bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
Da mi crkne Kamburator ako je cacnem 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sređen problem druže 8)DON:Heh,
Nije namerno ponavljanje!Brljavi server ponovo....
blondi:sređen problem druže 8)DON:Heh,
Nije namerno ponavljanje!Brljavi server ponovo....
Krstarica bi mogla i spoznzor da nam bude :wink:
El Grande Bitcho:Iznenada mi ona tada otkopca slic i moja altaka pade na zemlju ( znate uvek mi se tako otkotrlja jer je mnogoooo velika) ima negde tu 30-35 cm...STO TI IMAS KRATKE NOGEEEEEEE
![]()
![]()
![]()
![]()
Mora da je zbog onoga da su u lazi kratke noge (ne zbog ove vec zbog tvojih ranijih pricica koje su se satro stvarno desile:wink: )
Stari Lisac:Hehe kako smo krenuli eto nam knjigeKrstarica bi mogla i spoznzor da nam bude :wink:
![]()
![]()
Nasavak sledi.....samo da zvrsim ovaj cas jahanja , jao ce vam pricam kako sam postao konj![]()
![]()
idem malo da PLJESKAM.Po guzi.Pa cu Vam ispricati.

kafana ko kafana , sank astali stolice sta tu da se prica .E ova nije bila obicna , u njoj je radela jedna mala slatka ko med,i oma mi je zapala za oko a i ja njoj takodje , jer sam bas bio onako mnogo lep tog dana , ai ona tri zuba sto mi Milenko izbijo u tuci sam napravio .Mnogo mi lepo ispali ti zubi , mislim lepo ih zubarka opravila (jaoooo!!!! a tek to sto je prica ...ce vam pricam jednom) tako da sam bas bio lep sve sa zlatan jedan i dva bela nova zuba(ostali malo zuckasti ali da ga *ebem nemogu ih perem bas svaki dan).Sednemo ti tako mi za astal porucimo po jedno zidarsko i spustim ja odam kljuceve sa daljincem od alarma za mojeg BMW-a , odam izvadim moj mali mobilni i sve tako stavim ispred sebe.Ma divota jedna...
ops:
:shock:DON:El Grande Bitcho:Iznenada mi ona tada otkopca slic i moja altaka pade na zemlju ( znate uvek mi se tako otkotrlja jer je mnogoooo velika) ima negde tu 30-35 cm...STO TI IMAS KRATKE NOGEEEEEEE
![]()
![]()
![]()
![]()
Mora da je zbog onoga da su u lazi kratke noge (ne zbog ove vec zbog tvojih ranijih pricica koje su se satro stvarno desile:wink: )
Ma ne zezaj El Grande Bitcho???????????????????
Ja sam :shock: :shock: :shock:
zar je stvarno Stari Lisac lagao????????
Ne,ne,ne...ja sam :shock: :shock: :shock:
Pa kako ga nije sramota,u tim godinama da laze :shock: :shock: :shock:
AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
:shock:

El Grande Bitcho:DON:El Grande Bitcho:Iznenada mi ona tada otkopca slic i moja altaka pade na zemlju ( znate uvek mi se tako otkotrlja jer je mnogoooo velika) ima negde tu 30-35 cm...STO TI IMAS KRATKE NOGEEEEEEE
![]()
![]()
![]()
![]()
(ne zbog ove vec zbog tvojih ranijih pricica koje su se satro stvarno desile:wink: )
El Grande Bitcho:DON:El Grande Bitcho:Iznenada mi ona tada otkopca slic i moja altaka pade na zemlju ( znate uvek mi se tako otkotrlja jer je mnogoooo velika) ima negde tu 30-35 cm...STO TI IMAS KRATKE NOGEEEEEEE
![]()
![]()
![]()
![]()
(ne zbog ove vec zbog tvojih ranijih pricica koje su se satro stvarno desile:wink: )
Prema tome ako si vec naostrio svoje perce i krenuo ovde da ne kazem sta da radis , ajde budi toliko ostar pa se registruj.
Ovakve nepotpisane izjave su samo dokaz prazne bocice od tvog mastila , pa skoro i da se ne vidi koliko je bledo to sto pokusavas.