Machine Gun Kelly

Čak i da je bes muškaraca izazvan činjenicom da je MGK čudan/alternativan, odakle muškarcima ideja da mogu da uređuju ženske preferencije i da im prete nasiljem ako se te preferencije ne poklapaju sa onim što bi oni hteli

U životu nisam videla da žene prete nasiljem muškarcima što im se sviđa, ne znam, Pamela Anderson
Evo recimo svaki tvoj,lulin,ruzne ko lopov i slicnih, je svaki doslovno svaki komentar upucen protiv muskaraca iako nije vezan ni za sta,dokaz

zasto odmah etiketiranje i predrasuda?

realno ako izuzmemo zene sa zdravstvenim problemom svaka moze tako da izgleda ako obrati paznju na svoje telo ali ih mrzi, vise vole da se prejedaju i oblokavaju a ne pada im na pamet da vezbaju.

Svaki muškarac može da ima višemilionski biznis ako obrati pažnju na svoju radnu etiku i disciplinu, ali više vole da ustaju kasno, rade za državu, jedu junk, i ne pada im na pamet da postanu milioneri

Nedavno mi izleti na TikToku neki crnac iz Pariza, obično ne gledam komentare, ali ovo mi zapalo za oko jer ih je bilo neobično mnogo.

Izuzetno je bolesno šta su mu mladi dečkići sve pisali, suptilno ili ne (ne znam kako nije uklonjeno). Bio je i u mojoj generaciji poneki Jugoslav, ali ovi su otišli na kvasinu.

Pretpostavljam da je i u ovoj temi reč o mlađima, zato me i ne čudi mnogo. Tateizacija radi svoje.

Svaki muškarac može da ima višemilionski biznis ako obrati pažnju na svoju radnu etiku i disciplinu, ali više vole da ustaju kasno, rade za državu, jedu junk, i ne pada im na pamet da postanu milioneri
tacno.

sve je stvar motiva i cilja u zivotu.

da li zelis da se osecas dobro u svojoj kozi ili ne.

premda ovo vazi i za zene..
na primer ruki ima odlicno razradjen privatni biznis i da kucnemo u drvo dobro joj ide.

ne znam ko su te osobe zato sto se ja bavim nekim drugim pametnim stvarima
a te m z izlizane price su postale dosadne
na takvim temama po pravilu obitavaju i uludo se objasnjavaju nedorasle zene i nedorasli muskarci
dakle neostvareni ljudi ili feministkinje ako se uopste za te zene moze govoriti u zenskom rodu
sto vise nikome nije jasno
recicu ta bica ili stvorovi da bi bio siguran jer mi taj termin izgleda najdolicnije

svakako ono gde se propali muskarac na kraju svoje propasti pronalazi je ultra nacionalizam
za propalu zenu je to feminizam
toliko o tome

ono sto je potencijalno opasno i na sta treba obracati paznju to je domen i doseg propagande koji takvi otpadnici plasiraju
to treba sputavati i sasecati a sa ideoloskim tvorcima tih teroristickih organizacija se obracunati na zakonom propisane nacine

Apelujem da se uvede reakcija koja prevrće očima, stvarno fali.
Ovako mora da citira čitava poruka, da bi se na nju stavio samo jedan mali smajli, čime se troše vreme korisnika a i resursi firme.
preuzmi (1).png

Malopre sam gledala neki klip naše devojke koju su pitali sa kim bi izašla na večeru, i ona je rekla Machine Gun Kelly, i kad su je pitali zašto ona je rekla 'pa jer je lep'

O ukusima nećemo raspravljati, njoj je lep i to je to, to je razlog zašto bi izašla na večeru.

Ali komentari ispod tog videa, od kojih su mi se dva urezala u sećanje i proganjaće me sigurno su:

'Smrt droljama'
'Treba nju malo malo proći machine gunom'

Ja sam u šoku. Zbog čega je komentar žene da želi sa muškarcem na večeru jer joj je lep izazvao toliki bes, da su joj neki poželeli smrt?

Pa me navelo na razmišljanje, da li su žene zapravo takođe vizuelna bića koja su možda kroz celu istoriju želele i volele lepe muškarce, ali tu svoju preferenciju nisu smele da iskazuju jer su se plašile posledica, aka nasilja kao ovog opisanog gore?

Da je muškarac pitan koga želi da izvede na večeru i on rekao Emily Ratajkowski, to bi bio sasvim validan odgovor, sigurno ne bi dobijao pretnje smrću.
lik ima zivana do kolena kao poznati frontman doorsa.

rekla decidno najveca i najgluplja filmska lepotica koja je valjda udata za njega :lol:

Back