Ma jok....bundevo....to su tebe stigle, samo. necije kletve.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zakucao na njihova vrata.
Bilo mi je nekako bezveze, jer ipak sam ja navikao na svezu krv i svez plen a ovo ovde sve mirise na gumu i imao sam utisak kao da sam u nekom drakulinom magacinu gde stoje uskladisteni delovi tela muskih i zenskih ulovljenih komada. Pomislio sam kako li su se samo setili da stede za crne dane i konzerviraju te fine stvarcice. Ali naravno pogresio sam, to je bio cist biznis, nista tu nije bilo ulovljeno, nego opravljeno od gume i plastike.
(mi lovci moramo dobro da sabiramo)
kako se prazni ova lutka pomislih ?
Priznajem, moj debi u ovoj temi je bio malo prejak.
No, izvucicu se jednim savetom za ribolovce...
Sto sareniji to bolji... Dobar ribolovac ne kupuje vec napravljene mamce i ne koristi vec hiljadu puta isprobane fore, vec ih pravi sam... Sam smislja svoju strategiju.
i vise nije tako lako naci dobro mesto za pecanje...
Zato svaki dobar pecaros ima razvijeno strpljenje za cekanje... Dok mamac izaziva ribicu plutajuci uz vodenu struju, pecaros je spreman da u svakom trenutku uhvati ribicu... Potrebna mu je snaga i hrabrost... Uhvatiti atraktivnu ribu je pravo umece... On se uzda u svo svoje znanje, da bi to ostvario...
Kada je spremna, stavi je na pogodno mesto i zapocne barenje...
Posle obavljenog barenja, ovakva ribica je gotova i spremna za jelo... 
..i naravno ja..sve ljudi sa izuzetnim fizickim i mentalnim predispozicijama..da vam ne pricam sad kako sam se jako potresao kad sam video sve one jadne ljude bez gaca...jedva su me peta i joka nekako utesile..e, kad se malo umirih, kazem ja sebi ovako:"buki, ovo je posao kao i svaki drugi..s obzirom da ti je prvi, pamet u glavu, jer ako prvi posao u zivotu zakenjash-mozes da ides u qu...vise te niko nece zvati.."..i tu ti se ja odmah razdzilitam...gledam kroz onaj dvogled i vidim jedna plavusa usla u vodu i ne izlazi vec pet minuta...reko, ovo nije dobro-mora da se davi...uleteh kao hidrogliser, zgrabih je za kosu i poceh da je vucem napolje..
,ni zgodna,cak se ni ne yebe tako dobro kao ti,ali....BAREM UME DA KUVA! :shock: A ti znas kako ja volim da jedem!"
Ona me je nemo slusala,nije trepnula,cak se ni slepi mis nije mrdnuo
Visio je na onom stapu sve vreme,a ja sam imala utisak da je balsamovan
najbolje dok se svadjate,da ne bude onako iznenada,bez ikakvog razloga...i ti si,mala resila svoj problem!"
Ostalo je samo da sacekam njegovu reakciju par dana i odem kod Mortise po drugi deo leka.... :wink:
....Da je njemu pichka dosadila ne bi on mene doveo cak ovamo i ne bi sad pio rakiju iz mog kazana....
....A i red bi bio malo da promenis
:wink:zavodljiva1976:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joko,a da ti nisi sve to sanjala,a?![]()
:wink:

iluzionista:I tako ja usho u ostavu... A u ostavi dzem... I ajvar... Puno toga domaceg za sta kazu da je fino... Gledam ja... Gledam... Kad tamo nista... A ja bas hteo nesto slatko... Kad u tom trenutku naidje Joca...
Kazem ja sebi, "aaa, evo ga nesto slatko..." Al' Joca ne gleda u mene... Bulji ona tako u Ajvar... i razmislja se da li da uzme ili ne... Ja da je pitam nesto... Ali ne... Ona poce sa svojim receptima za spravljanje ajvara...
I nista: ja se smorih i odoh...
"Neka, drugi put...", pomislih ja, "E, bas me ne zanima kako se sprema ajvar."![]()
bundeva:ala lazeeeeeeesh...nije se zvao huan, vec pedro![]()
(pa makar i nedovrsen sex)JOVANA77:iluzionista:I tako ja usho u ostavu... A u ostavi dzem... I ajvar... Puno toga domaceg za sta kazu da je fino... Gledam ja... Gledam... Kad tamo nista... A ja bas hteo nesto slatko... Kad u tom trenutku naidje Joca...
Kazem ja sebi, "aaa, evo ga nesto slatko..." Al' Joca ne gleda u mene... Bulji ona tako u Ajvar... i razmislja se da li da uzme ili ne... Ja da je pitam nesto... Ali ne... Ona poce sa svojim receptima za spravljanje ajvara...
I nista: ja se smorih i odoh...
"Neka, drugi put...", pomislih ja, "E, bas me ne zanima kako se sprema ajvar."![]()
hahahahahahahaha....ma ja sam to htela samo da te uvedem u pricu....glupo mi bilo odmah da te pitam :"Os da ti spremim sharana?"![]()
pih kako ume da zaebe stvar kad je chovek nestrpiljiv.... :?
Eto vidish... Mlad i naivan.
Taman za tebe.
Mozh' ga predjes kad god 'oces...
A tek shto mozh da komandujesh...

Oni vise vole skushe. 
bundeva:ala lazeeeeeeesh...nije se zvao huan, vec pedro![]()

)..doduse, istina je da je huan pedro stradao, ne mogu da gresim dusu, ali u onoj masovnoj raspaljotki on mu dodje k'o kolateralna shteta...ebi ga, ko radi taj i gresi...omakne se..
Sad, neke sa gacama neke bez. Nije bitno, uglavnom uvek smo prolazili nezapezeno i bilo nam je lepo. Sve dok baksuz buki nije nabavio aparat i krenuo krisom da slika. Ajoj, al smo se nagledali slikaaaaa... i sve bi bilo dobro da se mali nije osilio i jednom iskoristio blic da bi uslikao jednu tetku u malo mracnijoj ulici. Podvukao se on trotinetom, kao sto je uvek radio, spremio aparat i kada je okinuo blic ona jadnica skoci ko oparena, saplete se i pravo pod tockove autobusa. :shock:
:shock: bezimo ti mi tako kao banditi na trotinetima kroz ceo grad ali uhvatise nas vec iza prvog coska
.