Machine Gun Kelly

Malopre sam gledala neki klip naše devojke koju su pitali sa kim bi izašla na večeru, i ona je rekla Machine Gun Kelly, i kad su je pitali zašto ona je rekla 'pa jer je lep'

O ukusima nećemo raspravljati, njoj je lep i to je to, to je razlog zašto bi izašla na večeru.
sestro kad je smuvao najbolju ribu holivuda onda nije cudo za tu devojku iz klipa

Evo slika da se zna o kom se tipu radi
decku megan fox :D

muzicar

934bq6oY.jpeg

'Smrt droljama'
'Treba nju malo malo proći machine gunom'

Ja sam u šoku. Zbog čega je komentar žene da želi sa muškarcem na večeru jer joj je lep izazvao toliki bes, da su joj neki poželeli smrt?

Pa me navelo na razmišljanje, da li su žene zapravo takođe vizuelna bića koja su možda kroz celu istoriju želele i volele lepe muškarce, ali tu svoju preferenciju nisu smele da iskazuju jer su se plašile posledica, aka nasilja kao ovog opisanog gore?

Da je muškarac pitan koga želi da izvede na večeru i on rekao Emily Ratajkowski, to bi bio sasvim validan odgovor, sigurno ne bi dobijao pretnje smrću.
prvo muskarci po drustvenim mrezama su jako ljubomorni na devojke koje ne mogu da imaju i onda ih vredjaju.
to je vec stvar nekih muskaraca i njihovih kompleksa..
to mozes naci svuda po internetu.

cim ih riba odbije postaje *****

ali ovde je mozda i malo ozbiljnija prica jer se taj lik povezuje sa satanizmom.

mislim cela ta veza sa megan fox je vrlo cudna u nekim aspektima od pola dece da satanizma i pijenja krvi.

https://sg.news.yahoo.com/megan-fox-explains-why-drinking-185658074.html

prvo muskarci po drustvenim mrezama su jako ljubomorni na devojke koje ne mogu da imaju i onda ih vredjaju.
to je vec stvar nekih muskaraca i njihovih kompleksa..
to mozes naci svuda po internetu.

cim ih riba odbije postaje *****

ali ovde je mozda i malo ozbiljnija prica jer se taj lik povezuje sa satanizmom.

mislim cela ta veza sa megan fox je vrlo cudna u nekim aspektima od pola dece da satanizma i pijenja krvi.

https://sg.news.yahoo.com/megan-fox-explains-why-drinking-185658074.html
Vredjamo feministkinje koje nas vredjaju a takodje ih ne zelimo,hvala

Back