Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha, ha.... biće da je ipak tako, nažalost!Pa to dok si mlad.posle mozes da se kreses do zore,al ako nisi mazao kreme ima da licis na veselog sar peja
Jako dobar! Mislim da odgovara svim tipovima kose.Ja uglavnom medicinske preparate koristim, izuzev šminke, naravno. Mogu da preporučim šampon za kosu Rigen forte, nekog italijanskog proizvođača. Bez parabena, parafina i sulfata.Protiv opadanja kose i postoji još jedan, za brži rast ili tako nešto. Koristim ga dugo, ali protiv opadanja
I ja sam taj uzela. I to sam ga nasla u Bg. Ovde ga nisam videla u DMu. Lepo mirise i odgovara mi.e, ja sam uzela neki argan sampon
i za sada mi je super
a ja sam ful izbirljiva po pitanju sampona
ovaj
tretman sopstvenom plazmom, na prirodan način utiče na stvaranje novog kolagena u koži. to je onaj "vampirski" tretman, sigurno si culaKvinsi, šta je prp tretman?
ovo se radi pod anestezijom, namazu ti onu kremu. kazu da nije bolno. ne znam, prvi put radim i prenecu utiske u petakNisam čula. Meni je i obično čišćenje lica u kozmetičkom salonu previše invanzivno.
eli, ne budi dramtacinaObavezno!
Anestezija? Pa to je ko operacija.![]()
probaj s hranombambi, ja ne ocekujem cuda. znam da me taj tretman nece podmalditi, niti mi je to cilj. zelim samo da izgledam svezije i jedrije, nadam se da ce prp postici bar takav efekat