Machine Gun Kelly

adorable cats GIF
tvoja maca se slaze sa njegovim hot dogom? :D

GIF by MOODMAN

Zbog čega kriterijum u izboru muškarca mora da bude da je Aristotel? Šta je problem da ga žena hoće na večeri jer je lep?
zato što su isfrustrirani, nesigurni i iskompleksirani
pa i u realnom životu te prvo privuče fizički izgled, neka harizma, za ostalo moraš da upoznaš tog nekog i prozboriš koju
al već sam rekla ne obaziri se, ne vredi njima objašnjavati jer samo gledaju pravo

ne mora da znači da si ti ljubomoran ili svi muškarci, ali svakako oni koje pucaju kompleksi, koji su odbijeni, koji nikad neće imati takvu ribu
i žene koje su nezadovoljne sobom
Da zivi u komsiluku i da nas odbije moglo bi se reci,mene nikad nije odbila dobra riba niti sam se svadjao s njom jer nema komplexa, kao lose koje nadomescuju izgled poganim jezikom

pa dobro svaka čast za tebe
ja komentarisem one nesigurne koji imaju potrebu nesto ružno da napišu za zenu koja želi da se vidi sa deckom jer joj je lep
ne vas ostale
Nije lep nego je cudan frik pa im je to zanimljivo da probaju ,mislim da se niko ne bi takmicio s njim u tom pravcu, da se izdvoji po tome iz dosadne mase a komentara uvek bude pola pola

Nije lep nego je cudan frik pa im je to zanimljivo da probaju ,mislim da se niko ne bi takmicio s njim u tom pravcu, da se izdvoji po tome iz dosadne mase a komentara uvek bude pola pola
nekome je čudno/drugačije privlačno, nekome izvajano telo i lepo lice... kako god devojka nije uradila ništa loše da bi neko pisao takve gadosti, ali toga će uvek biti zar ne? kao što sam kažeš, komentari su pola pola

nekome je čudno/drugačije privlačno, nekome izvajano telo i lepo lice... kako god devojka nije uradila ništa loše da bi neko pisao takve gadosti, ali toga će uvek biti zar ne? kao što sam kažeš, komentari su pola pola
Pazi mnoge se loze i na ted bundya serijskog ubicu,ne mozemo bas da kazemo da su normalne i da smo na njih i njega ljubomorni,tako da neke komentare ipak treba razumeti

Čak i da je bes muškaraca izazvan činjenicom da je MGK čudan/alternativan, odakle muškarcima ideja da mogu da uređuju ženske preferencije i da im prete nasiljem ako se te preferencije ne poklapaju sa onim što bi oni hteli

U životu nisam videla da žene prete nasiljem muškarcima što im se sviđa, ne znam, Pamela Anderson

Back