Odlucio ja tako, da jednom probam te, nadaleko cuvene, Jocine specijalitete...

Tako se jednom samopozvah na jednu vecericu. Dodjem ja pred vrata... Kad zacuh... Neko peva "Mitu Bekriju"?! :shock: Joca opet pije votkicu?

Ne znam... Kucam jednom. Nista... Kucam drugi put. Nista... Kucam treci put... Ih, Joco, kad ces vec jednom otvoriti ta vrata?

Cekam ja tako, cekam (a dobru klopu uvek vredi cekati.

)... Kad prodjem 10 minuta, evo Joce: otvara vrata.

"Napokon...", pomislih... "Cao Joco, ja dosao na vecericu." - rekoh... "Ih, Ila, pa sto se nisi javio? Docekala bih ja tebe kako zasluzujes...", rece Joca zamisljeno, "ali sta da napravim za veceru?" "Meni bi lepo lezala pica", odgovorih...

"Dobro, bice pica. No, sto stojis tu pred vratima k'o brshljan?

Udji, smrznuces se jadnicak... Ne valja da go setas po gradu.. Navucices neku prehladu."
Go?! :shock: Ja pogledah, kad ono stvarno... Od silnog uzbudjenja sto cu probati delikatese, koje ona tako dobro sprema, zaboravih da se obucem. :shock: Usao sam... Da, bio sam go... Veliko ogledalo na vratim ormana jasno je pokazivalo da sam zaboravio da obucem bokserice...

Moja kita je virila izmedju dva para golih nogu... Imao sam samo carape na nogama. :shock: Tada odlucih da to izignorisem... I obratim se domacici: "Nego Joco, sta ima kod tebe? Sta se radi?" "Evo, pijuckam votkicu i vezbam za nastup.

Sutra pevam pratece vokale Lepoj Lukic na jednoj svadbi ovde...

Ih, bice para...

Kad navrnu gastrabajtosi.

... No, sedi ti, posluzi se...", rece ona i sipa mi votku u casu koju je upravo izvadila iz bifea, "idem da se pristojno obucem. Brzo se vracam".
"Hm... Ok...", pomislih i poceh polako da razgledam sobu oko sebe... Na TVu je bio neki cudan film...

Nista nisam shvatao..

Jedan tip je uzalud pokusavao da pojede picu neke gole devojke... Ali nije uspevao.

Lizao je i lizao il lizao... Ali nista... "Kako je nepristojan", pomislih, "a domacica se toliko trudila da je spremi"...

"Ja sebi necu dopustiti da budem tako nepristojan... Lepo cu pojesti kako i dolikuje jednom postenom gostu", pomislih.
U tom trenutku, Joca udje u kuhinju... Jao majko!!! :shock: Imala je na sebi kecelju ispod koje su se jedva nazirale crne tange... No dobro sam video kada je krenula ka bifeu da izvadi jos jednu flasu votke.

Na nogama je imala samostojece carapice i izuzetno seksi cipele sa jako visokim potpeticama... Sledio sam se... "Bice dobra pica, pomislih..."

"Trebace mi pomoc", rece Joca, "treba mi neko da mesi..." Rekoh: "dobro" i poceh da mesim...

Mesio sam i mesio i mesio i mesio...

Domacica se zadovoljno smejala. "Bice ovo dobra pica", pomislih... Uh, osetio sam kako mi nesto iskace izmedju nogu... Nisam znao sta... Ali sam bio siguran da je to pozitivno.

Bilo je tvrdo k'o kamen... Kao da se onaj tip na TVu postideo od prizora, prestao je da jede picu (koju je spremila njegova partnerka

) i jednostavno ugasio TV... :shock: Na ekranu je samo pisalo The End... "U sto je lep!", rece Joca, "uvek sam zelela da imam kita za kucnog ljubimca."

"Da li mogu malo da ga mazim?" "Slobodno", rekoh joj... Setio sam se da je nepristojno odbiti domacicu.

Pogotovo kad je tako fina (ukusna).

"Jel' mogu malo da ga licnem?", upita Joca, "cula sam da su kitovi slani.."

Ja se nisam bunio, pa je ona nastavila sa mazenjem i lickanjem moga kita...

Lickala ga je po glavici... Jadnik se tol'ko ukrutio da nije znao sta da radi... Pljucnuo nju je... "Kazu da je kitova pljuvacka dobra za mamurluk", rece ona i proguta je...
"Ali, sta je bilo s picom", upitah je ja, "jesmo li je zamesili..."

Na to, Joca skine kecelju i baci je na fotelju... I rece jesmo, prijatno... Ja tada poceh da jedem picu... Lizao sam je lizao... lizao... Domacica je bila zadovoljna mojom reakcijom na njenu picu... Gotovo da mi se ucinilo da je zastenjala od zadovoljstva.

"Cekaj, ova pica ima rupicu...", rekoh, "kitovi vole rupice... Jel' moze i on da se malo osladi. Da proba taj izvrsni specijalitet?"

"Moze.", rece stidljivo domacica... I tako je moj kit ulazio i izlazio, ulazio i izlazio, ulazio i izlazio...

Svidela mu se rupica... No, bez obzira sto sam mesio ranije, odlucih da jos malo mesim, za svaki slucaj.

Mozda pica ipak nije bila dobro umesena... Mesio sam nabore... A na njima su iskocile dve okrugle maslinke... Koje gotovo da su me prizivale da ih licnem...

To sam i uradio, dok se moj kita zabavljao sa picom.

Domacica je bila vrlo zadovoljna.

Videlo joj se na licu... A, pica je bila toliko vrela i posle pola sata... Pustala je sokic.

Oblizao sam ga i smazao sve sto sam mogao.

No, ni ja nisam uspeo da smazem celu picu... Ona je bila jos uvek tu, pored sveg mog lickanja (i kitinog, ovaj kitovog, igranja

)...
No domacica je bila zadovoljna... I ja sam... No moj kit se nekako povukao u sebe, bilo mu je dosta pice...

Uzeo sam polako casu sa votkom i otpio gutljaj. Joca je zadovoljno sedela pored mene... "Bila je odlicna pica", rekoh... "Mmmm... Jeste", potvrdi Joca, "drago mi je da ti se dopala."

Tada sam procaskao malo sa domacicom, dok se nije svarila pica... Onda rekoh da je vreme da krenem, izljubih je.

I izadjoh napolje...

Tada jos uvek opijen ukusom Jocine pice, da i dalje nisam primecivao da sma go... :shock: