LOVACKE PRICE- Generalni remont u toku na dan 04.06.2005

Ide Inco,vlasnik slavne kite
sto pomuti razum svakoj zeni
Jer velike ima apetite
koji nisu jos zadovoljeni.

Ide Inco ulicama grada
i sve gleda 'oce l' koju sresti,
ima l' negde koja cica mlada
da joj Inco na brzinu smesti.

I ugleda on u polumraku
dugu kosu narandzaste boje
i oseti opet zelju jaku
da je kresne ne hajuci ko je.

I vec Inco petlja oko slica
pa potrca za njome u senku,
ali avaj, to ne bese cica
vec bundeva prerusen u zenku!

Htede Inco umaci,al'kasno,
sad se pita gde mu pamet bila,
nema spasa postade mu jasno,
peteljka mu putic preprecila.

Overi ga buki dva tri puta,
peteljka mu,znamo,malo duza,
cici Inco kao guja ljuta
al' sve manji otpor gazdi pruza.

Kad se Inco svesti povratio
osvrce se-nigde nikog nema
polako se kuci doklatio
i bacio u krevet da drema.

Inco snove sam od sebe krije,
sve se nada da ce ga to proci,
od tad zene pozeleo nije,
AL BUNDEVU SANJA SVAKE NOCI!!!
(od glagola sanjati,da ne bude zabune)

P.S.I ja se izvinjavam bundevi.

Bas kako vam rece DON,
stara kajla zna bonton.
Energetska bomba pada
stara kajla , cura mlada.

Ma nismo mi tako stari,
vidi nam se to po k_ari
kada dodje cura mlada
retko kada nama pada.

Mladost eto iziskuje
da se odma naskakuje
a mi starci na tenane
i na kraju ceo stane. :lol:

Da vam kaze sada Lija
Svakoj curi k_ita prija
nekoj mladja , nekoj stara
samo tvrda vredi para.

Srecu ,radost nasmejano lice,
donece nam samo vlazne p_ice.
One suve bilo kojeg doba
kvarljiva su i propala roba.

I na kraju ja vam zelim srecu
da ga trpam bilo kuda necu,
radije cu rukom ja ciniti cuda,
jer za dzabe ne prodajem muda.

Ma sve vas voli Old Time FOX :)

:wink:

Baby Kate:
Ide Inco,vlasnik slavne kite
sto pomuti razum svakoj zeni
Jer velike ima apetite
koji nisu jos zadovoljeni.

Ide Inco ulicama grada
i sve gleda 'oce l' koju sresti,
ima l' negde koja cica mlada
da joj Inco na brzinu smesti.

I ugleda on u polumraku
dugu kosu narandzaste boje
i oseti opet zelju jaku
da je kresne ne hajuci ko je.

I vec Inco petlja oko slica
pa potrca za njome u senku,
ali avaj, to ne bese cica
vec bundeva prerusen u zenku!

Htede Inco umaci,al'kasno,
sad se pita gde mu pamet bila,
nema spasa postade mu jasno,
peteljka mu putic preprecila.

Overi ga buki dva tri puta,
peteljka mu,znamo,malo duza,
cici Inco kao guja ljuta
al' sve manji otpor gazdi pruza.

Kad se Inco svesti povratio
osvrce se-nigde nikog nema
polako se kuci doklatio
i bacio u krevet da drema.

Inco snove sam od sebe krije,
sve se nada da ce ga to proci,
od tad zene pozeleo nije,
AL BUNDEVU SANJA SVAKE NOCI!!!
(od glagola sanjati,da ne bude zabune)

P.S.I ja se izvinjavam bundevi.

Ha,Inco ebo,ebo,pa se zaebo. :D

I takooooooo
Leteo ti ja jednom avijonom , isao ja kod tetke u Sombor i ufatim ti ja direktnu charter liniju Beograd-Dubai-Budimpesta-Sombor .Ma nismo ljudski ni poleteli , mislim da smo se sve vreme kotrljali , ali ajde sad nisam ja pilot pa da znam koliko se kotrlja a koliko se leti , tako da mi se cini da je vreme stalo .Kroz prozor sam video prelepa polja kukuruza i kupusa koja su se pruzala niz ceo put.
O'ma sam je primetio ,sedela je tu odma iza "majstorovog" sedista.Lepa mlada ma nije imala ni 40 , ma sta da ti kazem ,Prozdire me ocima onako bezobrazno , a ja iskusan u tim stvarima , kao ne gledam je direktno nego vise onako indirektno:)
I konacno resih ja da se predam sudbini i kada me je pozvala na svoje sediste , ja ti o'ma to prihvatim.
Pala noc , u avijonu ugasili svetla i cuje se samo zvuk hrkanja i brundanja motora .Ventilacija ko ventilacija , ne radi naravno , pa je sve jos pojacano mirisima davno opranih carapa :)
Pita ona mene odakle sam , ja kazem da sam iz Dedinja rodom a da zivim i ne radim na Senjaku.Kaze ona : ahm ....dobro ...kad u neko doba krene ti ona da baja meni nesto oko dugmica na kosulji i oko kravate , kaze da imam neke mrvice (tu ti se ja setim da mi ostale mrvice od bureka sa mesom)
.....i ja polako ali sigurno ostade raskopcan i u sledecem trenutku i razoruzan .Ona STOKA dole o'ma podigo glavudzu da mu slucajno nesto ne promakne .Naravno kada je videla radoznalog MAZONJU , zacas on nestade u njenim ustima .
E sad malo nam se truckao avijon usput sto je meni mnogo prijalo i nisam se zalio sto nebeski putevi nisu bili bas tako ravni kako sam ocekivao .
I sad ona radi i radi , i radi....ma skoro dva sata sam izdrzao.I tu ti ja nju vestim dzudo zahvatom prebacim u jahaci polozaj, malkice udarila glavu ali nije joj nista falilo i lagano (da ne probudimo druge putnike) odradimo sex laganica .
Posle mi pokazivala foto album sa slikama njene familije , vidim ja da se ona mene ozbiljno uhvatila , cim mi pokazuje rodbinu.Kad odjednom vidim ja da smo stali , pogledam kroz prozor kad ono uhvatilo nas crveno svetlo.Pu ! kazem ja , kad ni ovde na nebu ne postoji zeleni talas.
Ipak smo stigli na vreme , ja kod tetke a moja saputnica kod decka svoje sestre.Pricala mi kako se zaljubila i kako ne zna da li da preotme decka ili da umre tuzna , jer sada kad mene zna vise ne voli ni njega ni ni njegovog ortaka nego samo mene:)
Dao sam joj ja moju vizitkartu i bas je ocekujem ovih dana :)

...
Ja samo na brzaka da se javim
nemam vreme da Vam sad nesto uvalim
bice prica,i te kako
preppoznace sebe svako
al ljutis tyi,on ,ona,...e to nema
sve je ovo samo shema
Idem sad,dete ceka
tri godine,moja Beka
Dete je za sve svetinja
sem...hm...ma njoj bre cak ni rima...
gde smo bili,gde smo stali
reci ce Vam Lisac stari
Ja sad necu,nemam vreme
al vec vidim neke seme
ovaj Topic propasti nece
taman mi PC radio na svece
Mnogo sveca,mnogo uma
sad me ceka moja kuma
a i slava sada krsna
posna jeste,nije mrsna
uz gitaru,pesmu koju
ispricacu Vam pricu svoju.
ON je leteo do Sombora
ja jos dalje,do BELOG DVORA
To je prica neka druga
..........................

E sad nema rimovanja vise.Presta ruka da mi pise.Bice samo novih prica,pozdravlja Vas ovaj chicha.Nestrpljivo ovo dete,kaze goidine mu lete,a kud lete srce moje,24 ti bas stoje.A tek meni,mmmmmm...ma necu vise,ova ruka tetke brise,jer kad mogu one da biraju,sta ja da kazem,e to ove mladje znaju.

P.S.Kupi li mashinu,hebalo te stamparstvo?Kad stampamo vise te Jevre? :?
PoZ

DON:
...
Ja samo na brzaka da se javim
nemam vreme da Vam sad nesto uvalim
bice prica,i te kako
preppoznace sebe svako
al ljutis tyi,on ,ona,...e to nema
sve je ovo samo shema
Idem sad,dete ceka
tri godine,moja Beka
Dete je za sve svetinja
sem...hm...ma njoj bre cak ni rima...
gde smo bili,gde smo stali
reci ce Vam Lisac stari
Ja sad necu,nemam vreme
al vec vidim neke seme
ovaj Topic propasti nece
taman mi PC radio na svece
Mnogo sveca,mnogo uma
sad me ceka moja kuma
a i slava sada krsna
posna jeste,nije mrsna
uz gitaru,pesmu koju
ispricacu Vam pricu svoju.
ON je leteo do Sombora
ja jos dalje,do BELOG DVORA
To je prica neka druga
..........................

E sad nema rimovanja vise.Presta ruka da mi pise.Bice samo novih prica,pozdravlja Vas ovaj chicha.Nestrpljivo ovo dete,kaze goidine mu lete,a kud lete srce moje,24 ti bas stoje.A tek meni,mmmmmm...ma necu vise,ova ruka tetke brise,jer kad mogu one da biraju,sta ja da kazem,e to ove mladje znaju.

P.S.Kupi li mashinu,hebalo te stamparstvo?Kad stampamo vise te Jevre? :?
PoZ

I na putu i kod kucce
nas Don nadje zenske vruce
Lako mu je kad je faca
svaka mu se pod "klin" baca

Kazes 24 leta dobro stoji
da li je u redu da se vishe broji.
Godinama u niskom smo letu
valjda zato lako i nadjemo metu.

Sta da pricam kad sve koke znaju
pre ili kasnije one nam se daju.
Zasto one ne napisu nesto
samo cute i kriju se vesto.

A cudi me jer dok su sa nama
pesma im je samo na usnama.
Svaka prede kao mala maca
Da bez starca nema ni udarca.
:lol:

Moram pesmu da privodim kraju
bas me zovu da mi picu daju.
Odacu vam tajnu bez laganja trunke
*ebes picu bez sira i sunke :)

E, a znas..ma nije vazno.Kad porastu,samo ce im se kasti.Umoran sam.Nego,citam ja juce u Vecernjim...
U Francuskoj,Lovac,posho kolima u Lov(kad je lovac,ide u lov,ne na Golf) stavio kera pozadi,pusku medju sedista,ker se poceo da vrti,slucajno nagazi oroz ;BAM!Puce puska(nije ono:Ubi DUSKA,Francuz ovo)...rani Lovca!
Bote,ne smes vise ni kerovima da verujes.A da,ma bila kerusa...lovacka,rasna...
Keruse su mnogo pametnije od kerova.Kad ti kazem.Pa aj,kad ti lakse kao Liscu,kad te juri Ker ili Kerusa?
Jos ako je ostavila malog kerica kuci,pa se dala po LOVU,hmm...naebo si stari :lol: :lol: :lol:

Aj da ne kakim,aj da spavammmmmmmmmmm
Umrecu za san.pitaj Rastija...a i on.Pijemo kafu,nosevi za malo da nam upadnu u solje.Umor bato,umor.....
I za nesrecu,ova moja,sad tu nesto oko mene,mijauuuuuuu...mrrrrrrrrrrrr...more,begaj bre!Zenama lako to,kazu:Ma daj covece,imam mecu!
Sta mi da kazemo,kako da lazemo?Da kazem da imam SULJEVE?!
Aj,to cu veceras:Draga,izvini imam suljeve?Gde ih dobio,ako pita,a pitace,reci cu...u MESARI!kako u mesari,zasto tamo?Pa cekao sam da dodje mesareva kci,koja je povredjena nesto,pa se sporo krece.Nije vise u top formi,al bice,kad se osvezi mladom krvlju.
Ja ne volim krvavice!Ne mogu brate to,nikako.Odma mi MENZIS u mislima,a ja gadljiv.JU!Nikako to!
E,al volim kolenice,dokolenice,pod kolenice,nad kolenice...I Tange.Crvene!Strogo crvene.One i od losu ribu napravae dobru.Al,crvene.Nista drugo.Crvene.

I da...za kraj,idem da spavam...

VOLIM JEDNU MALU MEDENU
DALEKO MI JE ONA SAD
PRECI CU PUSTINJU LEDENU
IMACU JE JA KAD TAD.....

Kiss mednko :oops: :oops: :oops:

ko da čuti, žena? NIKAD
e tu si se lijo prešo grdno
žena ne bi bila žena kad
bi mušarac zadnji mrdno

žena uvek udarac vrača
ne ume ta nikada da čuti
mada sve se jednom plača
ako neko pamet joj pomuti

ipak može on da ima zadnju
ali samo: "da draga"
zezno si lijo ovu radnju
naišo si na pravog vraga

a največi muški strah
koji uvuče im se do kolena
mada oni misle da je prah
ipak njihova je to ŽENA :mrgreen:

blondi:
ko da čuti, žena? NIKAD
e tu si se lijo prešo grdno
žena ne bi bila žena kad
bi mušarac zadnji mrdno

žena uvek udarac vrača
ne ume ta nikada da čuti
mada sve se jednom plača
ako neko pamet joj pomuti

ipak može on da ima zadnju
ali samo: "da draga"
zezno si lijo ovu radnju
naišo si na pravog vraga

a največi muški strah
koji uvuče im se do kolena
mada oni misle da je prah
ipak njihova je to ŽENA :mrgreen:

Auuuuuuuuu,Najlepsha moja severnjakinjo....
Ccccccccc....sad ga utupi di koske...

rece Vldaika,rece:"I zena more bit ka covijek...."

I dobro je dok misle da su "prefigovanije i pametnije"...dobro za nas muskarce.Neka,Vi nas osvajajte,a mi jadni pa jadni,kako vi kazete.Samo,opet to pitanje:Na kraju svih krajeva,ko je hebana stranka? 8) :lol: 8) :lol: 8)

Blondika,Blondika,ne plivaj u duboke vode,BUNAR JE VASH,VASHA I VODA,AL KOFA NASHA.Ja je licno ne bacam u svaki bunar.Mora biti dobarrrrrr...bunar,da bih bacio moju kofuuuuuuuuu 8) :lol: 8) :lol: 8)

DON:

I dobro je dok misle da su "prefigovanije i pametnije"...dobro za nas muskarce.Neka,Vi nas osvajajte,a mi jadni pa jadni,kako vi kazete.Samo,opet to pitanje:Na kraju svih krajeva,ko je hebana stranka? 8) :lol: 8) :lol: 8)

Blondika,Blondika,ne plivaj u duboke vode,BUNAR JE VASH,VASHA I VODA,AL KOFA NASHA.Ja je licno ne bacam u svaki bunar.Mora biti dobarrrrrr...bunar,da bih bacio moju kofuuuuuuuuu 8) :lol: 8) :lol: 8)
hehe ne kažem ja đabe: toliko dugo je trčao zamnom da sam ga uhvatila :mrgreen:

blondi:
DON:

hehe ne kažem ja đabe: toliko dugo je trčao zamnom da sam ga uhvatila :mrgreen:

Za sta :? :lol: :lol: :lol:

DON:

VOLIM JEDNU MALU MEDENU
DALEKO MI JE ONA SAD
PRECI CU PUSTINJU LEDENU
IMACU JE JA KAD TAD.....

:shock: :? :shock: Otkud moj nick u lovackim pricama :?: Kad svi znamo da su lovacke price bas to sto im i samo ime kaze... :roll: price za malu decu o Velikim Lovcima na sitnu i krupnu divljac :wink:
A ja sam ipak stvarna osoba...da li da smatram da se slucajno neka druga treba da prepozna u mom nick-u... :?: ili si promasio topic :?:

medena:
DON:

VOLIM JEDNU MALU MEDENU
DALEKO MI JE ONA SAD
PRECI CU PUSTINJU LEDENU
IMACU JE JA KAD TAD.....

:shock: :? :shock: Otkud moj nick u lovackim pricama :?: Kad svi znamo da su lovacke price bas to sto im i samo ime kaze... :roll: price za malu decu o Velikim Lovcima na sitnu i krupnu divljac :wink:
A ja sam ipak stvarna osoba...da li da smatram da se slucajno neka druga treba da prepozna u mom nick-u... :?: ili si promasio topic :?:

Imam samo jednu manu:NIKAD NE GREDIM!Luksuz je to...a ja sam ipak zavrsio Filozofiju,pa ti sad,vidi kome sam reko i dal sam bio ozbiljan.Ili hoces da postavim Topic kako te volim?!

DON:
medena:
DON:

VOLIM JEDNU MALU MEDENU
DALEKO MI JE ONA SAD
PRECI CU PUSTINJU LEDENU
IMACU JE JA KAD TAD.....

Imam samo jednu manu:NIKAD NE GREDIM!Luksuz je to...a ja sam ipak zavrsio Filozofiju,pa ti sad,vidi kome sam reko i dal sam bio ozbiljan.Ili hoces da postavim Topic kako te volim?!

Nije NE GREDIM,no NE GRESHIM...umor bio...sad malo odmorniji...pa da pishemo,a 8)

Stigne meni jednog lepog,kisnog dana pismo.Pogledam atres,nepoznato mi.Jos pise na stranskom.Ono,moje ime i prezime sam razumeo,al sve ostalo...ma ok,snalazljiv sam ja,prevodilac je tu.Cika Panta!Taj zna 27 jezika.Pomoz Bog,cika Panto,Bog ti pomogo sinko,koja muka...Sedi,odani dusom,oces jednu mucenicu.
OCU,al ne jednu,ocu 7-8 mucenica.
Cita on pismo,on cita,meni se kosa dize na glavu.More,dize mi se jos nesto,al bezobrazno to,pa da ne pisem ovde.Pismo iz Australije!Kuku?Vido sam ja na Globusu gde je to.Mlogo daleko,mlogo.Jes,sto je mlogo,mlogo je.I nema put,mora avionom da se ide.Pise Adelaida.Ne grad,tako se zove zenska.Adelaida.nasa,al Adelaida.A sta cu ,kako cu,ovaj dole uzjogunio,ma sad bi i baba Panticu kresnuo,al se suzdravam.Samokontrola.Ucio ja to,ucio me pokojni stric kad sam strinu gledao kako se kupa.Jes.Ona se kupa,ja virim kroz kljucaonicu.Naidje stric,ja kazem:Izvini strice,al ja se zaneo.Jes,zaneo se ja.A-ha,rece stric,sad te ja naucim kako da se ne zanosis.Pa mocuga jedna od dva metra,pa po ledja,udri...udri..udri.I tako ti ja naucim SAMOKONTROLU.Jes...
Nema,poslala i sliku,crna,crne ochi,a vitka ko moje najbolje drvo,Jablan.Eno ga pored morave.Tanko i visoko.Ih,nema takvog drveta.I devojke iz sela ga mnogo volele.Obuhvate ga,a ja ovako smotan,otpozdai.Jes...tako bilo.
Nema druge,put pod noge,pa za Australiju.
To sto sam prodao dve,dal bese,more tri njive za put,ma nema veze.Sex je sex.Njive ce se zarade vec.
Popnemo se mi na aerodrom Preshevo i poletimo.Ma nije meni prvi put da sam na visinu,ja bre jedini smem da se popnem u orah i mlatim orahe,bio ja na visini,al ovo,bash visoko.Kolke su im samo one stepenice dok se popeh u avion.Uh...zamuti mi se bash.Aj,udjoh unutra.Sedoh.Dolazi ova sestradesa i pita:Sta zelite,ljubazno,smeska mi se,vidim ja..a/hehehehhe,dopadam joj se,sto bi se smeskala da nije tako.STA ZELITE?Rekoh,pa ako moze jedno 50 eura,ako ne onda nista.A,ma jok,smeje se ona,sta zelite da popijete,rucate...a to li?Ma jok,spremila meni moja majka i slaninicu i crni lukac i rakijicu.Dugacak put,moz se ogladni,ozedni.I ogladnelo se.Ne znam gde smo bili,ja izvadim slaninicu,lukac,rakijicu i noz.Kako izvadih noz,tako jedna baba preko puta mene(ma sve vreme me je ta gledala!) povice;DAS IS TERORIST! I dere se ki da je sure.Poce ti tu panika,ja skontam,Moravska inteligencija je cudo,oni to meni da sam Terorista.Kuj bre terorist,razderem se ja,pa se masim za zadnji dzep da im pokazem Albansku spomenicu,kad oni svi na pod!Polegase,ki da ce spavaju.Al se dernjaju,ma jeci nebo.A,shvatim ja,mislili da cu Pistolj otpozadi da izvadim.Jok bre,ja pistolj nosim od napred.da se vidi!Aj,izadje onaj General sto vozi Avion,smiri nekako putnike(mene nema sto,ja ladan ko spricer,ko zmija)...nastavismo.
Aj,kao malo da spavam.Naslonim ja glavu na prozor,i taman sam zaspao,ma spavaju svi,kad cujem nesto:mmmmmmmmmmmmm...ja se promeskoljim,ma opet :mmmmmmmmmm...pogledam ja polako,preko puta mene...kuku!Mlada gospodja,nek ima 25-26,ne vise,digla malo suknjicu,nabila unutra rucicu,pa samo tako!Aaaaaaaaaa...to li je?!E pa sad,greota da se Gospodja samozadovoljava pored mene zivog.Pridjem ja,skinem sesirce,kazem:Dobro vece,ja se izvinj...ma ne stigoh da kazem,hop!Izvadi ga ona iz moji pantalona.pa drz u usta.Ja se samo pomolih Bogu da je vecerala malopre,jer kako ga uze,bas se uplasih za sudbinu Stojka mi Vrankovica.Sedoh ja,ona se okrenu,ja otpozadi pa udri.Sve u sest.Onaj General preko radija vice:Doslo je do blage turbulencije,al nista opasno.Ne bojte se sto smo se malo uzdrmali i nagnuli na desnu stranu.,ma nema pojma on!To bre ja radim,kakva turbulencija,kakav kovitlac?!Ja radim sa Gospodjom.Otpozadi.A kuku...mrezaste samolepljive carape,pa one tangice...aaaaaaaaaaa.....Bljuje Stojko,al ne spusta se.Deksam ja.Tako jedno 15 puta!
I pitaj Boga dokle bi mi tako,da onaj General ne rece :Australija! Ok,Australija,Australija...Da ne muicim coveka,da ne staje,stavim padobran,otvorim za svaki slucaj i amrel sto sam poneo,moz kisa pada,ma na sve moras biti spreman,i skocim.Nek je bilo 10.000-11.000 metara,ne vise.Skocim ja...i upadnem tacno u jedan veliki camac,ima i ime:LADY.Nesto lade,sta ne znam.Ljubazni ljudi,zene polugole,pitaju,dokle prijatelju...ja reko do moje Adelaide.E,pa i mi tamo,super.kako more i Vi tamo?Sta ima trazite Vi kod moju Adelaidu?a...objasnili mi oni da ima i takav grad.Tako se zove.One tri domacice,samo donji deo kupaceg nose,kazu:TO SE TOPLES ZOVE...ja mislim,pa jes,da je toplo,toplo je...kazu one meni..aj u potpalublje.Aj...kontam ja,ne moze biti daleko to.Odoh s njim...aaaaaaaa..to podrum bio na ovaj camac.Potpaljublje.E svasta.Podrum bre kazi.Odosmo mi u taj podrum..kuku...jedna mi otkopcava pantalone,jedna kosululju,od ovu trecu,nemam vazduh...nabila mi jezicinu,pa drz ne daj.Ugusi me.Da ne duzim,ispasce da lazem,kad smo stigli...to nisam bio ja,to je bio polumrtav covek.Duh koji hoda.Zagor-te-nej.
Za'vali se ja dobrim ljudima,jos boljim domacicama,pa put pod noge.Na atres sto mi cika Panta rece.Dodjoh,ima sta da vidim!Kuca ovolikaaaaaaaaa...konji,mnogo konja i neke zivotinje sto samo skacu.Ko da imaju federe.I ovce,i kokoske...ma sve.Bogata kuca,mislim ja.Izadje jedna zena,ako sam ista ruznije video,ne pomako se odavde.Vi znate da za mene nema ruzne zene,al ovo...ovo ...pu.Reko,sigurno neka cobanica.ma jok.To je ADELAIDA!Kako bre,pitam ja...kaze:TAKO!Ja ti poslala sliku iz novina.Sedi tu!sad cu ti donesem viski.Ja sedim,more kakvosedenje...bezte noge kolko mozte brzo.Pobegnem ja,uvatim onaj camac da me vrati do mesta gde sam upao u njega,opet podpalublje,opet ono mucenje...sacekam avion u povratku,sednem i vratim se kuci.
Od tad,sedim ja moju Ruzu i za niokakve Adelaide je vise ne dam.

E,nije kraj...
sad me zovu da idem u lov na MEDVEDE!NECU!
Necu,jer ja nekako lovim jednu MEDENU,moz je i ulovim,a :oops: 8) :wink:

DON:
..Jel vidis ti ovo?Oce da ti Topic u zapecak pa to ti je :? OPtvaraju iste,samo da ovo bace...gggggrrrrrrrrrrrrr...ako...dosadili smo vise,mnogo bre znaju o sexu ovde.Ja i ti matori...ne znamo nista...hebi ga sad.

Pozdravila te Jami.... 8)

I po danu i po tami
uvek mene vole Jami
Pokazah joj neka chuda
i zato je zamnom luda

Zauzet sam ovih dana
pa mi pise na shest strana.
A oj Lische gde si sada
kad sam tako mnogo rada.

Cak sam joj i pesme pis'o
i za vrat joj nezno dis'o,
I nisam joj uzeo pare,
protresoh joj koske stare.

Jami uvek mnogo pruza
volim sto je malo duza.
I zbog njenog dobrog stasa
uvek mi je prazna kasa.

Ja sve radim za dzabaka
pesme , provod na brzaka.
I dok ona slavu gradi
ja cu bre da umrem od gladi.

Zato resih da promenim sebe
nema vise da se niko grebe.
Jedinstvene cene cu da stavim
kucu na sprat ima da napravim.

Samo nesto ne da mi da krenem
mnogo volim da ga "tamo" denem.
Kazem sebi nije sve u lovi,
bolje da se shevi nego da se sovi :)

rdeki:
blondi:
rdeki:
E, ako nema senfa, da li ima rena?
Pa nije posteno, toliko mesa na malom prostoru a ni senfa ni rena... I kakva je to lovacka prica bez senfa?
Mesareva kči:

reko tata da ti poručim da če ti on dati rena 8)

A ti mesa? Mmmmmmmmm.... Al' ce da bidne slatko.

uo
ja sam vise za mesano mleveno:)
SA MANJE SALCA
ALI DA DOBRO MESA EHEHEH
ima li toga ovde;)))))))
:D

MILICA_SD:
rdeki:
blondi:
rdeki:
E, ako nema senfa, da li ima rena?
Pa nije posteno, toliko mesa na malom prostoru a ni senfa ni rena... I kakva je to lovacka prica bez senfa?
Mesareva kči:

reko tata da ti poručim da če ti on dati rena 8)

A ti mesa? Mmmmmmmmm.... Al' ce da bidne slatko.

uo
ja sam vise za mesano mleveno:)
SA MANJE SALCA
ALI DA DOBRO MESA EHEHEH
ima li toga ovde;)))))))
:D
hehe ma di si ženo ;)

lepo lepo okuplja se društvo sa PIKa

ima mila ima... ovde svi nešto mešaju a neki čak mute :mrgreen:

Back