Mackanje

Ok, ali ne skida bore, polira ih, zar ne...
Zbilja ne razumem potrebu za invazivnim metodama...ljude buse ko svajcarski sir, zele da izbegnu operacije, dok se neke svesno namecu..ono, kao da kad ujutru ustanu i protegnu se, pomisle - danas bih mogla malo da se zategnem....

Sori, stekoh utisak da ne moram nabrajati...
...losi alkoholi (alcohol denat., isopropyl alcohol, methanol, ethyl alcohol,...- isusuju, iritiraju kozu, stvaraju dermatitise, ekceme), razni stabilizatori (Triethanolamine,..), sulfati (Sodium Lauryl Sulfate,...), stetni Uv filteri (Octyl methoxycinnamate, Benzophenone, Oxybenzone,...), razni parfemi, esencijalna ulja koja mogu delovati foto, cito toksicki i mutageno,...silikoni nisu nuzno losi, a ni parabeni nisu toliko zlo kao sto se prikazuje...
Lista je podugacka...

Sporije stari, ali nastaju dublje bore (celo, oko ociju, usta,...),..i takvo lice ne mozes lako podmladiti...
...dok bejbi fejsovi imaju bucmastija lica, pa bore nisu toliko izrazene ..

Не спречи стварање боре (што и није циљ), већ кожа буде једрија и изгледа значајно боље.
Ја и не причам о томе како зауставити старење. Већ како старити лепше.

Тенк ју за имена побројаних супстанци. Нисам се тиме бавила никад с обзиром на став о кремама који сам већ изнела.
Ако те не буде мрзело, можда да нам напишеш мало опширније о томе? Посебно треба водити рачуна о супстанцама са мутагеним ефектом.

Да, дебља кожа има дубље боре али их буде значајмо мање. Пар кључних на лицу. Тања кожа се бора свуда.

- - - - - - - - - -

Како те супстанце уопште продру у кожу тј. Како продру кроз ћелијску мембрану и кроз силне везе које постоје између ћелија?

a bile su na onom stenderu sa proizvodima na popustu
rok je dobar, moj ocd je provjerio
ne znam ni da li je u svim radnjama ista ponuda toga
al ici cu u deltu u pon pa ti mogu provjeriti
ako ima mogu ti cak i uzeti

Не спречи стварање боре (што и није циљ), већ кожа буде једрија и изгледа значајно боље.
Ја и не причам о томе како зауставити старење. Већ како старити лепше.

Тенк ју за имена побројаних супстанци. Нисам се тиме бавила никад с обзиром на став о кремама који сам већ изнела.
Ако те не буде мрзело, можда да нам напишеш мало опширније о томе? Посебно треба водити рачуна о супстанцама са мутагеним ефектом.

Да, дебља кожа има дубље боре али их буде значајмо мање. Пар кључних на лицу. Тања кожа се бора свуда.

- - - - - - - - - -

Како те супстанце уопште продру у кожу тј. Како продру кроз ћелијску мембрану и кроз силне везе које постоје између ћелија?

Ako smo se u vezi necega slozili na temi, to je da genetski faktor igra glavnu ulogu...sve drugo je diskutabilno i zavisi od x faktora pa i ukusa...jbg, igle priznajem samo kad mi vade krv ili ne daj boze spricaju nesto socno u venu ili straznjicu..:lol:
Nema na cemu...trenutno nemam vremena da se raspisem, mozda ubuduce..
....mada verujem da forumasicama preporuke nisu ni potrebne...

Preporuke su uvek potrebne.
Ja reklamama ništa ne verujem.
Što više para daju na reklame, manje daju na kvalitet. Provereno za sve Procter&Gamble proizvode.
A i za Coca-Cola napitak. Najprodavaniji napitak na svetu, a i dalje se najviše reklamira. Jer bi u suprotnom potpuno pao u zaborav pošto je obično đubre.

Какве сте неваљалице :lol:
Офидија и ја се не надмећемо, само смо жене с дрчнијим ставом па то можда изгледа тако. :D

Имам и ја ту ББ, али је не користим. Вероватно јој је и рок већ истекао.

Иначе, давне 2005. год. сам упознала тадашњу директору Лореала за Балкан. Рече Мира (тако се звала) : "Лореал, 30% квалитет, 70% реклама."

Meni je Loreal odnos cena kvalitet dobar izbor
Koristim ga godinama, u nekom trenutku sam ga menjala drugim kremama I uvek se vratila na kraju njemu jer minajvise prija
A sigurna sam I da je zasluzan za to kakva mi je koza na licu danas

Dive, koristis li kreme sa jakim faktorom za zastitu koze?

Ja imam pjegice na jagidicama, sada se pomalo vide a ljeti su upadljive I pored krema, u kotodermi su mi rekli da postoje kreme koje to saniraju I samo zimi da ih mazes a vec od februara da mora dobra krema sa faktorom. To je jedini nacin da ocuvas kozu lica. Posle cujem da je kotoderma firma koja za sve potura kortikosteroide I da su za zaobilazenje.

Tvoje lice he bas zategnuto al ne djeluje mi da izbjegavas sunce. Kako njegujes, obicne kreme ili sa faktorom?

Dive, koristis li kreme sa jakim faktorom za zastitu koze?

Ja imam pjegice na jagidicama, sada se pomalo vide a ljeti su upadljive I pored krema, u kotodermi su mi rekli da postoje kreme koje to saniraju I samo zimi da ih mazes a vec od februara da mora dobra krema sa faktorom. To je jedini nacin da ocuvas kozu lica. Posle cujem da je kotoderma firma koja za sve potura kortikosteroide I da su za zaobilazenje.

Tvoje lice he bas zategnuto al ne djeluje mi da izbjegavas sunce. Kako njegujes, obicne kreme ili sa faktorom?

obicne..postavila sam ovde fotke koje koristim..revitalift, laser..i sad sam nasla neku u belom pakovanju isto mi prija
ne stavljam zastitni faktor i normalno suncam lice
doduse ne izlazem ga suncu da pocrveni, nego onako na ranijem suncu i u senci kad je jako

evo ove prve tri u nizu https://www.google.com/search?q=lor...vAQ9QEwAnoECAcQCA#imgrc=df-04PgZOisCLM:&vet=1

znam jednog ovna koji istu tu koristi i u nju se kune... posle kazu da zvezde nemaju veze :zcepanje:
Ја је свима препоручујем. Заиста је добра. Уреа има кератолитичко својство и кожа је фина, глатка од ње. :)
Не мора Кристалдермина, може и нека друга марка. ;)

Ја је свима препоручујем. Заиста је добра. Уреа има кератолитичко својство и кожа је фина, глатка од ње. :)
Не мора Кристалдермина, може и нека друга марка. ;)

Баш су могли и друго име да јој надену, мало гадњикаво звучи мажем уреу :zcepanje:

Back