Jel sme da se srcuje, mislim, kad je već nesmotreno okačenoZašto kačite njegove slike, koga briga? Poenta je da je ona rekla da bi izašla sa muškarcem na večeru zbog lepote
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel sme da se srcuje, mislim, kad je već nesmotreno okačenoZašto kačite njegove slike, koga briga? Poenta je da je ona rekla da bi izašla sa muškarcem na večeru zbog lepote
Jel sme da se srcuje, mislim, kad je već nesmotreno okačeno![]()
Чудиш се међу комплексашима у нашем друштвуJa sam u šoku. Zbog čega je komentar žene da želi sa muškarcem na večeru jer joj je lep izazvao toliki bes, da su joj neki poželeli smrt?
Evo recimo svaki tvoj,lulin,ruzne ko lopov i slicnih, je svaki doslovno svaki komentar upucen protiv muskaraca iako nije vezan ni za sta,dokazČak i da je bes muškaraca izazvan činjenicom da je MGK čudan/alternativan, odakle muškarcima ideja da mogu da uređuju ženske preferencije i da im prete nasiljem ako se te preferencije ne poklapaju sa onim što bi oni hteli
U životu nisam videla da žene prete nasiljem muškarcima što im se sviđa, ne znam, Pamela Anderson
zasto odmah etiketiranje i predrasuda?Ipak ti takve samo imaš kao pin up girl
zasto odmah etiketiranje i predrasuda?
realno ako izuzmemo zene sa zdravstvenim problemom svaka moze tako da izgleda ako obrati paznju na svoje telo ali ih mrzi, vise vole da se prejedaju i oblokavaju a ne pada im na pamet da vezbaju.
zasto odmah etiketiranje i predrasuda?
realno ako izuzmemo zene sa zdravstvenim problemom svaka moze tako da izgleda ako obrati paznju na svoje telo ali ih mrzi, vise vole da se prejedaju i oblokavaju a ne pada im na pamet da vezbaju.
Evo recimo svaki tvoj,lulin,ruzne ko lopov i slicnih, je svaki doslovno svaki komentar upucen protiv muskaraca iako nije vezan ni za sta,dokaz
tacno.Svaki muškarac može da ima višemilionski biznis ako obrati pažnju na svoju radnu etiku i disciplinu, ali više vole da ustaju kasno, rade za državu, jedu junk, i ne pada im na pamet da postanu milioneri
ne mozes da dizes 2 sata..nije zdravo.Da
Zamisli tek kad sednem za benč dva sata da dižem 45 kg max, dok muškarci nervozno cupkaju čekajući svoj red
To je taj moj mikrofeminizam
letnje kiše kalašnjikovkaSme, pazi samo da ti neko ne pripreti ak-47 icom![]()

Nama ni iz dzepa ni u dzep sto ste takveDa
Zamisli tek kad sednem za benč dva sata da dižem 45 kg max, dok muškarci nervozno cupkaju čekajući svoj red
Ppppffffttttt, obojala dršku metle u crno, s obje strane nabila dva napuhana crna balona i nezgrapno kredom na svaki napisala 20 kg. pa puhće, stenje i urliče od muke kao da joj kožu deru, a zapravo odmara na klupi.ne mozes da dizes 2 sata..nije zdravo.
Izuzetno kvalitetan šukKako onda objašnjavaš da ti nemaš nijedno
Da
Mislis za zesce lujke.Pa što ideš na druga mesta? Ovde tako nešto ne bi pročitala
krstarica je Sigurna Kuća za ženskad.
Čak i da je bes muškaraca izazvan činjenicom da je MGK čudan/alternativan, odakle muškarcima ideja da mogu da uređuju ženske preferencije i da im prete nasiljem ako se te preferencije ne poklapaju sa onim što bi oni hteli
Apelujem da se uvede reakcija koja prevrće očima, stvarno fali.
Ovako mora da citira čitava poruka, da bi se na nju stavio samo jedan mali smajli, čime se troše vreme korisnika a i resursi firme.
lik ima zivana do kolena kao poznati frontman doorsa.Malopre sam gledala neki klip naše devojke koju su pitali sa kim bi izašla na večeru, i ona je rekla Machine Gun Kelly, i kad su je pitali zašto ona je rekla 'pa jer je lep'
O ukusima nećemo raspravljati, njoj je lep i to je to, to je razlog zašto bi izašla na večeru.
Ali komentari ispod tog videa, od kojih su mi se dva urezala u sećanje i proganjaće me sigurno su:
'Smrt droljama'
'Treba nju malo malo proći machine gunom'
Ja sam u šoku. Zbog čega je komentar žene da želi sa muškarcem na večeru jer joj je lep izazvao toliki bes, da su joj neki poželeli smrt?
Pa me navelo na razmišljanje, da li su žene zapravo takođe vizuelna bića koja su možda kroz celu istoriju želele i volele lepe muškarce, ali tu svoju preferenciju nisu smele da iskazuju jer su se plašile posledica, aka nasilja kao ovog opisanog gore?
Da je muškarac pitan koga želi da izvede na večeru i on rekao Emily Ratajkowski, to bi bio sasvim validan odgovor, sigurno ne bi dobijao pretnje smrću.