LOTR fan club

tommy gun:
sta si reko????

Vi meni kazete da citam prosle poruke? Nije li vas sramota? Ja sam danas procitao svih 200 i koliko ih ima, poruka a vama (TEBI) je tesko da procitate sta sam ja danas napisao, i sto sam ubacio slike jesi li video? Jesi sutra malo! Ja se ceo dan mrckam ovde a ti... I bio sam na onaj sajt o LOTR-u sto je rekao Fanatik za njega i imam 10 poena... uostalom sto ti sve ovo pricam, nije mi jasno. :x :x :x

father:
Ja volim negativce koji u sebi ipak imaju i nesto dobro.
U "LoTR" taj lik je Grima Wormtongue(naravno,ovde pricamo o filmu)....
Ko je gledao prosirenu DVD verziju filma zna da se Grima na kraju usprotivio Sarumanu i tragicno zavrsio(ujela ga strela)....greota...
joj gde me podseti na njega...bas ga nisam volela.u filmu je izgledao sav nekako ljigavo,sluzavo.... :roll: pa sa onom masnom slepljenom kosicom...naravno golumu niko ne moze da parira sto se kose i ruznoce tice :roll: ustvari najgoram mi je bila ona njegova faza na pocetku treceg filma,kada prikazuju kako se vremenom pretvarao u goluma,pa kad su krenuli da mu rastu oni grozni zubi,da mu bledi koza....definitivno jedan od najgadnijih ekranizovanih likova kojih trenutno mogu da se setim.

Zao mi je tomi, ali narednih 2-3 dana ces morati ako se naljutis na nekog da se istresujes na nekog drugog posto ja necu biti tu. Sad sigurno mislis ,,fala bogu da je otiso, ne mogu vise da ga smislim,, ali vraticu se ja da ti dosadjujem. Salim se samo, nikad to meni nije bila namera. A sad: ,,Nemojmo da skrecemo sa teme,, ;-)

@Banshee

Sta ces...ukusi su razliciti.....dobar je i golum,nije da nije....ali priznaj da ga ni u jednom trenutku nisi mrzela..onako bas...
A Grima te prosto tera da ga se gnusas....a na kraju shvatis da je on ipak srcem uz Rohan....e to je lik.....a kao sto rekoh,od ranije gotivim glumca.

@Tommy

Shadowfax je ime konja kojeg jase Gandalf i koji je poglavica konja roda Mearas.
To je inace rasa plemenitih konja koji su ziveli koliko i ljudi i koji su bili obdareni izvanrednom snagom i inteligencijom.
Njih su mogli da jasu samo gospodar Marke i njegovi sinovi.
Ukratko,Shadowfaxa je ukrotio licno Gandalf a nerado mu ga je poklonio kralj Théoden.

shadowfax4.jpg

Poz.

tommy gun:
1 poen za fathera,pistnaje 2 sledi:Kako se zove vodja Uruk-Hai u prvom delu?
Ako mislis na vodju bande Uruk-haya koji su oteli Merija i Pipina,onda je to Ugluk.

A sada malo ja:

1-Sta znaci Minas Tirith?------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 poen
2-Kako se zove reka koja protice kroz "Okrug"?------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 poen
3-I jedno malko teze,kako su se zvala dva plava carobnjaka koja su zajedno sa ostalom trojicom(Gandalf,Saruman,Radagast) dosli u srednju zemlju?-------3 poena

UUUUU KVIZ!!!
I love QUiZS!!!!

Ajde father svi Znamo da si citav zivot posvetio Tolkinu...idemo na nesto lakse...

Ali da ne bude da si samo ti ovde Tolkinov Fan!!!!

1.tower of Guard
2.Da nije Shirebourn???
3. to su bili Alatar i Pallando

E sad malo moja pitanja....

1. ko je na pocetku stvaranja Arde stvorio patuljke (pre vilenjaka).....<1 poen>
2. bukvalno znacenje reci ENT <2 poena>
3. ko je poznat kao the Eldest??? (tj.najstarije bice) <3 poena>!

Fanatic_Kv:
1.tower of Guard
2.Da nije Shirebourn???
3. to su bili Alatar i Pallando

Prvo i trece bez greske,a drugo ...ja sam mislio na Brendywine reku,cija je pritoka Shirebourn....ali recimo da je to-to.
Svaka cast Fanatic...sasvim zasluzeno nosis svoj nick.

Fanatic_Kv:
E sad malo moja pitanja....

1. ko je na pocetku stvaranja Arde stvorio patuljke (pre vilenjaka).....<1 poen>
2. bukvalno znacenje reci ENT <2 poena>
3. ko je poznat kao the Eldest??? (tj.najstarije bice) <3 poena>!

Idemo redom:
1-Iako im je Iluvatar(the creator of all) odobrio zivot,patuljke je stvorio Aule,od rase Aratar,osmi najveci od Valara.
2-"Ent" znaci "Div".....ili "Dzin"...volja ti.
3-Pa....na trece pitanje i ne moze da se da konkretan odgovor,
posto dva lika iz Tolkienovih knjiga prisvajaju titulu Eldesta.
Prvi je Tom Bombadil a drugi je Treebeard.
Tom sam za sebe kaze da je Eldest,dok tako o Treeberdu govori Celeborn.
Cini mi se da je ipak Tom blizi tituli.

@Fanatic
Mislim da smo poprilicno nerazumljivi vecini forumasa pa je bolje da batalimo
ove kvizove dok totalno nismo zastranili,bolje da se zadrzimo na filmovima :-D .
Poz.

Back