LOVACKE PRICE- Generalni remont u toku na dan 04.06.2005

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sto bre nisi zensko da te poljubim .
Vid,doso ja,preziveo....Cek da vidim na brzaka,ko se ozenio,razveo,kome se dete rodilo,ko je(Ne daj Boze pandrko) razvalio zid smrti,pa da pisemo malo,a :lol: :lol: :lol: A pisacu ti i kako mi je bilo ,mada...hmmmmmmmmm...ovo je nekako bilo istinito,a ovo su Lovacke price :?
To veceras...al bre,nesto samo...One DVE,25 godina,ja sam :? I ti si mi neki drugar,cccccccccc

Ubise me bre :lol: :lol: :lol:

Bolje ne,to ti pricam Live,mani...jos ce pomisliti da lazem.To bre moje prokletstvo :roll:

Sto drugima samo u snu,ja na javi...
Pa koj moj ja da sanjam onda,o cemu da sanjam :?

da dobijem na kladionicu? Heh,ta je dobra...od sad to sanjam :lol:

Do veceras,

Poz

bambi1978:
Ja se "izvinjavam" sto se mesam, ali mislim da bih i ja mogao slucajno da se nadjem tu negde u prici.
E tako bih bio srecan i zadovoljan.

E pa Bambi moraces sam da ispricas sta se dogodilo kada si stigao , Bukica i ja smo vec otisli kad si ti stgao ...da cujem kako je bilo ?
mixed-smiley-005.gif

A,bre Done,gde si ranije!!A i ti Lijo :evil:
Uh,jedva preziveh.Preksinoc nema Dona da nam pomogne,a sinoc ni starog Lisca.
E,otisao ja tamo kod Jovane,da pitam da nisam nesto zabrljao na devojackoj veceri,kad ona :"Nisi
buki,bio si divan.",a sve se nesto uvija.Gledam je pa mi nije jasno i sve mislim da joj nije dobro od onog udarca u glavu.Pitam:"Jel' ti dobro?"."Ma jeste,al' sam nesto napeta pred svadbu,kad bi hteo malo da me izmasiras".Pa kako ne bi ja nasoj Jovani pomogao.Samo sto pristah,kad Jovana za tren oka k'o od majke rodjena lezi potrbuske na krevetu.Sramota mene,sve se okrecem da ne vidim,al' ne vredi-oci ovolike :shock: :shock: A lepa Jovana,lepa..Nesto Poput Crne Rupe..Mozda jos malo lepsa.Poceh ja da masiram,a neki djavo me obuzeo,tresem se,ne mogu da se smirim..Reko nema smisla,veceras se udaje,pa kakav bi ti sad covek i komunista bio da uradis nesto,ne daj Boze,ne smem ni da izgovorim..Poceh da mislim na klikeranje,to je nekako uvek pomagalo,al' ne vredi..Jeste,zamisljam ja lepo da se klikeram,al' kako bacim kliker-on u rupu..Vidim ja da je djavo odneo salu,pa zamolih Gazdaricu da me mlatne necim po glavi kad vidi da mi je kriza..Mlati Gazdarica mene po ovoj ludoj bundevi,al' ne vredi..E kad se Jovana okrenu na ledja,prekipeh k'o exspres lonac.Strgoh Doringo sa sebe,pa udri..I lepo sam pokusao Ianu da odbijem,a ona nece da ode.E pa kad nije htela k'o joj je kriv.Kad podivljah,dograbih i nju pa udri obe..Gazdarica me pajci onom mocugom,cvoruge mi iskacu po glavi,suze frcaju,ma jok,zver se otela kontroli..I ebi ga,kako sam mlatio,dokacih server..Pade server,tri sata niko nije mogao na forum..Padoh i ja u nesvest.Dal' me je Gazdarica onesvestila mocugom,il' je ona moja nesvestica,ne znam..

Kad se osvestih,nigde nikog.Pogledam na sat,22 i nesto.Ebo te,vencanje pocelo uveliko.Sta cu,kud cu,ne smem tamo sam.Sve mi neugodno zbog mladozenje..Reko,mozda je cuo.Zovi Dona,nema ga.Nema ni Lije.Nekako bi mi bilo lakse sa lovcima..Nista,maskiram se ja u gosta254 i odem tamo.Niko ne obraca paznju,svi se vec nakitili,reko dobro je..Pogledam mladu,a mlada lepa kao san onako doterana kao da se udaje,a i udala se.(Udati se = udu dati se *prim.prev.).I djavo opet proradi u meni.Okrenem se,ne gleda niko,dobro je..Buc pod sto.Dohvatim mladu za glezanj,a ona brze bolje stisnu noge iz sve snage.Misli oce neko da joj mazne cipelu.Provirim ja malcice ispod stolnjaka,namignem joj i kazem:"Ja sam".Rasiri mlada noge aftomatski.Zagnjurih se medju noge,pod onu vencanicu,kad mlada poce:"Hmmmmm..Ammmm..Auuummmm..Oooohhh..Uuuuh..".Stipkam je da se smiri, ne vredi,ona sve glasnija.Pocese i svatovi da se okrecu,al' onako pijani misle Jovana pala u sevdah pa zapevala uz sevdalinke,te pocese i oni da je prate:"Aaaaaah...Ohhhhhh..."...E al' kad se Jovani ote krik na kraju,videse da nesto nije u redu.Frka,guzva,ja zviz ispod stola na vrata.
Odoh malo do foruma da se smirim,al' ne vredi.Sad me muci sta se tamo desava.Strgoh opet onaj Doringo,pristojno se obukoh u adidas sorc i odoh opet na svadbu.

Lepo me docekase tamo."Gde si bundeva,sto kasnis.Sedi,sta pijes..."Vidim ja sve je u redu,otresoh onu kajsijevacu,pozdravih se sa ljudima i krenuh u lov.Usput sam samo malo stipnuo Kapris i obecao joj jedan striptiz samo za njene oci.

Taman sam napisao i poslao,kad ono INVALID SESSION.....

Bem ti .......

Nista,drugi put.....
Dobra prica to,kako sam dobio prvu nagradu...Skijanje u Austriji. A ja tamo imam jednu prijateljicu,divnu jednu prijateljicu imam ja tamo,jednu prijateljicu.................koja ne da ima jednu drugu prijateljicu...............no boli glava..................kad te stisne.................medju 5-icama.............pa ne mozes da dises...............

Al o tome sjutra(kako ga zanmosim ovo na Crnogorski,pa mora kad sam 5 dana i noci bio sa Crnogorkama,sve su lustere polomile nogama 8) 8) 8)

i takooooooooooo...
kupim ti ja jednog dana kompjuter jer sam cuo da tamo ima neka sobica koja se zove chat i u kojoj mozes da nadjes dosta dobrih riba i da mozes da se muvas sa njima i da se smuvas.
Zamolio sam prodavca da mi proda kompjuter samo sa tom ili tim sobicama , nikako da mi uvali neki sa religijom ili politikom.
Tako i bude kupim ja izbrojim keke i trk da se prikopcam na internacionalnu mrezu brbljivaca.
Skuvao ja kafu i upalim ti ja mog 386 na 9 mhz , ma sve fercera , u medjuvremenu i Ei nish poceo da proizvodi procesore i ja ti naravno kupim cist srpski proizvod.Odlican kompjuter pomislih u sebi , samo da mu nije tako veliki procesor zauze mi bre ceo dvokrilni orman. :? Ma nije me briga , sta je jedan orman naspram sobe pune zena , pomislih i zakacih se na neki PIK krstarica.
Udjem , uredno se javim i pozdravim prisutne sa : Cao zenske stigao SL.
Auuu , nastalo veselje u toj sobici , kad su krenule da mi se javlaju nisam mogao ni svima da odgovorim.Ja mlad neiskusan a kuckam sve sa jednim (desnim) kaziprstom.
I krenem ti ja u konverzaciju i naravno sta ?
Pa odma sutra mi zakazala sastank jedna a posle nekoliko dana jos jedna.Sta da vam pricam nije bilo te koke ili pileta koja se javila Starom Liscu a da je Lisac nije vodio na baklave i tulumbe . E one malo bolje ribe su dobile i limunadu ili vodu , a one losije su bile jako zedne pa nisu mogle dugo da ostanu pa su zurile kuci da se napiju vode a ja se brate spasao bede.
I bas nesto ovih dana brojim recke na ormanu i pravo da vam kazem nemogu da vam kazem koliko sam iz te sobice overio
love-smiley-076.gif
ali bilo je i nekih kombinacija sa njih dve ili tri
love-smiley-013.gif
pa sam pogubio racunicu.
Bilo je i tuznih noci uz racunar bez ulova
love-smiley-086.gif
sta je tu je priznajem, ali sreca da su promasaji bili retki.Neke su bile raspolozene za sve vratolomije
love-smiley-081.gif
a neke su bile svetice pa sam sa njima pricao ali i sa njima je bilo lepo.
Sve u svemu neke su mi i dan danas ostale u glavi a bogami neke su mi utekle ali i njih pamtim i cekam ih sakriven u shumici iza mog zbuna i cekam da prodju tim putem.Imam neki osecaj da ce bas jedna u Decembru da prodje koroz moj shumarak , resio sam da i ja prodjem kroz njen , pa kud puklo da pukne.Razmisljao sam i spremio se cak i na to ako je njen sumarak bez flore da se necu brinuti nego sam spremio neki slag i eurokrem da je lakse sapletem .Naravno bez banane nista.
laughing-smiley-014.gif

Eto takav sam vam ja nisam se nista promenio
love-smiley-081.gif
osim sto su se kompjuteri malo smanjili pa ih sada nosimo i u dzepu.
Kad razmislim bolje oni da se smanje a da se mi povecamo , ne bi valjalo da je obrnuto .
smilies-35595.png

DON:

Bem ti .......

Nista,drugi put.....
Dobra prica to,kako sam dobio prvu nagradu...Skijanje u Austriji. A ja tamo imam jednu prijateljicu,divnu jednu prijateljicu imam ja tamo,jednu prijateljicu.................koja ne da ima jednu drugu prijateljicu...............no boli glava..................kad te stisne.................medju 5-icama.............pa ne mozes da dises...............

Al o tome sjutra(kako ga zanmosim ovo na Crnogorski,pa mora kad sam 5 dana i noci bio sa Crnogorkama,sve su lustere polomile nogama 8) 8) 8)

hahahahahaha............kakav stil pisanja.........odakle si to pokupio?

hahahahahahahahaha

JOVANA77:
DON:

Bem ti .......

Nista,drugi put.....

hahahahahaha............kakav stil pisanja.........odakle si to pokupio?

hahahahahahahahaha

Kakav stil pisanja....................ne kapiram.....................od koga sam sta sam........................ne kapiram.....................valjda sto me stegla drugarica moje srecice medj grudima...................kad si zvezda sele moja/da si medj zvezdicama/medj svojim sele mojaaaaaaaa/medju svojim PETICAMA........................ne kapiram,mozda sto mi se spava...............mozda sto nas Lisca,mene i Bobo69 spopade silna vojska Amazonki na chatu.........................
Idem ja svoj dragoj u Austriji,da me upozna sa peticama.................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...Dobijem ti ja tu nagradu,al pre toga sam oterao u P-izdu lepu materinu ove dve.pa nije,aj budi pametan.Ja ih dovedemn da vide Nacionalni park Kopaonik,one oce da se skijaju? Gde bre to ima,da se skijas u Nacionalni park?! Svasta...............
A garant i ne znaju da se skijaju.I jos kao:"Ej DON,sta ti mislis bre,mi smo kao guske neke,kao ti nas pozvao na skijanje,a nema snega! Ma nije nego,oces ti izgleda nesto drugo"! Ama,sta drugo,pitam,pozvao Vas da vidite nacionalne lepote. ma jok,kaze,tebi se nesto vrzma u glavi. ILI DA STVORIZ SNEG ili mrsh u materinu. Jes bre,tako one meni. Nema zezanja,Crnogorke to.Sta cu,udri Indijanski ples,moli Manituu-a da posalje sneg.........jok to,spava Manituu,ne cuje me. Odoh do direktora hotela Grand. Pristojan neki covek. Dobar dan,Dobar dan.Sta treba,pita me kulturno? Reko:Druze direktore,ja ne bih nista drugo,ali ako moze jedno 50-60 tona snega,p_izda ti materina!!!!!!!!!!! E,da vish kako me to razumeo. Odma pao sneg,he. Zavrsim ja to,odigram lutriju,dobijem nagradu.Skijanje u Austriju 15 dana,al za pola osobe,za drugu polovinu placas.Ok...daj sta das. I odem ja.Nema,moz da prica ko sta oce,al zapad je zapad.Kultura bre to.Kultura,ejjjjjjjjjj...........I sneg.Sneg kolko oces. Nema da moljakas direktore hotela.Ok............smestim se ja,sta cu sam.Setim se. Imam ja prijateljicu(ma sta prijateljicu,vise simpatiju,al aj),pozovem je na E MAIL:Alo...ti lisi..........JA SAM! Pa de si bre kuci stara,sta ima,kako muz,deca,svekar i svekrva? A ? ma nemoj? Umro muz? Kuku,pocnem ja da placem,da je uvatim na sentimentalnost. ma kakvi,ona jos vise opici muziku sa tranzistora valjda,ko bi to znao.Ona se bre raduje :? Ok,pocnem i ja da se zezam:kad ce se gledamo,ne li sad se to tako kaze:KAD SE GLEDAMO...pa ti taj koga pitas kaze,oko 4-oke..........i ti zujis ceo dan cekajuci tramvaj broj 4. A ne,sad znam.......naucio ja. kaze,aj se gledamo ,he,pa sad ne mora da verujete,al rece bas u 4 saat! Ok...u 4 u 4. Njena zadnja,moja prva :lol: :lol: :lol: Jos joj reko:deder,povedi ti ono sto ne vice muuuuuuuuu,al ima bas tolike sikice. Sad,ta moja prijateljica,nije nikako rdjava,naprotiv,svojevremeno je ili bila nagrada,ili je delila nagrade,ne secam se vise.Ostarelo se,izlapelo se.........E,al se ona udala.Ustvari,tad se bas po drugi put udavala,ja stigo taman na svadbu.Ok...dodje ona sa drugaricom...a ona,mislim ta drugarica njena,jaooooooooooooo................ubavinja,lepotinja.A sikice,ma OVOLIKE. Blenem ja tako,kad ova moja drugarica,BAM...lakat and spicaru u medjunozje. Ja je pitam:Sta bi,ona kaze:More,nemo se ti pravis mutav,znas. Znas ti na sta ja mislim.Ti se ne zoves MUTKO no DON. Pa jes,sto jes,jes,primetila da blenem. Pa ono,mislim,pa nije je dovela da kafenisem s njom,al ko je znao da je moja drugarica zaljubljena u mene :shock: :? Ja nisam,do tada.
Gde cemo,sta cemoo,ajmo na njenu svadbu. Pa sad,kud mi kazu,tamo moram,strana zemlja,a HAG blizu,blizu,hehehhehehehe................
Odemo mi na njenu svadbu,kako vidose tu moju drugaricu,tako pola svatova pade u nesvest,uz uzdah olaksanja,a ove starije Bogami i u bolnicu odvedose.Srcka bre,srcka. Ja pomislih,posto znam kakva je,kakve je naravi:Boze,sta li im je ova uradila..............saznadoh brzo. Onaj POP pita Mladozenju:"Ocete li.........za zakonitu suprugu.da je vec.ma ne dovrsi POP,ON vice:OCU BRE,OCU,koj smo moj dosli ako ne za to? pa ne,s pravom se covek ljuti,sta ima pop uopste da pita:OCES LI TI...a ti njega....E to,to A TI NJEGA.......bolje da nije pitao,jer mlada rece:Njega? :? Ma sto rece rece,al sto poce da se smeje na glas:MA DI NJEGA,kazeBOG TE UBIO,KOJI CE MI KOMPIR ON,OCU kaze,NJEGA i BAM!!! Pokaza na mene :shock: :shock: :shock: :? :?
Bre,niti me je pitala,niti sam se ja pripremio,ama nista.....Bio sam :shock: :shock: :shock: I to ne malo...mnogo sam bio :shock: :shock: :shock: sad,vidim ja odneo vrag salu,pa ono posegnuh za najbolju i najunacku strategiju:BEZTE NOGE DOK VAS VETRI NOSE! ja preko vrata,MLADA za mnom,svatovi za nama,a onaj sto mi bio sumnjiv sve vreme(ma vidim ja poznat mi odnekud) po nas sa svem kameru..............Ja mislio fotograf,oces djavola.......Posle samo montirao taj film. Film se zove :ODBEGLA MLADA........

Eto,sad znate kako je nastao taj film. Cuveni film.

Al nesto ne znate.....kad smo ja i Lisac nocas (doduse i Bobo69) preziveli chat od plemena zvanog Amazonke,ima jos trista godina da zivimo.Bez drzavnih i verskih praznika,to obaska zivot.

Srecan nam bio ex DAN REPUBLIKE :!: :!: :!:

bundeva:
Usput sam samo malo stipnuo Kapris i obecao joj jedan striptiz samo za njene oci.
A to se ti stipkas :?: :shock: :!: :oops:
Glb (!)
Onda je D1 potpuno bespotrebno dobio onaj sut u cevanicu... :? a vidim ja dok je skakutao na jednoj nozi i gledao me zabezeknuto da mu nista nije jasno, al’ oćuta, kao dobar domacin. Verovatno je pomislio “ovi mladini svatovi - to sve ludo, pijano…”

A striptiz… ne nadaj se da cu ja zaboraviti na to. Dugujes…

Kapris:
bundeva:
Usput sam samo malo stipnuo Kapris i obecao joj jedan striptiz samo za njene oci.
A to se ti stipkas :?: :shock: :!: :oops:
Glb (!)
Onda je D1 potpuno bespotrebno dobio onaj sut u cevanicu... :? a vidim ja dok je skakutao na jednoj nozi i gledao me zabezeknuto da mu nista nije jasno, al’ oćuta, kao dobar domacin. Verovatno je pomislio “ovi mladini svatovi - to sve ludo, pijano…”

A striptiz… ne nadaj se da cu ja zaboraviti na to. Dugujes…

A lepo sam vam rekao moje dame da ne budite zver u nasem Bundevi , a vi zapele , pa eto vam sad.Stipkanje grickanje i masaza.Stisnite zube
love-smiley-013.gif
i dajte Bundevi sto zverkica trazi.
love-smiley-039.gif

Stari Lisac:
DON:
....Mnogo mi je sumnjivo...
Mnogo !!!!

Danas u NE MOZ DA SKODI,Lane Gutovic prica o LOVACKIM PRICAMA ???????????????

Da mi je da znam ko mu salje i pise textove 8) :lol:

Lisac,garant :?

Ko jel ja ???????????? ma jok ! ima da plati kopirajt ako oce da cita nase price .
smilies-36251.png

Ja ti lepo kazem,evo vidi vec sutra,ne prica taj neku pricu odavde,pljuni me :lol: 8) :lol: 8) :lol:
Neko nas "prodaje" 8) 8) 8)

Nego,
Sta da radim sa onim Gostom_1042...covek mi zakaza TUCU na Slaviji,al kod Konja :? :shock: Jer sam mu navodno,preoteo zenu,zaludeo,sta li...ovo sad ozbiljno bre :(

Tja,izdrzacu i to...

Buki,
ma ne znas kako sam se uplasio,necu moci da spavam sad.Bio sam na chatu,da vidim,mozda je tamo,al nema da me klikne.ma bolesnika kud god se okrenes.Bio na chatu,i razocarao se.Ono sto smo stvorili ja i Bozo,taj sada najposeceniji kanal,i to ce upropastiti.Dali OP nikom drugom do Ortodoxu,coveku koji je unakazio i #25+ i skoro ceo PIK...svojevremeno.Ali,Bozo se povuko,ovo blesavi ne znaju sta rade,ja iskreno ocekujem da mi zabrane ulazak i na PIK i ovde,a tad cu krenuti....ne zaleci ni vreme ni novac.E tad ce upoznati onu moju tamniju stranu...negde mora ta tamnija da eksplodira.....

DON:
Buki,
ma ne znas kako sam se uplasio,necu moci da spavam sad.Bio sam na chatu,da vidim,mozda je tamo,al nema da me klikne.ma bolesnika kud god se okrenes.Bio na chatu,i razocarao se.Ono sto smo stvorili ja i Bozo,taj sada najposeceniji kanal,i to ce upropastiti.Dali OP nikom drugom do Ortodoxu,coveku koji je unakazio i #25+ i skoro ceo PIK...svojevremeno.Ali,Bozo se povuko,ovo blesavi ne znaju sta rade,ja iskreno ocekujem da mi zabrane ulazak i na PIK i ovde,a tad cu krenuti....ne zaleci ni vreme ni novac.E tad ce upoznati onu moju tamniju stranu...negde mora ta tamnija da eksplodira.....

Ebi ga,ja i nemam neko iskustvo sa chat-om.Ovde na PIK-u sam bio samo dvaput.Nick mi je bio omaklo_mi_se(To mi je neki stari nick sa Serbiankafea.Nastao je kad sam se iz zezanja izvinjavao moderatoru kad me je diskonektovao"Omaklo mi se.Necu nikad vise.....").Posle par minuta me je sutnula moderator Lilu(cini mi se da se tako zove) i to mi se toliko dopalo da me je dva dana samo sutirala.Ja se vratim i vicem"U ebo te,dokle me je sutnula....." zezam je malo,pa opet.E,dok me zadnji put nije tako zapucala da sam se jedva dovukao nazad i rekao joj"Slusaj,Lilu,sad si me sutnula i za pi_cke materine vise" te se odvukoh kao kuce sa prebijenom nogom kroz plot.
Da i bio sam na Jovaninom vencanju,kao bundeva i kao gost.
A na Serbiankafeu sam se svojevremeno navukao jedno mesec dana.

Back