LOTR fan club

Fanatic_Kv:
cek cek....jer mi to imamo zenskog fana ovde....A odlicno onda....

Zaista sam iznenadjena, nemojte mi reci da se smatra da na ovaj film ili delo, svejedno, privilegiju imaju samo "muski fanovi".
Ju ju, daleko bilo.
Tolkina obozavam vec nekih 10-tak godina. Imam njegove knjige, Divx filmove (obicna, pa prosirena izdanja), DVD-ove.....koje sam gledala i (citala) po nekoliko puta.

Tomo sine,ne budi grub prema nasim novim clanicama...uplasice se i sta onda?
Ostacemo ti,Fanatic i ja sami....zar nije lepse sa damama u drustvu?

Dobrodosle Majesty i Draguljče,nadam se da ce te nam se aktivno pridruziti u radu kluba.
Za pocetak nam napisite najosnovnije:
-Koji vam je omiljeni film iz triologije i zasto?
-Koji vam je najdrazi lik/glumac iz filma?
-Koji predeo/grad u filmu vam je ostao u pamcenju?
-Sta ocekujete od filma "Hobbit"?

Same dodajte jos nesto ako sam ja zaboravio.
Poz!

Tommy sto si se ti uobrazio.....

Draguljce dobrodosla u CLUB... I nisam mislio da da je ovo "muski" fan club nego problem je u tome sto smo samo Tommy, father i ja drzali ovu temu zivom... sada kad nas je vise zanimljivije je....

JOS JEDNOM <<<WELCOME>>>

Pa sta kazete???Jel dobra ideja.Kao skupljamo poene.I pred kraj svake nedelje proglasavamo pobednika.Onda on ima pravo da postavlja pitanja i tako u krug.Ili naprimer da napravimo neku emisiju svake veceri,zovemo nekoga preko private...Mislim tako nesto.Ako ima predloga dajte.

A za nase nove fanove,tri puta ura:URAAAAA<URAAA,URAAAAAAAAAAAAA.Dobrodosli u LOTR FAN CLUB,gde se vode najludje diskusije o LOTR-u i jos nekim delima.Ako vas nesto zanima pitajte mene i naravno nase dobre stare fanove FANTAICA i FATHERA.Tri put ura za njih:URAAA,URAAAAAAAA,URAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Kako sam ispao???

Hvala, veliko hvala. Ali ne preterujmo.
A sad da odgovorim na Father-ova pitanja ( bar neka koja sam zapamtila).
Sva tri dela mi se jako svidjaju i jedva sam cekala da ih skupim u jednu celinu pa da mogu da sednem i odgledam jedan za drugim, mada mi se najvise svidja prvi deo.
Od likova su mi najdrazi Gandalf i Aragorn, mada mi je i Golum "My precios" nesto prirastao srcu. Najmanje mi se dopada Frodo, i kao lik, i kao glumac.
Ostali glumci su fenomenalni.. Zao mi je samo sto se Christopher Lee ne pojavljuje malo vise, ali sta je tu je.
Sto se tice gradova, Minas Tirith - Grad kraljeva je izuzetan. Mada ni Helmov ponor nije los.
Zao mi je sto Ente nisu malo drugacije prikazali, zamisljala sam ih monumentalnije, ovako su mi mrsuljasti, ko iz decijih bajki, ali boze moj.
Pa zasad toliko, ovo mi je bilo najduze javljanje dosad. Mali doprinos LOTR fan club-u.

Ja ne razumem sto ti je prvi deo najbolji.Prvi deo je najobicnija avantura.kroz ugru gledano RPG.Meni je najbolji 3.deo.Tu ima najvise ratova i bitaka.A koji vam je najbolji lik od zloca???Osim Saurona.Meni je Saruman.

Pazi naucnike! U Harry Poter f.c. 50% neregistrovanih. Ne nisam njihov fan ako me to pitas. Harija mrzim je.em li ga kol'ko. Nijedan njegov film nisam gledao.
To bre bratkovce za decu. LOTR IS LAW!!!

@RED.335

Dobro nam dosao!
Nadam se da ce ti se svideti u nasem malom ali probranom drustvu i da ces aktivno ucestvovati.
Film "Lord of The Rings" tj. triologija je ono o cemu najvise pricamo ovde,mada nije zabranjeno postovati i nesto sto nije striktno vezano za "LoTR",znaci mozes pisati i o ostalim Tolkienovim delima a i o buducim projektima Petera Jacksona (Hobbit etc.).
Za pocetak daj nam neki info o sebi i odgovori na par osnovnih pitanja o "LoTR"...(imas ih na prethodnim stranama)...
Vidim da nam je isti film iz triologije omiljeni (Return of The King) i potpuno se slazem sa tobom da je to najbolji film ikada snimljen!
Poz.

tommy gun:
Ja ne razumem sto ti je prvi deo najbolji.Prvi deo je najobicnija avantura.kroz ugru gledano RPG.Meni je najbolji 3.deo.Tu ima najvise ratova i bitaka.A koji vam je najbolji lik od zloca???Osim Saurona.Meni je Saruman.
mene je treci deo malo smorio i bio mi je nekako patetican pred kraj.
drugi deo je najbolji.bitka u helmovom ponoru me je bas odusevila.
prvi deo je ok ali drugi deo filma.znam da je uvod u pricu bio potreban i da je u odnosu na knjigu dosta i skracen ali nekako me je kada sam ga prvi put gledala malo udavio...ono kada se gledalac upoznaje sa frodom,hobitima....ne volim hobite kao likove mada mi je u filmu pipin bio gotivan....on je bese imao onaj irski akcenat. :lol: volim vilenjake ali su mi orke nekako najubedljivije uradjene u filmu....mislim,toliko su gadni da gotovo mozes da ostis kako smrde.svidja mi se kako su uradjeni i duhovi sedmorice kraljeva,to mi je u prvom delu najbolje...a da,i prolazak kroz moriju.ali krzo ceo film me nerviraju hobiti :x
inace,procitala sam trilogiju,ali iskreno mislim da tolkin u nekim delovima jednostavno preteruje u nekim detaljima.malo mi je bilo mucno citanje pocetka prve knjige,porodicne veze itd...previse nebitnih detalja i nekih likova koje spomene jednom a razlozi celu pricu o njima.a ja sam jedva popamtila i ovi glavni kako se zovu i sta rade.:roll:

Back