- Poruka
- 82.719
Zanimljivo mi ovo sa nadimcima.. to treba i na Krsti da uvedemo.
Recimo.. Kratkotrzajni top haubica Konj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
regulisanoZanimljivo mi ovo sa nadimcima.. to treba i na Krsti da uvedemo.
Kako može bilo kome da imponuje neistina?Jel ti imponuje
zato što su isfrustrirani, nesigurni i iskompleksiraniZbog čega kriterijum u izboru muškarca mora da bude da je Aristotel? Šta je problem da ga žena hoće na večeri jer je lep?
ne mora da znači da si ti ljubomoran ili svi muškarci, ali svakako oni koje pucaju kompleksi, koji su odbijeni, koji nikad neće imati takvu ribu
Jeste jer kazes da smo mi na njih ljubomrni zapravo necemo vasPa nismo ljubomorne
Svaka čast ribi
Ipak ti takve samo imaš kao pin up girl
Jeste jer kazes da smo mi na njih ljubomrni zapravo necemo vas
Da zivi u komsiluku i da nas odbije moglo bi se reci,mene nikad nije odbila dobra riba niti sam se svadjao s njom jer nema komplexa, kao lose koje nadomescuju izgled poganim jezikomne mora da znači da si ti ljubomoran ili svi muškarci, ali svakako oni koje pucaju kompleksi, koji su odbijeni, koji nikad neće imati takvu ribu
i žene koje su nezadovoljne sobom
Bolje se ne petljaj uopste u m/z odnoseAjd još jednom pročitaj uvodno post možda ubodes poentu
Ja sam tetka klimatericna žena od 50 godina mene ne petljaj u “vas”
U vas tečeAjd još jednom pročitaj uvodno post možda ubodes poentu
Ja sam tetka klimatericna žena od 50 godina mene ne petljaj u “vas”

pa dobro svaka čast za tebeDa zivi u komsiluku i da nas odbije moglo bi se reci,mene nikad nije odbila dobra riba niti sam se svadjao s njom jer nema komplexa, kao lose koje nadomescuju izgled poganim jezikom
Nije lep nego je cudan frik pa im je to zanimljivo da probaju ,mislim da se niko ne bi takmicio s njim u tom pravcu, da se izdvoji po tome iz dosadne mase a komentara uvek bude pola polapa dobro svaka čast za tebe
ja komentarisem one nesigurne koji imaju potrebu nesto ružno da napišu za zenu koja želi da se vidi sa deckom jer joj je lep
ne vas ostale
nekome je čudno/drugačije privlačno, nekome izvajano telo i lepo lice... kako god devojka nije uradila ništa loše da bi neko pisao takve gadosti, ali toga će uvek biti zar ne? kao što sam kažeš, komentari su pola polaNije lep nego je cudan frik pa im je to zanimljivo da probaju ,mislim da se niko ne bi takmicio s njim u tom pravcu, da se izdvoji po tome iz dosadne mase a komentara uvek bude pola pola
Pazi mnoge se loze i na ted bundya serijskog ubicu,ne mozemo bas da kazemo da su normalne i da smo na njih i njega ljubomorni,tako da neke komentare ipak treba razumetinekome je čudno/drugačije privlačno, nekome izvajano telo i lepo lice... kako god devojka nije uradila ništa loše da bi neko pisao takve gadosti, ali toga će uvek biti zar ne? kao što sam kažeš, komentari su pola pola
Kakvi su današnji muškarci odvratni i površni, samo vole "plastičnjare", starlete i OF "drolje", etc.Da je muškarac pitan koga želi da izvede na večeru i on rekao Emily Ratajkowski
Kakvi su današnji muškarci odvratni i površni, samo vole "plastičnjare", starlete i OF "drolje", etc.
pa neka se ložePazi mnoge se loze i na ted bundya serijskog ubicu,ne mozemo bas da kazemo da su normalne i da smo na njih i njega ljubomorni,tako da neke komentare ipak treba razumeti
Zar ti ništa nije sveto?!U životu nisam videla da žene prete nasiljem muškarcima što im se sviđa, ne znam, Pamela Anderson