gost 442494
Iskusan
- Poruka
- 6.141
A lepo rečeno da tema nije da li je MKG lep ili ne
Ali naravno da necete imati toliko samokontrole, još jedna gnusna osobina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čemu očekivanje da razmatramo šta priča ovaj čovek?A lepo rečeno da tema nije da li je MKG lep ili ne
Čemu očekivanje da razmatramo šta priča ovaj čovek?
Je l' on Aristotel, Niče, AV?
Evo, neću više da kvarim temu...Nije ni čudo što ne možete da pozavršavate škole i pokrenete uspešne višemilionske biznise
Lep čovek se gleda.Zbog čega kriterijum u izboru muškarca mora da bude da je Aristotel? Šta je problem da ga žena hoće na večeri jer je lep?
Lep čovek se gleda.
Napraviš fotografiju i imaš ceo život.
Generalizovanje nije moj hobi, ali imaš pravo.Isto važi i za lepu ženu.
A ne vidim da je ikad ijedan muškarac dobio pretnje smrću jer je neku ženu izveo na večeru jer mu je lepa
Generalizovanje nije moj hobi, ali imaš pravo.
Ipak, i omot od bombone je tako dražesan, pa opet završi u kanti za smeće.
Ne znam.Ljudi su inače tvrde bombone sa voćnim punjenjem
Ne znam.
Nisam nikog ni liznula.
Čak...
uglavnom su mi... repulsive.
Ogavni. Filantropija na delu!
Pa, to nije uopšte bitno.Injao ti si žensko, pa sto ne kažeš![]()
Pa, to nije uopšte bitno.
Simpatično mi je kad pročitam da mi se obraćaju sa on.
sestro kad je smuvao najbolju ribu holivuda onda nije cudo za tu devojku iz klipaMalopre sam gledala neki klip naše devojke koju su pitali sa kim bi izašla na večeru, i ona je rekla Machine Gun Kelly, i kad su je pitali zašto ona je rekla 'pa jer je lep'
O ukusima nećemo raspravljati, njoj je lep i to je to, to je razlog zašto bi izašla na večeru.
prvo muskarci po drustvenim mrezama su jako ljubomorni na devojke koje ne mogu da imaju i onda ih vredjaju.'Smrt droljama'
'Treba nju malo malo proći machine gunom'
Ja sam u šoku. Zbog čega je komentar žene da želi sa muškarcem na večeru jer joj je lep izazvao toliki bes, da su joj neki poželeli smrt?
Pa me navelo na razmišljanje, da li su žene zapravo takođe vizuelna bića koja su možda kroz celu istoriju želele i volele lepe muškarce, ali tu svoju preferenciju nisu smele da iskazuju jer su se plašile posledica, aka nasilja kao ovog opisanog gore?
Da je muškarac pitan koga želi da izvede na večeru i on rekao Emily Ratajkowski, to bi bio sasvim validan odgovor, sigurno ne bi dobijao pretnje smrću.
ljubomora.Teško im jer ne podnose kad naše devojke lepotu vide u muškarcima van domovine
strašno teško podnose
![]()
Vredjamo feministkinje koje nas vredjaju a takodje ih ne zelimo,hvalaprvo muskarci po drustvenim mrezama su jako ljubomorni na devojke koje ne mogu da imaju i onda ih vredjaju.
to je vec stvar nekih muskaraca i njihovih kompleksa..
to mozes naci svuda po internetu.
cim ih riba odbije postaje *****
ali ovde je mozda i malo ozbiljnija prica jer se taj lik povezuje sa satanizmom.
mislim cela ta veza sa megan fox je vrlo cudna u nekim aspektima od pola dece da satanizma i pijenja krvi.
https://sg.news.yahoo.com/megan-fox-explains-why-drinking-185658074.html
a jel si ti nasla nekog zemljaka ili strendzera?
ima malo cetvrtaso grubu vilicu.baj d Vej Emili Rata.. meni uopste nije lepa..
a jel si ti nasla nekog zemljaka ili strendzera?