Niste li primetili da otkad su počeli da love vukove, broj obolelih od teških, hroničnih bolesti se povećava stopm od pet puta po deceniji?Moj ker Sima je bio vrhunski pas. I ne uzimaj u svoja usta mog kera nisi vredan ni da ga pomenes. Mnogi ovde su samo primati realno milion svetlosnih godina daleko od homo sapiensa.Sto se tice vukova poladio sam ih ove godine vise komada a moji pajtasi u samo poslednjih 20 dana 4 komada. Citaj Zov videces kako brdjani delju vukove! A sezona jos traje jos cemo ih pucati vise nego sigurno.
Zar ne znate da se u poslednjih 20 godina broj dece sa alerrgijama povećao šest puta?
Srčana oboljenja su počela da se pojavljuju i kod osoba ispod 20 godina starosti u tolikoj meri, da se u medicinskim krugovima više ne govori o tome kao o specijalnim slučajevima već o svakodnevici.
Lovci se javno hvala i diče svojim antisrpskim ponašanjem.
Jasno je da te štetočine treba zakonom zabraniti.
Čudo jedno, kako su se neki sa ovog foruma imali prilike uveriti da su tvoje tvrdnje obična propaganda psihopata željnih krvi i ubijanja. Bio sam i na Tari i na Staroj planini u staništima vuka i seljaci tamo pričaju potpuno drugu priču.Cuj mrzim vukove, i to je jednostavno jace od mene. Ne kazem da ih treba istrebiti ali ih treba prorediti. Vise puta sam ljude sa ovog foruma i ove teme zvao u goste u nase loviste da im na prakticnom primeru pokazem sta to radi vuk na divljaci i kako to izgleda uzivo. Kako izgleda kad vukovi rastrgnu srnu, divlju svinju ili psa. Da dodju da slusaju zavijanje vukova i to citave horove od 7-8 do 10-15 komada u coporu. Nikada niko nije prihvatio moj poziv. A svi ladno raspredaju teorije o sirotom i jadnom ugrozenom vuku, koji realno niti je sirot niti je jadan niti je ugrozen, vec je u ekspanziji. A izmedju pustih zelenih pasnjaka bez srnece divljaci i zelenih pasnjaka sa srnecom divljaci ja cu uvek izabrsati ovo drugo. Vuk je ekstra predator ali to ovde neki jos uvek ne znaju.
Sa druge strane, lovce doživljavaju kao pošast, jer te pijandure pucaju na sve što se miče, bio to vuk, krava, konj, ovca ili čovek.
Odlika je psihopatskog poremećaja nalaženje užitka u ubijanju, o tome nema spora.1. mržnja je problem, pogotovo ako se pozivaš na onaj ''sapiens''
5. ne bih da izgleda kao da postavljam dijagnozu, ali uzeti pušku i igrati se boganešto tu neće da valja....
Poslednja izmena od moderatora:
nešto tu neće da valja....

Ako u 21. veku ljudi ne mogu da smisle ogradu, onda opet, šta se pozivamo na sapiens
: