Ja se "izvinjavam" sto se mesam, ali mislim da bih i ja mogao slucajno da se nadjem tu negde u prici.
E tako bih bio srecan i zadovoljan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pisacu ti i kako mi je bilo ,mada...hmmmmmmmmm...ovo je nekako bilo istinito,a ovo su Lovacke price :?
bambi1978:Ja se "izvinjavam" sto se mesam, ali mislim da bih i ja mogao slucajno da se nadjem tu negde u prici.
Ebes masazu bez zavrsnice
JOVANA77:hahahahahahahaha......................e buki sad si prevazisao sam sebe!
svaka cast :wink:
DON:Taman sam napisao i poslao,kad ono INVALID SESSION.....
Bem ti .......
Nista,drugi put.....
Dobra prica to,kako sam dobio prvu nagradu...Skijanje u Austriji. A ja tamo imam jednu prijateljicu,divnu jednu prijateljicu imam ja tamo,jednu prijateljicu.................koja ne da ima jednu drugu prijateljicu...............no boli glava..................kad te stisne.................medju 5-icama.............pa ne mozes da dises...............
Al o tome sjutra(kako ga zanmosim ovo na Crnogorski,pa mora kad sam 5 dana i noci bio sa Crnogorkama,sve su lustere polomile nogama 8) 8) 8)
JOVANA77:DON:Taman sam napisao i poslao,kad ono INVALID SESSION.....
Bem ti .......
Nista,drugi put.....
Dobra prica to,kako sam dobio prvu nagradu...Skijanje u Austriji. A ja tamo imam jednu prijateljicu,divnu jednu prijateljicu imam ja tamo,jednu prijateljicu.................koja ne da ima jednu drugu prijateljicu...............no boli glava..................kad te stisne.................medju 5-icama.............pa ne mozes da dises...............
Al o tome sjutra(kako ga zanmosim ovo na Crnogorski,pa mora kad sam 5 dana i noci bio sa Crnogorkama,sve su lustere polomile nogama 8) 8) 8)
hahahahahaha............kakav stil pisanja.........odakle si to pokupio?
hahahahahahahahaha

Jos joj reko:deder,povedi ti ono sto ne vice muuuuuuuuu,al ima bas tolike sikice. Sad,ta moja prijateljica,nije nikako rdjava,naprotiv,svojevremeno je ili bila nagrada,ili je delila nagrade,ne secam se vise.Ostarelo se,izlapelo se.........E,al se ona udala.Ustvari,tad se bas po drugi put udavala,ja stigo taman na svadbu.Ok...dodje ona sa drugaricom...a ona,mislim ta drugarica njena,jaooooooooooooo................ubavinja,lepotinja.A sikice,ma OVOLIKE. Blenem ja tako,kad ova moja drugarica,BAM...lakat and spicaru u medjunozje. Ja je pitam:Sta bi,ona kaze:More,nemo se ti pravis mutav,znas. Znas ti na sta ja mislim.Ti se ne zoves MUTKO no DON. Pa jes,sto jes,jes,primetila da blenem. Pa ono,mislim,pa nije je dovela da kafenisem s njom,al ko je znao da je moja drugarica zaljubljena u mene :shock: :? Ja nisam,do tada.

A to se ti stipkasbundeva:Usput sam samo malo stipnuo Kapris i obecao joj jedan striptiz samo za njene oci.
:shock:
ops: Kapris:A to se ti stipkasbundeva:Usput sam samo malo stipnuo Kapris i obecao joj jedan striptiz samo za njene oci.:shock:
![]()
ops:
Glb (!)
Onda je D1 potpuno bespotrebno dobio onaj sut u cevanicu... :? a vidim ja dok je skakutao na jednoj nozi i gledao me zabezeknuto da mu nista nije jasno, al’ oćuta, kao dobar domacin. Verovatno je pomislio “ovi mladini svatovi - to sve ludo, pijano…”
A striptiz… ne nadaj se da cu ja zaboraviti na to. Dugujes…
DON:....Mnogo mi je sumnjivo...
Mnogo !!!!
Danas u NE MOZ DA SKODI,Lane Gutovic prica o LOVACKIM PRICAMA ???????????????
Da mi je da znam ko mu salje i pise textove 8)![]()
Lisac,garant :?
Stari Lisac:A lepo sam vam rekao moje dame da ne budite zver u nasem Bundevi , a vi zapele , pa eto vam sad.Stipkanje grickanje i masaza.Stisnite zubei dajte Bundevi sto zverkica trazi.![]()
![]()

Stari Lisac:DON:....Mnogo mi je sumnjivo...
Mnogo !!!!
Danas u NE MOZ DA SKODI,Lane Gutovic prica o LOVACKIM PRICAMA ???????????????
Da mi je da znam ko mu salje i pise textove 8)![]()
Lisac,garant :?
Ko jel ja ???????????? ma jok ! ima da plati kopirajt ako oce da cita nase price .
![]()
8)
8)

jel jasno ili da ga ja siljim aaaaa?
DON:Buki,
ma ne znas kako sam se uplasio,necu moci da spavam sad.Bio sam na chatu,da vidim,mozda je tamo,al nema da me klikne.ma bolesnika kud god se okrenes.Bio na chatu,i razocarao se.Ono sto smo stvorili ja i Bozo,taj sada najposeceniji kanal,i to ce upropastiti.Dali OP nikom drugom do Ortodoxu,coveku koji je unakazio i #25+ i skoro ceo PIK...svojevremeno.Ali,Bozo se povuko,ovo blesavi ne znaju sta rade,ja iskreno ocekujem da mi zabrane ulazak i na PIK i ovde,a tad cu krenuti....ne zaleci ni vreme ni novac.E tad ce upoznati onu moju tamniju stranu...negde mora ta tamnija da eksplodira.....