske hidratacije :zaljubljena:

Bouze sta sam sad procitala...za brzi rast kose i protiv opadanja,teme glave treba mazati suzama vinove loze
Kada se orezuje vinova loza,ispod grane koja najvise kaplje,stavi se tegla i sa tom tecnoscu se premazujes
Dobro nisu rekli da se mazes mlekom slepog misa...jos da moram da izmuzavam miseve

jedva nadjoh temu da pitam nesto kupila sam neko ulje za kozu pa me interesuje da li je neko koristio i kakvi su utisci
po deklaraciji i po recima gospoje iz parfimerije ovo je nesto super
a mene uopste nije tesko ubediti
AE3B180C-264C-44BC-9C36-5951E4F63CA1.jpeg

Uzela sam vit C, hijeluron i onaj colagen, i evo drugo jutro mazem sve redom, ta tri pa onda kremu onu merc sa kolagenom. Mirise sve predivno i koza je na dodir divna al ko ima toliko vremena.
To prvo namazes pa sacekas da upije pa sledece i tako tri puta dok stignes do kreme :lol: mislim da cu ja to tako par dana pa par dana nista, da koza odmori, bukvalno bez kreme.
Za kosu sam uzela isto neki serum na mokru za krajeve i posle neko ulje na krajeve...
Ovo je vrhunac moje brige o kosi i licu :malav:

e, ja sam odlucila zivit opasno
prvo sam uzela hada labo za ciscenje lica
tim sam bas zadovoljna
onda neku yoskine kremu sa maticnim mlijecom i centellom asiaticom
djeluje mi ok, al nije spektakl

e, sad sam uzela ovo
centella_asiatica_tiger_grass_gotu_kola_cica_skin_care_products_PureHeals_Centella_90_Ampoule.jpg

da vidim kako ce moje lice reagirati

plan mi je i toner da uzmem pa kao vaspostavim rutinu, al mislim da cu gadjati
neku drugu kremu iduci put

Sto ne probas the ordinary kozmetiku,vi mozete u metropolitenu na dorcolu i vracaru,jako su jeftini serumi,pilinzi,a vrhunski kvalitet
gledala sam ja to, al sam vrlo dugo apstinirala od vecine proizvoda za lice
bilo mi je tesko pronaci nesto sto ne pogorsava stvar pa sam batalilaa skoro sve
ostavila micelarnu, gel za ciscenje, la roche jednu kremu i bb kremu
osim maskare i olovke za obrve to je bilo sve

Back