Mackanje

e, ja sam uzela neki argan sampon
i za sada mi je super
a ja sam ful izbirljiva po pitanju sampona
ovaj

Prilozi

• tmb_precious_argan_hydro_sampon_393.jpg
    tmb_precious_argan_hydro_sampon_393.jpg
    3,3 KB · Pregleda: 21
Ja uglavnom medicinske preparate koristim, izuzev šminke, naravno. Mogu da preporučim šampon za kosu Rigen forte, nekog italijanskog proizvođača. Bez parabena, parafina i sulfata.Protiv opadanja kose i postoji još jedan, za brži rast ili tako nešto. Koristim ga dugo, ali protiv opadanja

Ja uglavnom medicinske preparate koristim, izuzev šminke, naravno. Mogu da preporučim šampon za kosu Rigen forte, nekog italijanskog proizvođača. Bez parabena, parafina i sulfata.Protiv opadanja kose i postoji još jedan, za brži rast ili tako nešto. Koristim ga dugo, ali protiv opadanja
Jako dobar! Mislim da odgovara svim tipovima kose.

Naručila na net-u, po preporuci drugarice farbu za kosu marke "Genius". Imaju odličan raspon boji i nijansa. Mislim čak preko 100 i nešto. Ovako se mogu naći u Alexander cosmetics parfimerijama. Farbe su od 100 ml i kupuje se posebno hidrigen(nema ga u tubi).

ja sam upravo porucila neke lepe lancme kreme.
nesto sam jako neadovoljna izgledom, cini mi se da izgledam bas umorno i ofucano i nikako.
u to ime, zakazala sam jedan prp tretam prekosutra da vidim da l pomaze

Ja sam naručila serum za lice, ali sam napravila sama svoj mix koji želim.
Pa sam iskombinovala varijantu za zatezanje, protiv bora i za hidrataciju.
Kada ga potrošim za 6 meseci, ima da budem mlađa nego kad sam bila studentkinja. :zper:

Kvinsi, radila je moja koleginica vampirski tretman i to jedno 2-3 puta, ali nije nesto bila zadovoljna. Ono sto ju je stvarno osvezilo i 10 godina podmladilo je tzv fadenlifting light. Ne znam kako se to kod nas zove. Isto se radi bez anestezije, citav tretman traje oko pola sata, a te niti se nakon godinu-godinu i po same razgrade. A nije ni skupo. Ne znam da li ti je to previse invazivno.

bambi, ja ne ocekujem cuda. znam da me taj tretman nece podmalditi, niti mi je to cilj. zelim samo da izgledam svezije i jedrije, nadam se da ce prp postici bar takav efekat

Back