Mackanje

Screenshot_20200419-080709.png
ovo sam zelela,ali ga nisam nasla,nema dm,nema lili,pa gde da trazim jos?

Ja kad stavim bilo šta na kosu, komotno je mogu opet prati za tri sata, nek okače to mački o rep.
Jedino mogu da trpim ulja pre pranja kose, ne koristim ni balsame ni ništa, a kosu farbam u plavo, 9%nim hidrogenom, plus pramenovi i blanš jednom ili dva puta godišnje.
Da ne pričam koliko mi se lice ospe od tih maski i ostalih grozota, odmah se upali (za kosu, ne za kožu).

No smoki, ti si očigledno našla šta prija tvojoj kosi, stvarno znatno bolje izgleda :D
Fazon je u tome sto mi je kosa vise od godinu dana prekrasna na dodir,ali ako nije stilizovana( a nije:lol: ) sve vreme izgleda kao metla
Mrzim odlaske kod frizera,sama bas nisam preterano vicna,a mislim i da joj steti bilo sta vruce
Tako da uglavnom tragam za necim sto ce kosu da cini ok samo sa pranjem

Ja kad stavim bilo šta na kosu, komotno je mogu opet prati za tri sata, nek okače to mački o rep.
Jedino mogu da trpim ulja pre pranja kose, ne koristim ni balsame ni ništa, a kosu farbam u plavo, 9%nim hidrogenom, plus pramenovi i blanš jednom ili dva puta godišnje.
Da ne pričam koliko mi se lice ospe od tih maski i ostalih grozota, odmah se upali (za kosu, ne za kožu).
Moja drugarica nikada ne stavlja nista osim sampona i kosa prekrasna

Pogledajte prilog 685737

Jee kompletirala sam se
I uspela sam da kupim sve za dubinsku hidrataciju
Znaci operem kosu,prelijem je cajem od ruzmarina,stavim masku pomesanu sa glicerinom,pantenolom(on mi udrveni,al posto je jednom mesecno,ok) i gustinom kratko u vreloj vodi
To stoji pola sata,opet sampon,pa regenerator
Ja cu morati ovo na papir,pa da strikliram da ne zaboravim:lol:
Sad i taj glicerin me malo zbunjuje,sa njim podmazujemo traku za trcanje....
I posle sto ti je suva kosa :lol:

U petak nas dve idemo da dopunimo njoj šminku, korektor, puder meni, hajlajter, četkice za obrve, sunđere za blendanje, svašta nešto, taman da vidim ima li moj parfem na akciji ili neki od ovih naših
Šta smo kupile prijaviću vam

Ja bez balzama ne mogu da rascesljam kosu. I meni je balea potpuno iznenadjenje, odlicne su maskice a bas povoljne za razliku od vecine drugih proizvodjaca.
A keratin mi je takodje znacajno olaksao, ne feniram je nego samo susim uz ravnu cetku.

Ja bez balzama ne mogu da rascesljam kosu. I meni je balea potpuno iznenadjenje, odlicne su maskice a bas povoljne za razliku od vecine drugih proizvodjaca.
A keratin mi je takodje znacajno olaksao, ne feniram je nego samo susim uz ravnu cetku.
Ja sam dva puta stavljala keratin.mozda bude dve nedelje super i onda posle toga kosa sprzena
A kosu cesljam bez icega,nikad mi se ne mrsi.ni dok perem ni kad je suva

Ja sam dva puta stavljala keratin.mozda bude dve nedelje super i onda posle toga kosa sprzena
A kosu cesljam bez icega,nikad mi se ne mrsi.ni dok perem ni kad je suva
Moja kosa je bebeca. Talasa se I ne moze da se fenira ako nije ofarbana.
To je ona kosa koja posle spavanja ostane da strci u nekim pramenovima I pravi razdeljke, iako nije rijetka pretjerano je tanka.
I ja je posle svakog pranja namackam I pustim malo da odstoji. A zbog toga mi se vjerovatno masti tjeme, pa moram da je perem svaki drugi dan. Vrzino kolo.

A keratin razlicit stavljaju. Na popustima cesto mozes vidjeti one povoljne keratine, to su samo maske koje traje nekoliko dana I bas to, posle se sisas.
Ali kod ok frizera koji ne nabavlja bas svasta nanese se keratin koji traje oko pola godine. Nije to bas da ti cetka nikada ne treba, jakoj kosi mozda ne, ali meni treba da dok susim prelazim onom ravnom cetkom, cisto malo da zagladim. I bude bas fina kosa.

Tako I moja sestra. Bude kao strijela ravna.
Na dodir je cak slicna mojoj, zericu ostrija.
A moja je najgora kada se sama osusi. Slijepi se na tjemenu a zatalasa I rastrci na ramenu da svaka dlaka ima neku sopstvenu filozofiju, pa bude otuzno.

A keratin razlicit stavljaju. Na popustima cesto mozes vidjeti one povoljne keratine, to su samo maske koje traje nekoliko dana I bas to, posle se sisas.
Ali kod ok frizera koji ne nabavlja bas svasta nanese se keratin koji traje oko pola godine. Nije to bas da ti cetka nikada ne treba, jakoj kosi mozda ne, ali meni treba da dok susim prelazim onom ravnom cetkom, cisto malo da zagladim. I bude bas fina kosa.
Ovo i jeste bilo nesto povoljno,sad i ja znam da postoje razni,al dzaba,zatrcala se
I to dvaput :lol:

Back