WIBU
Poznat
- Poruka
- 8.081
Malo je reći.Strasno![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo je reći.Strasno![]()
nemam pojma. opsednute ljude đavolom sam samo video u amerčkim horor-limunadama. ovo je bilo nešto drugo...Kako to izgleda kada vadis djavola iz covjeka?
nemam pojma. opsednute ljude đavolom sam samo video u amerčkim horor-limunadama. ovo je bilo nešto drugo...
ne znam tačno šta tip sve radi ali ja sam prisustvovao nekoliko puta kad je "čistio" kuće od duhova i sličnih entiteta. Ništa spektakularno sem u jednom slučaju gde je (po njegovim rečima) bio poltergeist. To je bilo zanimljivo iskustvo gde sam video skakutanje stvari, neverovatnu snagu kojom se duh odupire, hladno strujanje vazduha u zatvorenom prostoru...Sta drugo?
Pa podeli s nama,sta si se stiso !?
Hvala Bogu pa nisam imao sličnih iskustava, ali pre nekih 7 godina gledao sam jednu emisiju na B92. Davala se u sitne sate, oko 2 noću, a ja kao uz inat nisam mogao da spavam.
U pitanju je ispovest jednog čoveka, da ne kažem dečka, kojem je devojka vračanjem i crnom magijom napravila haos u životu.
Navodno sve je u vezi ispočetka bilo u redu, ali onda su počele da se dešavaju čudne stvari tj. da sanja kako se budi, a devojka pored njega obavlja neki obred sa sve svećama pilećim glavama i nogama i sl. Kada bi se ujutru budio bio je sav izmožden i umorniji nego što je legao.
Posle izvesnog vremena počeo je iz noći u noć da sanja i nekog čoveka u crnom šeširu i da fizički propada, za šta lekari i specijalisti kod kojih je išao ni posle detaljnih pregleda nisu mogli pronaći uzrok.
Pošto je počeo da sumnja u devojku malo se podrobnije raspitao o njoj i doznao kako se priča da joj je baba veštica i da uveliko upražnjava crnu magiju.
Nekako je stupio u kontakt sa nekom vračarom koja mu je objasnila da mu i devojka i njena baba rade o glavi i da se nad njim vrše obredi koji uključuju i pijenje mrtvačke vode (voda u kojoj se pokojnik okupa pre sahrane) i da on upravo tog čoveka sanja.
Ona ga je uputila na nekog sveštenika SPC koji mu je naložio da pod hitno ide u jedan manastir jer je u to vreme već izgledao kao hodajući leš.
Posle izvesnog vremena provedenog u manastiru uspeo je donekle da se oporavi, ali da mu je zdravlje narušeno za ceo život.
Ispovest tog mladića mi je delovala potpuno verodostojno.![]()
mrlja na objektivu...ili prisustvo duha
Najobičniji brush/smudge alat u photoshopu, gimpu, itd.![]()
Da li ides po kucama i spavas navece![]()
Ja sam sektaš po njihovim merilima....tako da ne treba da se bojiš.Sekte Biki.
Nije za šalu.
Sećam se da mi je bezbednjak u vojsci pričao da je toga mnogo više nego što se misli i priča.
Nestaju ljudi i deca.
Ok to, ali zašto su brisali ?
Ja sam sektaš po njihovim merilima....tako da ne treba da se bojiš.
Ajde da ti malo pojasnim. Duhovi su nešto kao energetske forme, kao pas ili mačka ali bez tela. Oni imaju svoj duhovni svet tamo se smucaju i postoje. Vrlo retko ili nikada se ne kače sa mana, jer mi smo....verovali ili ne najveći gadovi u univerzumu.
Ljudi u sebi poseduju nešto što se zove ikona božija (imago dei) pa smo samim tim mali bogovi, još nerazvijeni-bebe. Retki ljudi su uspeli da razviju Imago Dei, poslednji je bio Isus. Dakle mali bog sa ljudskim zlim i pokvarenim umom jeste KATASTROFA. Zato nas svi izbegavaju. Međutim ako se neko igra i priziva ih oni dođu jer su poput dece. Neka vračara vam napiše oznaku na duhovima razumljivom jeziku "Šutni ga" i okači je na vašu auru (omotač tela) Da li baba radi sa islamskom, vlaškom ili nekom drugom magijom je nebitno. Svaki duh koji naiđe pročita natpis i šutne vas. Duh ne moža da vam ništa uradi jer nema ruka ali može da vas uplaši da se skrljate kolima ili da iskočite na prozor....nastavak sledi:
Paranormalnog se ne plašim. Plašim se ,,normalnog'' tj.ljudi.
Ljudi rade mnogo veće svinjarije od duhova.
Hvala na odgovorune znam tačno šta tip sve radi ali ja sam prisustvovao nekoliko puta kad je "čistio" kuće od duhova i sličnih entiteta. Ništa spektakularno sem u jednom slučaju gde je (po njegovim rečima) bio poltergeist. To je bilo zanimljivo iskustvo gde sam video skakutanje stvari, neverovatnu snagu kojom se duh odupire, hladno strujanje vazduha u zatvorenom prostoru...
inače, on ima neke diplome iz Rusije i Engleske za te rabote...i tako to. kao što rekoh mnogo je godina prošlo da je sa ove distance teško doneti sud o svemu. jedino u šta sam siguran je da nešto postoji i nije izmišljotina...
Događaj od pre par dana. Pozovu me u srce Srbije jer se dešavaju čudne stvari. Žena se kune da je njen sin levitirao. Teško ga je prizemljila. Ja se spakujem natočim pun rezervoar i vozim se 5 sati po nekom vukojebinama dok sam ih našao. Pogledam kuću i ne vidi se ništa...da čistim nema potrebe...kažem ja ovde ne vidim ništa....kad žena kaže pa nije ni bilo ovde nego u staroj kući...pa što me drndaš onda...mislim se. U staroj kući se jasno vidi plavičasta energija na sred poda. Pitam šta je bilo...nije ništa...lažeš...pa ja i drugarica prizivali duha....nisam dalje ulazio u temu pošto mu je tu majka izgleda da je hteo uz sveće i grobnu atmosferu da žensku poplaši da je zaskoči (seksualno) je li uspelo zavođenje ne znam ali prizivanje je uspelo 100%. Počnem da čistim kabalom kad on pade ko sveća, majka paniči ja nastavim ritual....on ustade i ne seća se nekoliko poslednjih dana....kaže kao kroz maglu. Ja se pozdravim i pođem, žena nosi 6000 din da me časti a ja nasuo gorivo za 5000 i 1 litru ulja za 400 din platio auto put 370, plus moram da uplatim njihovu članarinu za moju sektu 300 din
Tako da je moj posao kao onaj što je jalovio pse, jalovljenje naplati 1 dinar a sapun da opere ruke plati 2 dinara....uglavnom nisam na gubitku a i pomogao sam ljudima....imam još 3 poziva odatle ali mi je daleko i ne ide mi se....ako ima kakav egzorecista iz srednje Srbije da mu ustuppim klijente, neka se javi na pp![]()
Za tu pricu znam,mislim za to prizivanje duhova i posledice koje
su uzasne...ne treba se igrati sa tim stvarima..![]()
Bem ti sex kad ti presedne posle...ima milion boljih metoda,al necu sad da otkrivam![]()
da uporedimo saznanja?![]()