Lovci na paranormalno

Sta drugo?
Pa podeli s nama,sta si se stiso !?
ne znam tačno šta tip sve radi ali ja sam prisustvovao nekoliko puta kad je "čistio" kuće od duhova i sličnih entiteta. Ništa spektakularno sem u jednom slučaju gde je (po njegovim rečima) bio poltergeist. To je bilo zanimljivo iskustvo gde sam video skakutanje stvari, neverovatnu snagu kojom se duh odupire, hladno strujanje vazduha u zatvorenom prostoru...
inače, on ima neke diplome iz Rusije i Engleske za te rabote...i tako to. kao što rekoh mnogo je godina prošlo da je sa ove distance teško doneti sud o svemu. jedino u šta sam siguran je da nešto postoji i nije izmišljotina...

Hvala Bogu pa nisam imao sličnih iskustava, ali pre nekih 7 godina gledao sam jednu emisiju na B92. Davala se u sitne sate, oko 2 noću, a ja kao uz inat nisam mogao da spavam.

U pitanju je ispovest jednog čoveka, da ne kažem dečka, kojem je devojka vračanjem i crnom magijom napravila haos u životu.

Navodno sve je u vezi ispočetka bilo u redu, ali onda su počele da se dešavaju čudne stvari tj. da sanja kako se budi, a devojka pored njega obavlja neki obred sa sve svećama pilećim glavama i nogama i sl. Kada bi se ujutru budio bio je sav izmožden i umorniji nego što je legao.

Posle izvesnog vremena počeo je iz noći u noć da sanja i nekog čoveka u crnom šeširu i da fizički propada, za šta lekari i specijalisti kod kojih je išao ni posle detaljnih pregleda nisu mogli pronaći uzrok.

Pošto je počeo da sumnja u devojku malo se podrobnije raspitao o njoj i doznao kako se priča da joj je baba veštica i da uveliko upražnjava crnu magiju.

Nekako je stupio u kontakt sa nekom vračarom koja mu je objasnila da mu i devojka i njena baba rade o glavi i da se nad njim vrše obredi koji uključuju i pijenje mrtvačke vode (voda u kojoj se pokojnik okupa pre sahrane) i da on upravo tog čoveka sanja.

Ona ga je uputila na nekog sveštenika SPC koji mu je naložio da pod hitno ide u jedan manastir jer je u to vreme već izgledao kao hodajući leš.

Posle izvesnog vremena provedenog u manastiru uspeo je donekle da se oporavi, ali da mu je zdravlje narušeno za ceo život.

Ispovest tog mladića mi je delovala potpuno verodostojno. :sad2:

Jebg malo zajebato :confused:

Samo da kazem sta sam ja doziveo pre par noci...u pola 3h ujutru probudio sam se (ne znam zasto) i nedaleko od mog kreveta stojala je ruzna velika glava u obliku duha (bem li ga sa cim da je uporedim) i gledala me je kako spavam...ja sam se kao svaka normalna osoba razdr'o ko nezdrav,i posle jedno 10 sec ona je nestala..te noci vise nisam mogao da spavam..(ne gledam horor filmove pred spavanje,ljubitelj sam komedije)...

Ja sam sektaš po njihovim merilima....tako da ne treba da se bojiš. :bye:

Ajde da ti malo pojasnim. Duhovi su nešto kao energetske forme, kao pas ili mačka ali bez tela. Oni imaju svoj duhovni svet tamo se smucaju i postoje. Vrlo retko ili nikada se ne kače sa mana, jer mi smo....verovali ili ne najveći gadovi u univerzumu. :rtfm:
Ljudi u sebi poseduju nešto što se zove ikona božija (imago dei) pa smo samim tim mali bogovi, još nerazvijeni-bebe. Retki ljudi su uspeli da razviju Imago Dei, poslednji je bio Isus. Dakle mali bog sa ljudskim zlim i pokvarenim umom jeste KATASTROFA. Zato nas svi izbegavaju. Međutim ako se neko igra i priziva ih oni dođu jer su poput dece. Neka vračara vam napiše oznaku na duhovima razumljivom jeziku "Šutni ga" i okači je na vašu auru (omotač tela) Da li baba radi sa islamskom, vlaškom ili nekom drugom magijom je nebitno. Svaki duh koji naiđe pročita natpis i šutne vas. Duh ne moža da vam ništa uradi jer nema ruka ali može da vas uplaši da se skrljate kolima ili da iskočite na prozor....nastavak sledi:

Ne bojim se ja .
Ja sam svoje strahove preživeo pre više od trideset godina .

Za decu se brinem.

Nastavi samo, lepo si započeo.

nastavak....duhovi se u osnovi igraju sa vama, plaše vas, pomeraju neke lakše predmete, izazivaju buku...ljudi su skloni da paniče. Dovoljno je uzeti namagnetisanu vodu i poprskati ih. Oni su energija, oblak elektrona, svako stavljanje magneta u njihov sistem ih destabiliše i oni beže. Međutim imamo i jače forme kao što su larve. To su energetske olupine umrlih ljudi, hao hard disk koji nije formatiran, procesor je crkao ali u hard disku su zapisane svi događaji, ta forma ako se priziva (nekromantija) dobije neku svoju minimalnu inteliganciju i koristi informacija zapisane na disku da se prikaže kao vaš umrli rođak...on zna i stvari koje ste znali samo vi i on i niko više....cilj larve je da vas navede da mu dobrovoljno dajete svoju energiju da se on nasisa i produži svoj krnji život u duhovnom svetu, njega teško da možete oterati bez stručnjaka koji će mu formatirati disk....u stvari obrisati ga. Tu nastupam ja i moja ekipa. :hvala:

Događaj od pre par dana. Pozovu me u srce Srbije jer se dešavaju čudne stvari. Žena se kune da je njen sin levitirao. Teško ga je prizemljila. Ja se spakujem natočim pun rezervoar i vozim se 5 sati po nekom vukojebinama dok sam ih našao. Pogledam kuću i ne vidi se ništa...da čistim nema potrebe...kažem ja ovde ne vidim ništa....kad žena kaže pa nije ni bilo ovde nego u staroj kući...pa što me drndaš onda...mislim se. U staroj kući se jasno vidi plavičasta energija na sred poda. Pitam šta je bilo...nije ništa...lažeš...pa ja i drugarica prizivali duha....nisam dalje ulazio u temu pošto mu je tu majka izgleda da je hteo uz sveće i grobnu atmosferu da žensku poplaši da je zaskoči (seksualno) je li uspelo zavođenje ne znam ali prizivanje je uspelo 100%. Počnem da čistim kabalom kad on pade ko sveća, majka paniči ja nastavim ritual....on ustade i ne seća se nekoliko poslednjih dana....kaže kao kroz maglu. Ja se pozdravim i pođem, žena nosi 6000 din da me časti a ja nasuo gorivo za 5000 i 1 litru ulja za 400 din platio auto put 370, plus moram da uplatim njihovu članarinu za moju sektu 300 din :per:
Tako da je moj posao kao onaj što je jalovio pse, jalovljenje naplati 1 dinar a sapun da opere ruke plati 2 dinara....uglavnom nisam na gubitku a i pomogao sam ljudima....imam još 3 poziva odatle ali mi je daleko i ne ide mi se....ako ima kakav egzorecista iz srednje Srbije da mu ustuppim klijente, neka se javi na pp :bye:

Autor ovog teksta je jedan od najbolje upućenih teologa u teoriju i praksu egzorcizma na prostoru Balkana a i šire. Tokom svog života neprestano se susretao sa pitanjima opsednutosti demonima. Budući da je potekao iz komunističke porodice, gde se nije verovalo u postojanje duhovnih bića, prve napade demona, koji su se dešavali u njegovom okruženju, smatrao je psihičkim bolestima, halucinacijama i sl. onako kako su pokušavali da ih protumače „mudri“ lekari (među kojima se nalaze i takvi kojima pacenti umiru od operacije čukljeva, a kamo li od nečeg ozbiljneg). Shvativši da moderna medicina nema odgovore na pitanja vezana za nagle promene razpoloženja, opsesivne misli, razne vrste depresija...odlučio je da odgovore potraži na nekom drugom mestu.
Tokom svog životnog lutanja, autor se nalazio na raznim čudnim mestima i razgovarao (i učio) od raznih (čudnih) ljudi. Pomenućemo samo udruženja vikana Fellowship of Isis iz Irske gde je bio član 13 godina, udruženje Druid Fellowship gde je paralelno bio uključen, prošao je kurseve Lurijanske kabale i Izvorne kabale Majkla Lajtmana, Prešao Vatrenu Stazu Dušana Doblanovića-Džimija, bavio se Radža Jogom i Joga Nidrom, Preko 10 godina plesao Ples Vatre – Raul Amona. Videvši da su sve te tehnike malo jače od kisele vode, okrenuo se pravoslavlju. Obilazio je manastire SPC, dok nije video da su i tamo ljudi „Koji imaju obličje pobožnosti, a sile su se njene odrekli“ (2 Timotiju 3:5) Tada odlazi u zilotski manastor na Fruškoj Gori gde je boravio više puta. Shvativši da ziloti imaju realnu silu (magijsku) ali da je ne koriste za pomaganje, nego uglavnom za bacanje kletvi, napušta manastir i uključuje se u razne verske zajednice različitih denominacija, baptiste, pentekostalce, prezbiterijance... Zatim upisuje Protestantsku teologiju i školuje se na više institucija istovremeno u Srbiji i inostranstvu. Trenutno ima sledeće diplome (a one stalno brojčano rastu) The Prophetic Voice Institute: Diploma in the Deakonate, Diploma in Ministry, Canterbury Universuty: Associate of Theology in Religion, EMAUS biblijska škola, Protestantski teološki fakultet u Novom Sadu: Teolog-pragmatik, Alison certificate: Psychology 3: Research Methods, Sertifikat Ministarstva zdravlja R Srbe o senzitivizaciji sveštenstva za rad sa HIV pozitivnim osobama, Sertifikat Centra za istraživanje religija BOŠ-a, Cretificate Symposium of Quantum-Informational Medicine, Acupuncture-Based & Consciousness-Based Holistic Approaches & Techniques (program akreditovan kod Zdravstvenog saveta Lekarske komore Srbe r.br.51, A-1-2830/11), Osnivač je i Rektor Hrišćanskog Centra za isceljenje molitvom „Vitlejem“ i Ordained Minister Progresive Universal Life Church.(SEKTAŠ :per: ) Sam ili sa sradnicima je učestvovao u više desetina egzorcističkih rituala sa promenjivim uspehom.

Evo sad na netu nesto cackam kad izbaca na neku umno bolnicu . Bolnica se zove Dixmont. Par istrazicaca su otisli u tu zgradu i imali veoma dobrih dokaza .
7023.jpg

ne znam tačno šta tip sve radi ali ja sam prisustvovao nekoliko puta kad je "čistio" kuće od duhova i sličnih entiteta. Ništa spektakularno sem u jednom slučaju gde je (po njegovim rečima) bio poltergeist. To je bilo zanimljivo iskustvo gde sam video skakutanje stvari, neverovatnu snagu kojom se duh odupire, hladno strujanje vazduha u zatvorenom prostoru...
inače, on ima neke diplome iz Rusije i Engleske za te rabote...i tako to. kao što rekoh mnogo je godina prošlo da je sa ove distance teško doneti sud o svemu. jedino u šta sam siguran je da nešto postoji i nije izmišljotina...
Hvala na odgovoru :ok:

Događaj od pre par dana. Pozovu me u srce Srbije jer se dešavaju čudne stvari. Žena se kune da je njen sin levitirao. Teško ga je prizemljila. Ja se spakujem natočim pun rezervoar i vozim se 5 sati po nekom vukojebinama dok sam ih našao. Pogledam kuću i ne vidi se ništa...da čistim nema potrebe...kažem ja ovde ne vidim ništa....kad žena kaže pa nije ni bilo ovde nego u staroj kući...pa što me drndaš onda...mislim se. U staroj kući se jasno vidi plavičasta energija na sred poda. Pitam šta je bilo...nije ništa...lažeš...pa ja i drugarica prizivali duha....nisam dalje ulazio u temu pošto mu je tu majka izgleda da je hteo uz sveće i grobnu atmosferu da žensku poplaši da je zaskoči (seksualno) je li uspelo zavođenje ne znam ali prizivanje je uspelo 100%. Počnem da čistim kabalom kad on pade ko sveća, majka paniči ja nastavim ritual....on ustade i ne seća se nekoliko poslednjih dana....kaže kao kroz maglu. Ja se pozdravim i pođem, žena nosi 6000 din da me časti a ja nasuo gorivo za 5000 i 1 litru ulja za 400 din platio auto put 370, plus moram da uplatim njihovu članarinu za moju sektu 300 din :per:
Tako da je moj posao kao onaj što je jalovio pse, jalovljenje naplati 1 dinar a sapun da opere ruke plati 2 dinara....uglavnom nisam na gubitku a i pomogao sam ljudima....imam još 3 poziva odatle ali mi je daleko i ne ide mi se....ako ima kakav egzorecista iz srednje Srbije da mu ustuppim klijente, neka se javi na pp :bye:

Za tu pricu znam,mislim za to prizivanje duhova i posledice koje
su uzasne...ne treba se igrati sa tim stvarima..:sad2:

U sumerskim je spisima ostalo zapisano (Knjiga Mrtvih XV: 23-26):

"Ne zaboravi, moj ludi čitaoče, da ste ti i svi ljudi stvoreni iz krvi Kingua, užasne moći drevnog Dagona. I tela su vaša od tela Tiamat, drevne Zmije i Majke svega stvorenog. Sve je u krvi vašoj zapisano jer je krv Voda Života. Stari Bogovi koji nadvladali su Drevne, bljeskom Svetlosti su zatvorili moć koja vam je po prirodi data. Čovek nije biće Svetlosti kao što mislite. Priroda je ljudska Demonska. Bogovi su Stari to učinili da na rođenju svaki čovek se iz vlažne vode rodi na suvom vazduhu i iz Tame na Svetlost izađe. I kada Svetlost ošine Tamu u bljesku, sav Zapis Večnosti se ogradi Preprekom Zaborava da duša ne spozna bit svoju. I zbog toga su Bogovi ostavili Zavete čoveku i zapovesti da ih sledi. Ali avaj, gledaj svuda oko sebe kako priroda Demonska uzima svoj danak i čovek ne zna zašto. Gledaj na sva dela ljudska kako su većma podla i zla, kako su puna mržnje i užasa, i niko ne zna zašto. Ni Demonske sile nisu tako ogavne i na takvo zlo spremne kao što čovek jeste, i niko ne zna zašto. I Anđeli Svetlosti i Demoni Tame slede Zakon, samo čovek Zakon ne sledi. Ne može čovek protiv prirode svoje, ne može protiv krvi Kingua koja u žilama njegovim tutnji. Čovek je biće Zla i samo Spoznajom može uzdići svoj Duh stvarajući Ravnotežu svoju sa Svemirom celokupnim. Ali znaj da Ravnoteža nije kada rukom jednom činiš dobra dela, a drugom stvaraš zlo. Ni hiljadu dobrih dela ne može zaseniti jedno zlo, niti hiljadu zala može jedno dobro prekriti. Od postanka se vodi rat između Sila Svetlosti i Sila Tame. U našem Svemiru čovek je kruna tog Rata u kome pobednika nema. Takav je Zakon. Pobednik možeš biti samo kada se duhom izdigneš kroz spoznaju prirode Svetlosti i Tame, kada se ne činjenjem dela izdigneš iznad svakog dela. Zbog toga su sveštenici oduvek skrivali Znanje, kako bi čovek kroz unutrašnju spoznaju otkrio pravu Prirodu Stvarnosti."

Back