gost 428490
Aktivan član
- Poruka
- 1.735
Tesko da ce to brisati hiperpigmentaciju. Dugo ce trajati da se vide minimalni pomaci (god, dve). Ako ih bude uopste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja koza je suva i osetljiva,preko 10 godina koristim Eucerin hyaluron filler dnevnu i/ili nocnu,cak mi ni ove nove dve verzije ne odgovaraju sa elastinom i volumenom ili cime vec.
Probala sam i druge kreme,ne vredi. Koza mi posle mesec dana bude sklona iritacijama,crvenilu.
Ove ostale serume i ta cuda mogu,ali nista bez te kreme,mozda bih i mogla da posetim dermatologa.
Jednom mi je jedan preporucio gel za tusiranje Linola,koji koristim i za lice.Dakle ko ima suvu kozu,moja preporuka za ova dva proizvoda![]()

gde se ok provuku i šminke

E ovo još nisam culaKoristim Nivea proizvode jer su jeftini a OK, a sad sam kupila ovu kremu i ulje za telo.
http://www.equilibra.it/product/456/anti-wrinkle-face-cream
Prija mi - fino miriše, lepa koža posle toga a i slaže mi se njihov dizajn uz kupatilo, što je takođe bitan faktor. Mrzim kad mi kozmetika štrči od okruženja![]()

Nikad o tome nisam ni razmišljala, važno mi je ako je moguće da je kozmetika što kvalitetnija iz moje pozicije i to je to.Stvarno? Ja sam mislila da svi tako, da i dizajneri ambalaže za kozmetiku svakako razmišljaju o tome. Možda ne svi, ali bar neki. Ne kupujem ništa roze, ciklama ni ljubičasto, remeti mi moj "natural" fazon u kupatilu gde je sve bež, zelenkasto i belo : )

Nije on morski paspa ne, ne vazi se izvinjenje, jer ako se uklapaju skoljka i galeb uklapa se i Bobi![]()
dok ne upadne u moreNije on morski pas![]()
Cak mi i Avon nekih 3x bolji od njih. Nedavno sam kupila neko mleko za telo,niti mirise niti mi se upija,a imam uvek jaku zelju da pronadjem nesto da mi odgovara
Jedna od najboljih krema za lice a koju sad koristim proizvode kaluđerice u manastiru Sveti Stefan kod Vranja. Ima je u manastirskim suvenirnicama, a potpuno je prirodna i sa lekovitim biljem.
A koristila sam ranije sve Nivea do Lankom.
E samo je neugledno pakovanje.
![]()
Ne mora da znaci da odgovara koži krema zato što ima prirodne sastojke.
Ja sam dobijala osipe od svake maske iz kuhinje i nikada nisam mogla lepiti voće i med na kožu. Isto tako mi muževljeva sestra napravi kremu ponekad bez ijednog konzervansa, stoji u frižideru, bukvalno sa ruzinom vodom je meša i meni je svaki put neprijatno što je ne mogu koristiti iako je prepuna raznog bilja i vitamina. Najstrasniji osip je izazvala Hauschkina krema sa narandzom i vitaminom C. Podiglo mi se celo od reakcije.
Mislim da je u pitanju balans, određena koncentracija nekog sastojka pa nekako da se ti sastojci uklope.
Fino je sto tebi paše ali u mojim ocima cim čujem potpuno prirodno bilje dodje mi da spustim obrvu uz "hm".

Primetila sam da ne ideš na najlon od kad imaš lidlNije tema,ali sam duks iz lidla nosila deset dana za redom![]()

Pa nema veze sa lidlom,dovlacila sam dzakove garderobe,zatrpala sam se stvarima koje nemam gde da oblacimPrimetila sam da ne ideš na najlon od kad imaš lidl![]()