smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Zaboravila sam poslednji korak,mleko od kokosove vodiceTo je temeljan pristup njezi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravila sam poslednji korak,mleko od kokosove vodiceTo je temeljan pristup njezi.
opa neko ima slobodnog vremena
Imam svo vreme ovog svetaopa neko ima slobodnog vremena

Fazon je u tome sto mi je kosa vise od godinu dana prekrasna na dodir,ali ako nije stilizovana( a nijeNo smoki, ti si očigledno našla šta prija tvojoj kosi, stvarno znatno bolje izgleda![]()
) sve vreme izgleda kao metlaMoja drugarica nikada ne stavlja nista osim sampona i kosa prekrasnaJa kad stavim bilo šta na kosu, komotno je mogu opet prati za tri sata, nek okače to mački o rep.
Jedino mogu da trpim ulja pre pranja kose, ne koristim ni balsame ni ništa, a kosu farbam u plavo, 9%nim hidrogenom, plus pramenovi i blanš jednom ili dva puta godišnje.
Da ne pričam koliko mi se lice ospe od tih maski i ostalih grozota, odmah se upali (za kosu, ne za kožu).
I posle sto ti je suva kosaPogledajte prilog 685737
Jee kompletirala sam se
I uspela sam da kupim sve za dubinsku hidrataciju
Znaci operem kosu,prelijem je cajem od ruzmarina,stavim masku pomesanu sa glicerinom,pantenolom(on mi udrveni,al posto je jednom mesecno,ok) i gustinom kratko u vreloj vodi
To stoji pola sata,opet sampon,pa regenerator
Ja cu morati ovo na papir,pa da strikliram da ne zaboravim
Sad i taj glicerin me malo zbunjuje,sa njim podmazujemo traku za trcanje....

Pa nije mi kosa suva.samo je trsava,ali meka je na dodirI posle sto ti je suva kosa![]()
Pa sto stavljas onda to sve na glavu crna smokvoPa nije mi kosa suva.samo je trsava,ali meka je na dodir
Pa zato sto dok sam prala sa bilo cim i stavljala bilo koju masku,bila mi je kao slamaPa sto stavljas onda to sve na glavu crna smokvo
Ok ako ti radi. Meni sve to deluje previsePa zato sto dok sam prala sa bilo cim i stavljala bilo koju masku,bila mi je kao slama
I nije mogla da poraste
Kad sam pocela da se malo bavim kosom,da iscitavam iskustva i savete vide se i rezultati
Pa to je zato sto razlicite kose imaju razlicite zahteve,to ne moze da shvate oni koji sa cim god da operu,superOk ako ti radi. Meni sve to deluje previse
Ja sam dva puta stavljala keratin.mozda bude dve nedelje super i onda posle toga kosa sprzenaJa bez balzama ne mogu da rascesljam kosu. I meni je balea potpuno iznenadjenje, odlicne su maskice a bas povoljne za razliku od vecine drugih proizvodjaca.
A keratin mi je takodje znacajno olaksao, ne feniram je nego samo susim uz ravnu cetku.
Ma najvise ti znaci feniranje, za izgled.Pa to je zato sto razlicite kose imaju razlicite zahteve,to ne moze da shvate oni koji sa cim god da operu,super
Moja kosa je bebeca. Talasa se I ne moze da se fenira ako nije ofarbana.Ja sam dva puta stavljala keratin.mozda bude dve nedelje super i onda posle toga kosa sprzena
A kosu cesljam bez icega,nikad mi se ne mrsi.ni dok perem ni kad je suva
Znas kad mene stomak boli kad pomislim da se feniram.opirem se i dusom i telomMa najvise ti znaci feniranje, za izgled.
Frizer ti opere sa samponom u balzamom 3 din za kilo i na kraju izgleda super.
Ovo i jeste bilo nesto povoljno,sad i ja znam da postoje razni,al dzaba,zatrcala seA keratin razlicit stavljaju. Na popustima cesto mozes vidjeti one povoljne keratine, to su samo maske koje traje nekoliko dana I bas to, posle se sisas.
Ali kod ok frizera koji ne nabavlja bas svasta nanese se keratin koji traje oko pola godine. Nije to bas da ti cetka nikada ne treba, jakoj kosi mozda ne, ali meni treba da dok susim prelazim onom ravnom cetkom, cisto malo da zagladim. I bude bas fina kosa.