Znam nego sad umesto na najlonu kupuješ odeću u lidlu, na to sam mislila.Pa nema veze sa lidlom,dovlacila sam dzakove garderobe,zatrpala sam se stvarima koje nemam gde da oblacim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam nego sad umesto na najlonu kupuješ odeću u lidlu, na to sam mislila.Pa nema veze sa lidlom,dovlacila sam dzakove garderobe,zatrpala sam se stvarima koje nemam gde da oblacim
I to je tacno.recimo kupila sam zuti kratki sorc za sebe,a noge kao balvani sa celulitom.ne znam sta sam mislila.naravno da nikad nisam obukla osim kad hocu da se jos vise ubedacim po kuci.Znam nego sad umesto na najlonu kupuješ odeću u lidlu, na to sam mislila.
nesto kompenziras ili ti treba ventilMrtva mi je najomiljenija tema
Pogledajte prilog 790167
Inace juce sam donela odluku da 2 meseca ne kupim nista od kozmetike, 3 nista od garderobe, a 4 nista od obuce. Vidim da sam se totalno pogubila sa kupovinom,samo dovlacim kao hrcak,kozmetiku skladistim kao da imam deset glava,a odecu ne oblacim.i dalje nosim stvari od pre deset godina.cak i dukseve nasledjene za moju decu od dece prijatelja.kao da nisam sva svoja
Imam problem da bacim,ne u fazonu trebace mi ,nego ja zaista nosim samo ono sto sam nosila unazad godinama
Ne znam zasto ovo pisem??? Sigurno sam nesto htela drugo da kazem![]()
Sigurno da je i jedno i drugo.dobar psihic bi tu imao dosta posla.ali i za njega bi otisla kesa paranesto kompenziras ili ti treba ventil
svi to ponekad radimo
Pa dobro možda bi taj šorc mogao da te motiviše da više voziš bajs i rešiš se tog celulita, i da piješ više vode.I to je tacno.recimo kupila sam zuti kratki sorc za sebe,a noge kao balvani sa celulitom.ne znam sta sam mislila.naravno da nikad nisam obukla osim kad hocu da se jos vise ubedacim po kuci.
Nisam bas pri mozgu kad sam pri parama.to kod mene ne ide reciprocno
ma ne treba ti psihijatarSigurno da je i jedno i drugo.dobar psihic bi tu imao dosta posla.ali i za njega bi otisla kesa para

Koje sad bre mlekoe, smoki uzela sam neko mlijeko za kosu od onih tvojih u dmu
bolje ti je da bude dobro
<3

mislim da daJa to nisam nikad kupila ni preporucila
Verovatno je maui? Imam dva njihova sampona