Brzi Bravari Srbije
Veoma poznat
- Poruka
- 12.987
ma daj..mozes....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne mooooooogu.....![]()
Što bre da ne možeš?
Iskoristi ga kad se već nudi da ti iskopa septičku jamu ili unese ugalj.
U sumerskim je spisima ostalo zapisano (Knjiga Mrtvih XV: 23-26):
"Ne zaboravi, moj ludi čitaoče, da ste ti i svi ljudi stvoreni iz krvi Kingua, užasne moći drevnog Dagona. I tela su vaša od tela Tiamat, drevne Zmije i Majke svega stvorenog. Sve je u krvi vašoj zapisano jer je krv Voda Života. Stari Bogovi koji nadvladali su Drevne, bljeskom Svetlosti su zatvorili moć koja vam je po prirodi data. Čovek nije biće Svetlosti kao što mislite. Priroda je ljudska Demonska. Bogovi su Stari to učinili da na rođenju svaki čovek se iz vlažne vode rodi na suvom vazduhu i iz Tame na Svetlost izađe. I kada Svetlost ošine Tamu u bljesku, sav Zapis Večnosti se ogradi Preprekom Zaborava da duša ne spozna bit svoju. I zbog toga su Bogovi ostavili Zavete čoveku i zapovesti da ih sledi. Ali avaj, gledaj svuda oko sebe kako priroda Demonska uzima svoj danak i čovek ne zna zašto. Gledaj na sva dela ljudska kako su većma podla i zla, kako su puna mržnje i užasa, i niko ne zna zašto. Ni Demonske sile nisu tako ogavne i na takvo zlo spremne kao što čovek jeste, i niko ne zna zašto. I Anđeli Svetlosti i Demoni Tame slede Zakon, samo čovek Zakon ne sledi. Ne može čovek protiv prirode svoje, ne može protiv krvi Kingua koja u žilama njegovim tutnji. Čovek je biće Zla i samo Spoznajom može uzdići svoj Duh stvarajući Ravnotežu svoju sa Svemirom celokupnim. Ali znaj da Ravnoteža nije kada rukom jednom činiš dobra dela, a drugom stvaraš zlo. Ni hiljadu dobrih dela ne može zaseniti jedno zlo, niti hiljadu zala može jedno dobro prekriti. Od postanka se vodi rat između Sila Svetlosti i Sila Tame. U našem Svemiru čovek je kruna tog Rata u kome pobednika nema. Takav je Zakon. Pobednik možeš biti samo kada se duhom izdigneš kroz spoznaju prirode Svetlosti i Tame, kada se ne činjenjem dela izdigneš iznad svakog dela. Zbog toga su sveštenici oduvek skrivali Znanje, kako bi čovek kroz unutrašnju spoznaju otkrio pravu Prirodu Stvarnosti."
Kad sam procitao ovo tvoje,potrazio sam tu Knjigu Mrtvih na Netu i nasao sam je...nisam je citao,al sam je prelistao na brzaka.. Jako mracna..taj sto pisao,bukvalno u nekim delovima kaze BICES PROKLET kad izgovoris ove reci (i te reci napisao da procitas..nisam procitao iz prostog razloga).. Pominje bezbroj Bogova,I SVI SU LOSI I IZ DUBINE BEZDANA PAKLA...i sa njima ne smes da imas posla,i dao nacin da ih prizoves (ali poludeces kad to uradis,i bices proklet..) Vrlo zaebana Knjiga...
Moraju momci da se nekako dočepaju seksa...pa ne biraju metode.![]()
Kad sam procitao ovo tvoje,potrazio sam tu Knjigu Mrtvih na Netu i nasao sam je...nisam je citao,al sam je prelistao na brzaka.. Jako mracna..taj sto pisao,bukvalno u nekim delovima kaze BICES PROKLET kad izgovoris ove reci (i te reci napisao da procitas..nisam procitao iz prostog razloga).. Pominje bezbroj Bogova,I SVI SU LOSI I IZ DUBINE BEZDANA PAKLA...i sa njima ne smes da imas posla,i dao nacin da ih prizoves (ali poludeces kad to uradis,i bices proklet..) Vrlo zaebana Knjiga...
Ma batalite te budalastine,bacite se na neku normalnu literaturu ako vam je do citanja..
Ma batalite te budalastine,bacite se na neku normalnu literaturu ako vam je do citanja..
Jutros sam krenula u skolu. Bilo je 6 sati ujutru. Kada sam skrenula na raskrsnici, odjednom je ispred mene iskocio duh i rekao: "Buuuu!"Pozdrav . Volim da se bavim svim sto je paranormalno ili sto nesto lici na paranormalno tako da me zanima da li ste vi imali neku paranormalnu pojavu .![]()
Jutros sam krenula u skolu. Bilo je 6 sati ujutru. Kada sam skrenula na raskrsnici, odjednom je ispred mene iskocio duh i rekao: "Buuuu!"
Hahahaha... Ne verujem u takve gluposti i nesto sto je paranormalno, ali mi je sve to jako zanimljivo.
![]()
Buu..taj svasta zna da radi...
Buu je tuu..
Sad smislja sta da mi odgovori za babe...![]()