Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam micelarnu potpuno izbacila iz upotrebe.iskljucivo skidam sminku ili se umivam kad nemam sminku sa gelom za umivanje.meni je lagan balea aqua.ne isusuje,ne iritara oci,skida maskarugledala sam ja to, al sam vrlo dugo apstinirala od vecine proizvoda za lice
bilo mi je tesko pronaci nesto sto ne pogorsava stvar pa sam batalilaa skoro sve
ostavila micelarnu, gel za ciscenje, la roche jednu kremu i bb kremu
osim maskare i olovke za obrve to je bilo sve
meni je bioderma sensibio dugo bila jedan od rijetkih proizvoda koji mi ne iritira kozu vec naprotivJa sam micelarnu potpuno izbacila iz upotrebe.iskljucivo skidam sminku ili se umivam kad nemam sminku sa gelom za umivanje.meni je lagan balea aqua.ne isusuje,ne iritara oci,skida maskaru
Kako misliš šta da radiš? Pa da je baciš, šta drugo.Sad ne znam sta da radim.

Pa što se ljutiš, šalim se. Ako ti odgovara, koristiš je kao i do sad. Prosto.

Bas mi prija,a i veseli me
Nego ja je svima preporucujem kao nesto bas kvalitetno.
Jbg,druga cura na yt ju je jako hvalila,tj sastav.
Jbg,tako moja mama stalno cita sta je zdravo od hrane,a sta ne.pa tata jednom rekao,mi cemo umreti od slovne greske![]()

Joj smokvo, ne opterećuj se. Kada bi krenula sve tako detaljno da analiziras, vise nista ne bi ni mazala, ni jelaNasla sam opseznu analizu proizvoda,za svaku komponentu u sastavu sta je sta i dal je stetno.sadrzi jedan kancerogeni sastojak
Jel to iz dm-a? Jel akcija, koliko je? Svi vidim jako hvale njihove proizbode. Javi jesi zadovoljna.Sreca,sreca,radost!
Pogledajte prilog 722529

Znas ti ono,ispod mire sto djavola vireŠto je ružan ovaj novi like, Gospode, svaki put se, da prostite, štrecnem.
Evo sad se sve mislim zašto smokva pokazuje Lorelajn srednji prst, pa ona je bar fina