RED.335
Zainteresovan član
- Poruka
- 449
E ljudi ovaj radagast postavi temu i vise o njemu ni traga ni glasa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fanatic_Kv:to ne poricem.... gotivim ja harija i to mnogo i sta???? opet je Tolkin moja opsesija.... i kao sto sam vec rekao ako postoji 6 razlicitih knjiga i 4 razlicita filma kako da ne stignu do 700+ strana.....ali necu ponovo da se raspravljam o tome... nego sto toliko blatite Haldira.... Meni je bas gotivan lik...pogotovu u prvom delu kada presrece gimlija....
i father ne zaboravi
4-pretezno plavi!
Elvin:El mogu i ja da se uclanim u fan club?
Gde da predam prijavu?![]()
).el to neki problem,a?RED.335:E izgleda da Fanatik i Banshie ne vole samo LOTR, vec su i ljubitelji Harija-naucnika
meni je isto lik legolasa odlicno uradjen.father:I meni se recimo,mnooogo dopada kako je Orlando Bloom odradio Legolasa a moj ortak(fan isto kao i ja) kaze da je ovaj totalno upropastio lik vilenjaka...
Banshee:el to neki problem,a?![]()
jeste,volim harija i to mnogo...sta vise obozavam ga.
volim i gospodare...pa?sve je to slicno uostalom...![]()

Pa nije bas za uporedjivanje,jer u Lotr-u su bitke,**** i mnoga druga cudesna bica.U Hariju su vise carobnjaci i zli carobnjaci,dok je to u LOTR-u sve pomesano.Banshee:ma ni knjige o h.p nisu vise za decu
ali iako su i lotr i hp 'magicni' stvarno nisu za uporedjivanje...nekako imas drugaciji osecaj dok ih citas/gledas.
Rajko:AHA
dok gledam(citam)LOTR osecam kao da sam zaista tu.Sto se tice filmova nema nekih vaznih stvari i likova kao tom bombadil,glorfindel...
Fanatic_Kv:Ha ljudi ko da su mi uzeli reci sa tastature.... tom je nepravedno izbacen iz knjige...kao i citavo poglavlje "Ciscenje Okruga"....
NEGO IMA DOSTA NOVIH CLANOVA!!!!
WELCOME TO YA ALL!!!!!
Sta se radi???/Kao zivite...
Rajko:jesam citao sam hp i govorim svoje dozivljaje