LOVACKE PRICE- Generalni remont u toku na dan 04.06.2005

KAKO SAM OD BUNTOVNIKA BEZ RAZLOGA NAPRAVILA BUNTOVNIKA SA RAZLOGOM 3.deo

...Vec je skoro pao mrak kad sam dosla kuci.Zatekla sam cedulju na kojoj je pisalo : MAJKA MI JE U BOLNICI,OTISAO SAM KOD NJE.JAVICU TI SE.(pu,pu,pu,daleko bilo,ali nisam mogla niceg pametnijeg da se setim :P ).Na licu mi se pojavio osmeh :D Znala sam da je ON jos uvek na NASEM mestu.Pocela sam da se spremam.Razmisljala sam sta da obucem.Znala sam da voli kad obucem suknju...jednom prilikom mi je rekao da mi suknja najbolje stoji.Na brzinu sam se oblacila(suknja,carape,bluza,cipele).Pogledala sam da li mi je muz ostavio kljuceve od kola i bila zadovoljna kad sam ih ugledala :D Jos jednom sam se pogledala u ogledalu i zakljucila da je sve na svom mestu....A ne! Kosa! Sta cu s njom? Nisam imala vremena da nesto uradim sa njom,samo sam je pustila...i istrcala iz kuce.
Stajala sam kolima na putu.Videla sam ga da sedi jos uvek na istom mestu na kom sam ga ostavila kad sam odlazila.Nisam mu dala nikakav znak da sam tu.Sedela sam i cekala.....Podigao je glavu i nasmesio se.Boze,isti onaj osmeh kao kad smo bili deca! :D Izasla sam iz kola i krenula mu u susret.Zagrljaj je bio veoma jak! Bolan,cak!
"Sta ces ovde?",pitao me je kroz smeh.
"Otisao je kod majke u bolnicu.Sama sam",rekla sam.
Zagrlio me je,podigao od zemlje i vrteo...
"Stani! Pascemo! Sacekaj!",vikala sam...a on me nije cuo....
"Parkiraj tu",rekao mi je.Nisam se parkirala,ostavila sam kola na sred puta.Nije me bilo briga sta ce biti s njima,jer....ja sam bila sa MOJIM BUNTOVNIKOM! :wink:
Uhvatio me je za ruku i poveo do drveta."Sedi",rekao mi je.Malo sam oklevala.Kako da sednem u suknji? Primetio je i seo prvi,a mene spustio da mu sednem u krilo,sa strane.
Zagrlila sam ga jednom rukom oko vrata,a drugom ga mazila po obrazu...Samo me je gledao,nije nista govorio...U jednom trenutku,prekinuo je tisinu rekavsi:" Srecan sam!" "Sto?",pitala sam. "Jer si tu,pored mene...pa neka i jednu noc samo,ali....moja si...sad si moja..." Samo sam se nasmejala. :D
Gledali smo se nekoliko trenutaka i onda poceli da se ljubimo...jako....
Ljubio me svuda...po ocima...usnama...vratu...na vratu se najduze zadrzao...ljubio ga...lizao...izludjivao me.... :P :wink:
"Vidim,obukla si ono sto najvise volim",rekao je kroz smeh,zavlaceci mi ruku pod suknju...
"Otkopcaj kosulju.Hocu da ti vidim grudi!",rekao je,a ja sam,kao omadjijana,pocela da otkopcavam dugme,po dugme......

Kako se fata riba i kako se ista sprema na vise nacina.

Sa ribom treba pazljivo, em su nezne, em su brze, em lako iskliznu iz ruke.Taman pomislis da si je uhvatio a ona se izmigolji.
Da bi uspesno obradili jednu ribu ili ribicu, potrebno je imati iskustva, dobru vatru i cvrstu aparaturu ili opremu. Kao sto je poznato ribe vole vlagu i najlepse im je kada su u istoj. ODAMH na pocetku cu vam dati savet, a to je da ribu nikad ne maltretirate na suvom. Na mokrom moze sve, samo vlazna ribica je srecna ribica. :wink:
Sto se tice nekog odredjenog recepta, odlucio sam se da vas prvo naucim kako se ista priprema pre definitivne obrade.
Eto npr ja svaki dan obradim vise riba i nije mi tesko da i vama objasnim sta se sme a sta ne sme. Toliko mi je puta do sada zagorelo da sam stekao iskustvo kako da sacuvam; ribu i opremu. :)
Pazite! Najvaznije je da ribu dobro uhvatite, jer ako oseti da vam je stisak slab, svaka ce iskorisiti priliku da se izmigolji. Narocito je bitno da vec vlaznu ribicu dobro drzite i da joj ne date da ide gde ona hoce, nego samo tamo gde vi zelite. Poznato je da one vole iste stvari kao i mi. Zabluda je da one vole nesto drugo, to su price za malu i veliku decu :)
Dakle kada ste je ufatili i dobro je stisnuli, ona shvata da nema gde i da je u vasim rukama, polako se opusta i polako ali sigurno postaje samo vasa. Neophodno je da stisak bude muzevno nezan, nikako ne stiskati da creva ispadaju, ribe to ne vole. Ako tako uradite od ukusnog i jakog dozivljaj nista. Ribe izgube vlagu i tada su beskorisno neukusne.
Takodje je veliki problem kod riba sto znaju da budu hladne, vas zadatak je da ribu ugrejete do propisne temperature, nikako pregrevati jer ce postati gnjecava i lepljiva a kad se jednom zalepi, nikad je vise necete odlepiti. U prevodu znaci da se je ne drzite previse u rukama jer od toga se one pregreju i lako se lepe za vas tiganj. Ribe sagore u iscekivanju a kad sagore do kraja postanu suve i preosetljive.
Ne pricati preterano sa njima jer od puno price nikad ne ispadnu dobri rezultati. Poznato je da su ribice neme i da kod sa njima ne treba pricati nego namere pokazivati kroz dela. Ako posle izvesnog vremena ostetite da je ribica i dalje hladna a da pri tom pocinje cak i da prica, :lol: takav komad odmah vratite u vodu jer je to sigurno neki "komad" sa greskom. Ta vrsta koja se tesko greje i pored svih vasih plamencica koje ste zapalili je najteza i kad pocne da govori obicno postaje opasna, obratite paznju videcete kako pokazuje zube u toku svog ribljeg ekspozea. :)
Podjimo od pretpostavke da ste uzeli lepu i toplu ribicu, pri tom ste propisno stavili "tiganj na vatricu, ribicu ste pre toga ocistili i ucinili je glatkom i opustenom. Spustite je lagano na tihu vatru i "obradjujte" je sve dok propisno ne porumeni.
Kada je rumena pojacajte plamen i dajte gas, i tako jedno dvajes' minuta do sat vremena. Price da to treba raditi satima su lazne jer se ribica prepece i sutra ili prekosutra ce bezati od vas jer je premorena. Ovo ne vazi za stuke one mogu satima da se obradjuju i nikad im nije dosta.
Ako krenete sa jakom vatrom, ribica pregori i nista od uzivanja i gurmanskoj noci.
I na kraju samo jedan savet za zene kuvarice, CUVAJTE SE SOMOVA, oni se najteze spremaju i tesko padaju na stomak i na ostatak vaseg neznog zenskog bicca. Od tezine istih i dusa zna da zaboli jer se tesko vare.
Muskarcima za pocetak preporucujem pastrmke, zlatne ribice cuvajte za kraj vaseg ljubavnog puta, a sa stukama mozete samo na kratko utoliti glad jer su suve i niskokaloricne pa samim tim kratko greju telo, a dusu nikada. Ponekad hoce i kost u grlu da ostane koja se tesko izvadi to vazi i za muske i zenske primerke. :wink:

Pozdrav svima SL

KAKO SAM OD BUNTOVNIKA BEZ RAZLOGA NAPRAVILA BUNTOVNIKA SA RAZLOGOM 4.deo

.....moje reci su delovale kao afrodizijak.Polako je raskopcavala svoju bluzu....radila je to,zeleci da me sto vise zavede :wink: da dugo uzivam u njenoj maloj igri....odugovlacila je....do momenta kada nisam mogao da izdrzim...otkopcao sam joj sam poslednje
dugme bluze i raskrilio je....Gledao sam u njene grudi,koje su se nadimale od strasti...zelje....pohote....U trenucima mi se cinilo da joj srce zeli iskociti iz grudi....imala je predivne grudi(cvrste,jedre... :P )...dodirivao sam ih...stiskao....jednostavno,uzivao u njima.Usne nam se nisu
razdvajale....strasno smo se ljubili .Sve je stalo oko nas....svet vise nije postojao....nije nam bilo vazno gde se uopste nalazimo , bilo nam je samo vazno da traje sto duze......Grudi su joj drhtale u mojim rukama....osecam kako joj bradavice postaju sve
cvrsce...i cvrsce.....dok su nasi poljupci bili sve duzi i duzi....strastveniji pohotniji....Izmedju nas vise nije bilo limita.....Spustila je svoje usne
na moj vrat....ljubila ga....grickala....vracala se usnama na moje lice i obasipala me poljupcima....oci...nos...celo....sve je bilo u njenim toplim,socnim i vlaznim poljupcima,koje mi je darivala svojim prelepim usnama....U trenutku pogledao sam je u oci...primetio sam vatru u njima.....zelju i strast
da oseti moje ruke po celom telu.Jednom rukom sam polako pomerao njenu suknju na gore...otkrivajuci joj butine....milovao sam ih polako,u trenucima
ih stiskao,do granice kada pocinje da boli....ali njoj je to pricinjavalo zadovoljstvo....uzdisala je....stenjala....pri svakom dodiru moje ruke......Njihala se....uvijala kukovima....zeleci da svojom rukom krenem dalje....jos vise....sama mi je namestila svoju guzu u mojim rukama.....bila je toliko cvrsta,obla....da je uzivanje drzati je u rukama..... :oops: ulazio sam rukom ispod njenih gacica....koje su me milovale po ruci kao svila....."Zelim te.....zelim kao nikada nikog,kao nikog do sada!!!"-sapnula si mi,dok si poljupcima obasipala moje uvo....grickala si ga.....Zavodnicki je igrala svojim grudima ispred mog lica :P :wink: Gurala mi je svoje grudi u usta....da ih ljubim....lizem....grizem..........dok sam rukom polako pomerao njene gacice u stranu......"Zaista.....zelim te,ZELIM te ceo svoj ZIVOT!!! Uvek sam te VOLEO!"-rekao sam joj tiho....ljubeci njene grudi.....napokon sam bio sa svojom ZAVODNICOM!!! :P :oops: Imala me je....imao
sam je celu....predali smo nasa tela jedno drugom....uzivali u svakom dodiru...uzivao sam u njenim poljupcima....dok mi je rukama uplitala,mrsila i blago cupala kosu....uzivala je,dok je osecala moje poljupce....moju ruku na grudima....ruku na njenim butinama....guzi.... :oops: :P Polako sam joj skinuo bluzu.....izgledala je FANTASTICNO!!! Kao Boginja.... :P :P :P Bili smo u ekstazi....strast je obuzimala nasa tela....Rukama je pocela da me raspasuje....nemirnim prsticima je pocela da mi raskopcavas
moje farmerice........... :P :oops: :wink:.........

KAKO SAM OD BUNTOVNIKA BEZ RAZLOGA NAPRAVILA BUNTOVNIKA SA RAZLOGOM 5.deo

"....Polako sam ti otkopcavala pantalone...dugme,po dugme...i gledala te u oci.Zelela sam da te izludim...toliko,da pocnes da me molis....Sedeo si,naslonjen na stablo drveta,raskopcanog slica i gledao me.Klecala sam izmedju tvojih nogu i smeskala se.... :wink: Skinula sam ti majcu.Noktom sam polako prelazila po tvom licu,usnama,vratu i spustala se sve nize,preko bradavica do lastisa od bokserica :P Tu sam zastala.Pogledao si zacudjeno,prvo u pravcu mog nokta,a onda u mene :shock: U tvom pogledu sam videla pitanje:" Sto si stala?!" :shock:
Liznula sam prst i krenula njime po mom telu...istim redosledom... :wink: Gledao si me i gutao ocima...
Ustala sam,otkopcala suknju i pustila da mi polako padne na zmlju.Cutao si...Stajala sam tako nekoliko trenutaka,zeleci da me sto bolje vidis i upamtis,a onda ti polako prisla i prislonila stomak na usne.Ljubio si me...lizao...Drzala sam te za kosu,ne dajuci ti da stanes. :P Osecala sam tvoj dah na mojoj ribici.... :oops: Pipnuo si je i nasmejao se."Zelim te!",rekao si."Odmah!"
Ustao si,poceo da me ljubis....sve zesce...kad sam te prekinula.Rekla sam ti da mi okrenes ledja...
Ljubila sam te po vratu...ramenima...ledjima....polako se spustala sve nize i nize...i skidala ti pantalone...Imao si najlepsu guzu na svetu! :D :P Cucnula sam....ljubila je i usnama skidala bokserice....
Trzao si se na svaki moj dodir...osecala sam da ti prija,da si sve tvrdji i tvrdji....
Rekla sam ti da se okrenes ka meni.Kao po komandi,istog trenutka si to uradio :P
Klecala sam i igrala se sa tvojom kitom.... :wink:

e sad mi malo bezveze da prekidam zavodljivu dok se igra buntovnikovom kitom :lol: al sta cu....moram da se pohvalim. 8) E pa Lijo, znam i ja da spremam te specijalitete. :P

Postala sam profi za spremanje sharana
food-smiley-016.gif
!!!!!!!!!!!

Ovako vam to ide:

Prvo upecajte sharana
angler.gif
. Mamaca na koje se sharani love ima mali milion(to prepustam ipak vasoj mashti). Kada ga upecate, lupite ga :shock: toljagom po glavi
aufsmaul_2.gif
i dovucite u stan (dobro de, moze i kuca :wink: ).Kada ga dovucete kod sebe, obalite ga na pogodno mesto, unapred predvidjeno za to :P . Kada ste sve to zavrsili onda pocnite da ga gulite (ili skidate krljust, kako to neki zovu :? ). To se radi prvo sporim a zatim sve brzim pokretanjem ruke gore dole(sa nozem u ruci naravno :shock: ), ali najvise u kontra smeru od smera na koju stranu ide ta krljust. Pazite da vas sharan od te rabote ne pusti sokove jer onda nista od vecere :!: :!: :!:

Kada ste to zavrsili, onda zagrejte rernu u koju cete staviti sharana. Kod mene se rerna sama zagreva, valjda od velike ljubavi prema pomenutom :oops: ! Onog trenutka kada rerna bude dovoljno zagrejana, ubacite sharana unutra. Posle malopredjasnjeg guljenja i sharan ce jedva cekati da ga stavite u rernu. E onda meshajte, da vam ne zagori....ali pazite da ne meshate prejako pa polomite sharana na pola(jer onda postaje beskoristan). Kada vidite da je saran pusto sok onda je gotov....

Tako spremljenog sharana stavite u usta i bicete odusevljeni njegovim ukusom :D . Ukoliko ste ga pre pecenja punili ananasom, ukus ce biti jos bolji..... :wink: Kada sharana spremite i pojedete, nemojte ga gutati... on ce se u tom trenutku sav smezurati, ali u zavisnosti od starosti sarana, regenerisace se u narednih 15 minuta do sat vremena, a onda mozete ponovo ponoviti postupak spremanja...

E pa drage moje, probajte pa mi javite jel vam uspelo i kako vam se svidelo....

cmokic od kuvarice Joke....
essen_2.gif

JOVANA77:
e sad mi malo bezveze da prekidam zavodljivu dok se igra buntovnikovom kitom :lol: quote]

Ma dobro je da se konacno kita pojavila, vec sam se zabrinuo od preteranog "dinstanja" ispod drveta, a i rasplakali me neki delovi njihovih prica. Konacno cemo u "Lovackim pricama" imati kres i ti LAJV BRE !
Zavodljiva molimo duzi opis o kiti koja je ispala iz gaca.Za to vreme Joka i ja cemo da vam kuvamo, mesamo gulimo, i sve ostalo sto je potrebno za dobru kujnu :)

Odlucio ja tako, da jednom probam te, nadaleko cuvene, Jocine specijalitete... ;) Tako se jednom samopozvah na jednu vecericu. Dodjem ja pred vrata... Kad zacuh... Neko peva "Mitu Bekriju"?! :shock: Joca opet pije votkicu? :lol: Ne znam... Kucam jednom. Nista... Kucam drugi put. Nista... Kucam treci put... Ih, Joco, kad ces vec jednom otvoriti ta vrata? :P Cekam ja tako, cekam (a dobru klopu uvek vredi cekati. :lol: :P)... Kad prodjem 10 minuta, evo Joce: otvara vrata. :lol: "Napokon...", pomislih... "Cao Joco, ja dosao na vecericu." - rekoh... "Ih, Ila, pa sto se nisi javio? Docekala bih ja tebe kako zasluzujes...", rece Joca zamisljeno, "ali sta da napravim za veceru?" "Meni bi lepo lezala pica", odgovorih... :P "Dobro, bice pica. No, sto stojis tu pred vratima k'o brshljan? :P Udji, smrznuces se jadnicak... Ne valja da go setas po gradu.. Navucices neku prehladu." :P

Go?! :shock: Ja pogledah, kad ono stvarno... Od silnog uzbudjenja sto cu probati delikatese, koje ona tako dobro sprema, zaboravih da se obucem. :shock: Usao sam... Da, bio sam go... Veliko ogledalo na vratim ormana jasno je pokazivalo da sam zaboravio da obucem bokserice... :lol: Moja kita je virila izmedju dva para golih nogu... Imao sam samo carape na nogama. :shock: Tada odlucih da to izignorisem... I obratim se domacici: "Nego Joco, sta ima kod tebe? Sta se radi?" "Evo, pijuckam votkicu i vezbam za nastup. :lol: Sutra pevam pratece vokale Lepoj Lukic na jednoj svadbi ovde... :P Ih, bice para... :D Kad navrnu gastrabajtosi. :lol:... No, sedi ti, posluzi se...", rece ona i sipa mi votku u casu koju je upravo izvadila iz bifea, "idem da se pristojno obucem. Brzo se vracam".
"Hm... Ok...", pomislih i poceh polako da razgledam sobu oko sebe... Na TVu je bio neki cudan film... :P Nista nisam shvatao.. :lol: Jedan tip je uzalud pokusavao da pojede picu neke gole devojke... Ali nije uspevao. :lol: Lizao je i lizao il lizao... Ali nista... "Kako je nepristojan", pomislih, "a domacica se toliko trudila da je spremi"... :roll: "Ja sebi necu dopustiti da budem tako nepristojan... Lepo cu pojesti kako i dolikuje jednom postenom gostu", pomislih. :P

U tom trenutku, Joca udje u kuhinju... Jao majko!!! :shock: Imala je na sebi kecelju ispod koje su se jedva nazirale crne tange... No dobro sam video kada je krenula ka bifeu da izvadi jos jednu flasu votke. :P Na nogama je imala samostojece carapice i izuzetno seksi cipele sa jako visokim potpeticama... Sledio sam se... "Bice dobra pica, pomislih..." :P "Trebace mi pomoc", rece Joca, "treba mi neko da mesi..." Rekoh: "dobro" i poceh da mesim... :P Mesio sam i mesio i mesio i mesio... :lol: Domacica se zadovoljno smejala. "Bice ovo dobra pica", pomislih... Uh, osetio sam kako mi nesto iskace izmedju nogu... Nisam znao sta... Ali sam bio siguran da je to pozitivno. :P :lol: Bilo je tvrdo k'o kamen... Kao da se onaj tip na TVu postideo od prizora, prestao je da jede picu (koju je spremila njegova partnerka :lol:) i jednostavno ugasio TV... :shock: Na ekranu je samo pisalo The End... "U sto je lep!", rece Joca, "uvek sam zelela da imam kita za kucnog ljubimca." :P "Da li mogu malo da ga mazim?" "Slobodno", rekoh joj... Setio sam se da je nepristojno odbiti domacicu. :lol: Pogotovo kad je tako fina (ukusna). :P "Jel' mogu malo da ga licnem?", upita Joca, "cula sam da su kitovi slani.." :P Ja se nisam bunio, pa je ona nastavila sa mazenjem i lickanjem moga kita... :P Lickala ga je po glavici... Jadnik se tol'ko ukrutio da nije znao sta da radi... Pljucnuo nju je... "Kazu da je kitova pljuvacka dobra za mamurluk", rece ona i proguta je... :P

"Ali, sta je bilo s picom", upitah je ja, "jesmo li je zamesili..." :lol: Na to, Joca skine kecelju i baci je na fotelju... I rece jesmo, prijatno... Ja tada poceh da jedem picu... Lizao sam je lizao... lizao... Domacica je bila zadovoljna mojom reakcijom na njenu picu... Gotovo da mi se ucinilo da je zastenjala od zadovoljstva. :P "Cekaj, ova pica ima rupicu...", rekoh, "kitovi vole rupice... Jel' moze i on da se malo osladi. Da proba taj izvrsni specijalitet?" :lol: "Moze.", rece stidljivo domacica... I tako je moj kit ulazio i izlazio, ulazio i izlazio, ulazio i izlazio... :P Svidela mu se rupica... No, bez obzira sto sam mesio ranije, odlucih da jos malo mesim, za svaki slucaj. :lol: Mozda pica ipak nije bila dobro umesena... Mesio sam nabore... A na njima su iskocile dve okrugle maslinke... Koje gotovo da su me prizivale da ih licnem... :D To sam i uradio, dok se moj kita zabavljao sa picom. :P Domacica je bila vrlo zadovoljna. :lol: Videlo joj se na licu... A, pica je bila toliko vrela i posle pola sata... Pustala je sokic. ;) Oblizao sam ga i smazao sve sto sam mogao. :lol: No, ni ja nisam uspeo da smazem celu picu... Ona je bila jos uvek tu, pored sveg mog lickanja (i kitinog, ovaj kitovog, igranja :P)...

No domacica je bila zadovoljna... I ja sam... No moj kit se nekako povukao u sebe, bilo mu je dosta pice... :P :lol: Uzeo sam polako casu sa votkom i otpio gutljaj. Joca je zadovoljno sedela pored mene... "Bila je odlicna pica", rekoh... "Mmmm... Jeste", potvrdi Joca, "drago mi je da ti se dopala." :P Tada sam procaskao malo sa domacicom, dok se nije svarila pica... Onda rekoh da je vreme da krenem, izljubih je. :P I izadjoh napolje... :) Tada jos uvek opijen ukusom Jocine pice, da i dalje nisam primecivao da sma go... :shock: :P

KAKO SAM OD BUNTOVNIKA BEZ RAZLOGA NAPRAVILA BUNTOVNIKA SA RAZLOGOM 6.deo

.....osecao sam tvoj dah....na svojoj kiti :oops: :P .......oci su ti bile pune zelje....polako si ga uzimala u ruku i stisnula....tek toliko da osetis kako pulsira,kako postaje sve tvrdji....kako se "budi" u tvom dlanu....pogledala si me u oci i svoje usne si prinela vrhu moje kite...poljubila si ga :P :wink: ...tek ovlas,da u tvojoj ruci postane jos veci! :oops: Drugom rukom si se igrala sa mojim yayima :P ...gnjecila si...stiskala...povlacila...uranjala svoje nokte u njih,da sam osetio slatku bol :shock: ...jezikom si prelazila duz cele moje kite :P od korena prema vrhu...lickala si ga....ljubila....i nezno,sasvim polako dr*ala :oops: ...zeleci da uzivam u tvojoj igri...u tvom jeziku...usnama...rukama,koje su mi pricinjavale nestvarno zadovoljstvo!Iz mojih usana se samo culo tiho stenjanje...slatki uzdasi....dok si ti radila u ritmu.....zeleci da me izludis :P ....u jednom trenutku,sa obe ruke si me uhvatila za gOOzu :oops: i snazno zarila svoje nokte u moje meso :P a nisi spustala pogled sa mog lica...gledala si moj grc i uzivala u njemu...uzivala si da me izludjujes i zavodis :P ...."Zelim ponovo da osetim tvoj jezik...tvoje usne na mojoj mackici" :P ....polako si ustala,dok sam je cucnuo izmedju tvojih nogu.Uplela si svoje nokte u moju kosu i pritiskala na glavu na svoju mackicu...."Ljubi je"-rekla si....kao omadjijan,prislonio sam svoje usne i ljubio je...osecao sam kako je vlazna... :P jezikom sam je golicao 8) slusajuci te kako stenjes...dok sam uzivao lickajuci tvoju slatku ribicu :oops: U momentu te je uhvatio grc...zelela si celim telom i svojom macom da mi se spustis na glavu....rukama sam te uhvatio za guzu :oops: i gnjecio je...imala si najlepsu guzu,koju sam ikada video :P :wink: ....a onda sam ruku prineo tvojoj ribici i pomilovao je....polako sam svoj kaziprst uvukao u tvoju ribicu :oops: sto si ti samo ispratila socnim uzdahom......radio sam i jezikom....osecajuci kako mi cupas kosu....radio sam polako.....zeleci da i ja tebe izludim :twisted: :wink: zeleo sam da osetis kako ti telo drhti od zelje i pozude za mojom kitom :P :wink: "Dosta...dosta....zelim te odmah..."-rekla si i gurnula si me na zemlju.....kao pomahnitala,bacila si se na mene :shock: ....opkoracila si me...uzela si moju kitu u ruku i polako se spustala....namestila si ga na svoju ribicu i protrljala po njoj....smeskala si se....i dalje si me izludjivala svojom igrom! Ali,stras...pohota i zelja nisu mogli ni tebe da obuzdaju....nisi ni to mogla vise da izdrzis,koliko si me zelela :P .....polako sam ulazio u tebe 8) ....tela su nam se spojila....posle nekoliko sekundi,ceo sam bio u tebi!!!Pogledi su nam se sreli....uhvatio sam te oko struka.....dok si ti pocela sa laganim njihanjem....pocela si svoju magicnu i carobnu igru....svoj ples......... :wink:

Kako sam od Buntovnika bez razloga napravila Buntovnika sa razlogom 7.deo

".....Aaaaaaah",culo se dok sam se polako spustala na tvoju kitu.Nabio si mi je do kraja,jako....Zabolelo me u prvom trenutku,ali sam obozavala taj bol.Liznula sam brste i uhvatila se za bradavice.Pipala sam ih,dok sam se sve brze i brze nabijala...Uhvatio si me za kukove i pomagao mi da se sto dublje nabijem.... :wink:
Primetila sam da si blizu da svrsis i zastala sam.
Nikad necu zaboraviti taj izraz na tvom licu :shock: - puno bola,besa,razocarenja :x ...
Okrenula sam se u pozu 69 i ponovo pocela da se igram sa tvojom kitom,a ti sa mojom ribicom.Jezikom sam prelazila oko glavica,u krug,kao da lizem sladoled :P i d*kala ga u isto vreme...
"Mmmmmmm",bilo je jedino sto sam cula.Kada sam ga celog stavila u usta,ispustio si jedan,vrlo jak i glasan zvuk,da sam pomislila da nas ceo kraj cuje :P
Rasirila sam ti noge i prstom prelazila po goozi....Uvlacila sam prvo jedno,pa drugo yaye....grickala ga,lizala....Uzivao si! :wink:
A onda nas je prekinula sirena automobila :shock: :shock: Neko je svirao na putu,jer nije mogao da prodje od mojih kola.Digla sam glavu da vidim ko je,ali u mraku nisam nista videla...samo farove koji su bljestali...
Na brzinu sam se obukla i potrcala do kola.Ti si ustao,sav crven u licu od besa :evil: ,raspolozen da tog nekog ubijes :shock:
"Sta sviras,bre ko manijak neki!",dreknuh na vozaca."Jel nisi mogao da obidjes?",bila sam besna.
Covek je ugasio motor i otvorio vrata da izadje.
:shock: :shock: :shock: :shock: Sok! Ugledala sam MOG MUZA! :shock: :shock:
Pocela sam da mucam....a on je bio u jos vecem soku kada je mene ugledao... :roll: Po glavi sam preturala kakvu bih laz mogla da smislim,ali mi nista nije padalo na pamet.
"Otkud ti?,bilo je jedino sto sam uspela da prozborim."Rekao si da ces se javiti kada budes dolazio!"On je samo nemo stajao i gledao me...
Cula sam korake iza sebe....Buntovnik je dolazio i usput psovao...... :? :P

JOVANA77:
e sad mi malo bezveze da prekidam zavodljivu dok se igra buntovnikovom kitom :lol: al sta cu....moram da se pohvalim. 8) E pa Lijo, znam i ja da spremam te specijalitete. :P

food-smiley-016.gif
!!!!!!!!!!!

Ovako vam to ide:

Prvo upecajte sharana
angler.gif
. Mamaca na koje se sharani love ima mali milion(to prepustam ipak vasoj mashti). Kada ga upecate, lupite ga :shock: toljagom po glavi
aufsmaul_2.gif
i dovucite u stan (dobro de, moze i kuca :wink: ).Kada ga dovucete kod sebe, obalite ga na pogodno mesto, unapred predvidjeno za to :P . Kada ste sve to zavrsili onda pocnite da ga gulite (ili skidate krljust, kako to neki zovu :? ). To se radi prvo sporim a zatim sve brzim pokretanjem ruke gore dole(sa nozem u ruci naravno :shock: ), ali najvise u kontra smeru od smera na koju stranu ide ta krljust. Pazite da vas sharan od te rabote ne pusti sokove jer onda nista od vecere :!: :!: :!:

Kada ste to zavrsili, onda zagrejte rernu u koju cete staviti sharana. Kod mene se rerna sama zagreva, valjda od velike ljubavi prema pomenutom :oops: ! Onog trenutka kada rerna bude dovoljno zagrejana, ubacite sharana unutra. Posle malopredjasnjeg guljenja i sharan ce jedva cekati da ga stavite u rernu. E onda meshajte, da vam ne zagori....ali pazite da ne meshate prejako pa polomite sharana na pola(jer onda postaje beskoristan). Kada vidite da je saran pusto sok onda je gotov....

Tako spremljenog sharana stavite u usta i bicete odusevljeni njegovim ukusom :D . Ukoliko ste ga pre pecenja punili ananasom, ukus ce biti jos bolji..... :wink: Kada sharana spremite i pojedete, nemojte ga gutati... on ce se u tom trenutku sav smezurati, ali u zavisnosti od starosti sarana, regenerisace se u narednih 15 minuta do sat vremena, a onda mozete ponovo ponoviti postupak spremanja...

essen_2.gif
A gde da skinem tog smajlija ribolovca??? :roll: :? :?

adali:
JOVANA77:

food-smiley-016.gif
!!!!!!!!!!!

Ovako vam to ide:

Prvo upecajte sharana
angler.gif
aufsmaul_2.gif

essen_2.gif
A gde da skinem tog smajlija ribolovca??? :roll: :? :?

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kad spremis jedno 50-ak sharana, ovako ko ja.....i smajli ce se sam pojaviti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gledam nesto ovde-to bi se samo yebalo...a meni se nista ne yebe...dosadno mi to...yebanje?..bezveze..

pridje meni moja persida i pocne da se umiljava i snebiva...tuc, muc, tuc, muc...
-ama, persido, ispljuni vec jednom to sto imas
-bundeva, ja bih da stupim sa tobom u heteroseksualne odnose
cuj: heteroseksualne odnose!...shto mi ti prosvetari idu na qu.... uvek su na 'nivou'...nije mogla lepo reci:"bundevo, aj' se yebemo"....ionako mi je yebanje dosadilo, jos kad mi ovako pridje-i da mi se yebe, vise mi se ne yebe..
-persido, a ne bi ti mogla sama to nekako?
-ne bih
a znam da bi, nego samo hoce da me gnjavi...uziva to da mi radi kad mi se gleda utakmica...
-a da odes kod komsije zike?
-komsija zika je otisao kod svojih na slavu-odvali ona k'o iz topa..
strecnu mene nesto preko grudi...pa to sam rekao tek onako...i vec mi doslo da skocim da je izyebem, cisto iz muske sujete, kad se ona nasmeja..
-a salim se, ludice...pa znas da samo tebe volim
uh, zavalih se ja opet u onu fotelju...mada, moram priznati, u glavu mi se tog trenutka uselio neki crv pa, s vremena na vreme, burgija li burgija po ovoj mojoj bundevi..nije da ja moju persidu ne volim, nego mi se samo ne yebe..eto..
-idi, persida, lezi i svuci se...sad cu ja doci..
sve mislim prevarice je san..
-znas, buki, da to ne prolazi...probao si to vec stotinu puta...stara sam ja chekalica..
nista gore od strpljive zene...osecam kako me polako sabija uza zid..ni sitna lukavstva vise ne prolaze...tlo mi se polako izmice ispod nogu...najbolje ce biti da pocnem razlozno da razgovaram sa njom...nismo deca..
-pa dobro, zasto bas sad? hteo bih da gledam utakmicu i nisam raspolozen...pa prosli vikend smo se..khm..
-prosli vikend si bio kod tvojih na selu..
-onda pretproshli
-pretproshli si bio na terenu
-pa dobro, kad vec vodis evidenciju, reci ti kad smo se...khm..
-pre tri meseca..
ebem ti, kako vreme leti...ko da je juce bilo...i vec vidim da cu tesko izbeci...a tako mi se ne yebe da je to chudo jedno...dosadno mi, bre...vec sve unapred znam..kad ona krene fintu levo, ja krecem desno...to je kao kad odigras sa istim protivnikom hiljadu partija basketa 'jedan na jedan'..nema vise motiva...nema tajne...citam je kao 'zvazbuku'..

e,a jel verujete vi da pichka moze da dosadi?...da ti udari, onako, na nos, pa nit mozes da je ishmrknesh, niti mozes da je progutash?
ne verujete, a? znam, znam...nisam ni ja verovao...al' polako, sutra cu da vam pricam dalje, moram sad da pecem rakiju...zagorece mi kazan.. :wink:

e pazi ovako :? ....pre neki dan pitam ja bukija sto ga nema ovde sa nama lovcima....da prica i on neku lovachku...a on mi reche da ne moze tek tako...na suvo :shock: . Kaze cim odjeße nesto(cisto zbog inspiracije), odma´ ce da se javi..... :lol:

:? i kako sad ja buki da ti poverujem da nisi kresn´o Persidu....ajde priznaj da jesi....ajde......ma,priznaj slobodno, necu da te zaebavam, tebe mi! :lol:

Stari Lisac:
A znate zasto buki nece da yebe, hehe pa zagoreo mu kazan kad je peko rakiju pa nije imao cime da ga struze pa izvadio svog zverka. e sad kazan gadno zagoreo, on gadno strugao, em izgrebao alatku, em razvalio kazan. Sad dok mu ne zaraste alatka nista od persine radosti, a rakiju ce izgleda morati da pece kod mene jer je moj kazan od cistog inox-a :)

ma neka je taj tvoj kazan cist :roll: ...dzaba ti to sve :twisted: ...

Buki ce da peche rakiju u mom kazanu :P ....jer moj kazan ne vri tako lako...al kad provri onda iz njega poteche rakija vrhunskog kvaliteta.... :wink: :wink: :wink:

ma mnogi su se od te rakije opasno opijanili :shock: :shock: ...eno, jos ih drzi....hehehehehe.....ajde buki, podlozi to i dodji da napunimo kazan :lol: :lol: :lol:

JOVANA77:
Stari Lisac:
A znate zasto buki nece da yebe, hehe pa zagoreo mu kazan kad je peko rakiju pa nije imao cime da ga struze pa izvadio svog zverka. e sad kazan gadno zagoreo, on gadno strugao, em izgrebao alatku, em razvalio kazan. Sad dok mu ne zaraste alatka nista od persine radosti, a rakiju ce izgleda morati da pece kod mene jer je moj kazan od cistog inox-a :)

ma neka je taj tvoj kazan cist :roll: ...dzaba ti to sve :twisted: ...

Buki ce da peche rakiju u mom kazanu :P ....jer moj kazan ne vri tako lako...al kad provri onda iz njega poteche rakija vrhunskog kvaliteta.... :wink: :wink: :wink:

ma mnogi su se od te rakije opasno opijanili :shock: :shock: ...eno, jos ih drzi....hehehehehe.....ajde buki, podlozi to i dodji da napunimo kazan :lol: :lol: :lol:

:D Samo se ti nadaj, vidis da bukiju nije do te "rakije" covek oce da turi vodu i vocke i da flasira istu i da trosi u dugim zimskim nocima. A ti Persa mozete na pecanje :) He he pustite bukija vidite da je ranjen, bar dok se rane ne zacele do kraja. :)

uh, nemam puno vremena...

kako je meni dosadila pichka?

ebem mu,kako bi vam sad to najslikovitije objasnio...evo,npr, zamislite tileta...sta bi se desilo da je on nekada dao ovakvu jednu izjavu:" svaka cast svim jelima, ali najveca cast za mene je kad me ugoste pasuljem...pasulj je nase, narodno jelo, i ja , kao covek iz naroda, ga naprosto obozavam"...e,onda bi se od uva do uva proneo glas:"tile voli pasulj"..."tile voli pasulj"..i gde god bi tile otisao u goste,a isao je hvala bogu, svaki dan - njega bi docekali pasuljem..tiletu bi, naravno, bilo neugodno da odbije, pojeo bi pasulj uz smesak i lepo ga pohvalio, a oni, presrecni, sledeci put bi ga opet docekali pasuljem..i tile bi se svaki dan ziv usro od pasulja...e, al' nije tile bio glup...on takvu izjavu nikad nije dao...
svakome od nas se u zivotu bar jednom nesto "javi"...dal' na javi il' u snu, ali dodje ti taj neki 'glas sudbine', 'djavo' ili sta vec, i on ti tako nesto kaze i to ti odredi sudbinu...meni se javio u snu...pita:
-buki, jel' volish ti pichhke?
-vooliim :D
-a koliko je volish?
-najvishe :D....vishe nego leba da jedem :D
i stvarno, nista ja njega nisam slagao...kad bih napravio redosled mojih najvecih ljubavi tada, to bi izgledalo ovako : pichka, mama i tata, tito...
-e, imacesh ****** toliko da ce ti prisesti! :twisted:
"e, evo ti qu...", mislim ja, "nikad mi nece prisesti!"
i, samo da ne zaboravim, ako nesto stvarno volite, onako jako, najjace, nemojte to nikome priznati...ni u snu..a sad moram da idem da promenim kazan pa se cujemo sutra :wink:

Back