LOTR fan club

SVAKA CAST!!!!!
tacne odgovore si dao na sva tri pitanja!!!!

Ali imas pravo... nego sta sam 'teo da te pitam....

U vezi produzenih DVD izdanja....jer posedujes one originalne DVD (tj 12 komada sa produzenim scenama i dokumentarcima) ili onih 6 komada sa produzenim scenama.... Ja sam naisao na EXTRA ponudu ... Cela LOTR trilogija na 6 DVD-a za samo 750 dianra! tako da je uzimama pa da znam da se ne zajebem....

@Fanatic

Sva prosirena izdanja koja imam su na po 2 DVD-a,i odlicni su,moguce da su isti kao ti sto se tebi nude.
A gde si ih nasao za tako sitne novce?Ako nije tajna?

@Toma

Reci ti meni ko ti je gotivniji:Faramir ili Boromir?

pa stigao mi je mail pre neki dan... Odakle im moj mail nemam pojma... mislio sam da je spam ili neki trash i video da ima attach na sebi... tj katalog.... evo sajta

http://kupiizaradi.50webs.com/

pogledaj na sajtu...imas i katalog da skines....mozda ti se nesto svidi... diskovi su SAMO 45 kinti....
gotivniji mi je boromir (iako se pitanje ne odnosi na mene)!

father:
@Fanatic

Sva prosirena izdanja koja imam su na po 2 DVD-a,i odlicni su,moguce da su isti kao ti sto se tebi nude.
A gde si ih nasao za tako sitne novce?Ako nije tajna?

@Toma

Reci ti meni ko ti je gotivniji:Faramir ili Boromir?
Boromir,jer on je ipak pre oslobodio OzilGejt,dok Faramir se kao nesto kurc*o,place pred ocom zato sto nije mogao da ga odbrani,onda se pravi heroj kada jurisa na Ozilgejt,dok je Boromir hrabro umro,borio se sa tri strele u telu,a ovoga jedna strela pogodila pa odmah bezi kuci.Boromir je mnofo bolji,Faramir nista nije radio.

Banshee:
joj gde me podseti na njega...bas ga nisam volela.u filmu je izgledao sav nekako ljigavo,sluzavo.... :roll: pa sa onom masnom slepljenom kosicom...naravno golumu niko ne moze da parira sto se kose i ruznoce tice :roll: ustvari najgoram mi je bila ona njegova faza na pocetku treceg filma,kada prikazuju kako se vremenom pretvarao u goluma,pa kad su krenuli da mu rastu oni grozni zubi,da mu bledi koza....definitivno jedan od najgadnijih ekranizovanih likova kojih trenutno mogu da se setim.
Sve si u pravu.

meni su enti (jel se tako bese zove ono drvece) malo naivno uradjeni...nekako mi izgledaju kao da su izasli iz nekog starog filma,kada tehnologija montaze u filnovima i nije bila neka. :?

Fanatic_Kv:
pa stigao mi je mail pre neki dan... Odakle im moj mail nemam pojma... mislio sam da je spam ili neki trash i video da ima attach na sebi... tj katalog.... evo sajta

http://kupiizaradi.50webs.com/

pogledaj na sajtu...imas i katalog da skines....mozda ti se nesto svidi... diskovi su SAMO 45 kinti....
gotivniji mi je boromir (iako se pitanje ne odnosi na mene)!

E i meni je stigao mail od ovih naucnika. I ja sam se pitao odakle im adresa, al reko necu da narucujem sta ga znas, cim je tako jeftino mora da je neka zajebancija.

POZZ za tomija, fathera i fanatika, i sto se tice onih pitanja ja samo volim ovaj film ali ga nisam gledao 109 puta da bi mogao da ti odgovorim na ona pitanja, i "nisam ceo zivot posvetio Tolkinu" pa da znam sve o njima.

@Tommy

Ne bih mogao da se odlucim koji lik je "najgluplje" uradjen...kako ti to slikovito opisujes.
Recimo da nisam zadovoljan kako je P.J. uradio lik Haldira u prva dva filma(sreca ubijaju ga u Dve Kule pa se ne pojavljuje u trecem delu).
Ako obratite paznju ili ako niste slepi,primeticete jedan prost sablon u izboru glumaca koji igraju vilenjake:
1-Visoki
2-Vitki
3-Lepi
E pa glumac koji glumi Haldira nije ni jedno od ta tri.
I ima neku debilnu "made in usa" facu,a i vidi se ogroman trud sminkera da ga uklope u sablon....bezuspesno.

A da,za clanske karte cemo se naknadno dogovoriti a clanarina u isnosu od simbolicnih 100 dindzi
kao i do sada da se daje Tomiju svakog prvog u mesecu :twisted: .

father:
@Tommy

Ne bih mogao da se odlucim koji lik je "najgluplje" uradjen...kako ti to slikovito opisujes.
Recimo da nisam zadovoljan kako je P.J. uradio lik Haldira u prva dva filma(sreca ubijaju ga u Dve Kule pa se ne pojavljuje u trecem delu).
Ako obratite paznju ili ako niste slepi,primeticete jedan prost sablon u izboru glumaca koji igraju vilenjake:
1-Visoki
2-Vitki
3-Lepi
E pa glumac koji glumi Haldira nije ni jedno od ta tri.
I ima neku debilnu "made in usa" facu,a i vidi se ogroman trud sminkera da ga uklope u sablon....bezuspesno.

A da,za clanske karte cemo se naknadno dogovoriti a clanarina u isnosu od simbolicnih 100 dindzi
kao i do sada da se daje Tomiju svakog prvog u mesecu :twisted: .

jel haldir onaj sto ga ubijaju u helmovom ponoru?neko ga bese ubija macem ili strelom u ledja ili glavu? :shock:
ako je taj ondaK se ni meni previse ne svidja.
inace nesto mislim da su za uloge muskih vilenjaka uzimane i devojke,odnosno za one vilenjake koji samo prolaze kroz kadar par puta.ili su ih nasminkali samo tako,ali ipak mislim da ima i zena medju njima.

Banshee:
jel haldir onaj sto ga ubijaju u helmovom ponoru?neko ga bese ubija macem ili strelom u ledja ili glavu? :shock:
ako je taj ondaK se ni meni previse ne svidja.
inace nesto mislim da su za uloge muskih vilenjaka uzimane i devojke,odnosno za one vilenjake koji samo prolaze kroz kadar par puta.ili su ih nasminkali samo tako,ali ipak mislim da ima i zena medju njima.

Jeste,to je Haldir.
048_haldirelfofthegoldenwood_tn.jpg

A ovo za musko-zenske vilenjake....sve je moguce,mada se tako nesto nigde ne spominje.

Back