LOTR fan club

ring2.jpg

bush%20lord%20of%20the%20ring.jpg

tommy gun:
Jeste,pojavio mi se link gde da ga aktiviram,ali on je napisan obicnim slovima,a ne kao ono za link.
Pa copy/paste taj link tamo gde inace kucas adrese u Internet Exploreru(ili koji vec browser koristis) udri enter i to je to.
Tek kada na sajtu budu pisali tvoji "User name",broj "Fanatic bodova" i "Rank" znaces da si ulogovan i moci ces da polazes testove,ides na forume i sve ostalo.
Poz.

Ako zelis da se prdruzis nekom carstvu a jos uvek si New Soul (ikonica sa upaljenom svecom) idi na "view/edit your profile" u levom uglu na home page-u i ja misli da ces onde moci da kliknes na link "chose your kingdom" ili tako nesto....

P.S. koliko sam uspeo da primetim imas samo 10 FP a sa toliko ne mozes nista da uradis... Treba ti 20 FP da bi bio primljen u kraljevstvo...

Ajmo ljudi malo da razvijemo temu.
Sta volite u filmovima iz triologije"Lord of The Rings"?
Koji vam je najbolji deo?
Koji vam je omiljeni lik?

Ja sam se sa Tolkienovom "srednjom zemljom" upoznao jos u detinjstvu,prvo citajuci "Hobbita" a kasnije i "Gospodare Prstenova".
Naravno potpuno sam poludeo za tim svetom i do dan danas se nisam oslobodio.
Za mene je treci deo triologije(mislim na filmove) najbolji i u njemu je najbolje preneta jedinstvena atmosfera koja vlada u knjigama.
Takodje u "The Return of The King" je poseban naglasak stavljen na Aragorna koji mi je ujedno i omiljeni lik.

father:
Ajmo ljudi malo da razvijemo temu.
Sta volite u filmovima iz triologije"Lord of The Rings"?
Koji vam je najbolji deo?
Koji vam je omiljeni lik?

Ja sam se sa Tolkienovom "srednjom zemljom" upoznao jos u detinjstvu,prvo citajuci "Hobbita" a kasnije i "Gospodare Prstenova".
Naravno potpuno sam poludeo za tim svetom i do dan danas se nisam oslobodio.
Za mene je treci deo triologije(mislim na filmove) najbolji i u njemu je najbolje preneta jedinstvena atmosfera koja vlada u knjigama.
Takodje u "The Return of The King" je poseban naglasak stavljen na Aragorna koji mi je ujedno i omiljeni lik.

Pa ovako, Hobita sam procitala jos u osnovnoj i odusevila me knjiga. Gospodara sam uzela negde u 7-om razredu, dosla do dela kada Gandalf pada u Moriju i zatvorila knjigu,odbijajuci dalje da citam :)
Tek kada sam cula za film uzela sam opet da je procitam.
Filmovi su zaista lepo odradjeni, svidja mi se izbor glumaca. Posebno vilenjaka. Liv Tyler je savrsena. Zenstvena, nezna a u isto vreme neustrasiva. Tako da bih Arwen mogla da izaberem kao omiljeni lik. Mada vishe volim vilenjake Lothloriena.

Jedno pitanje... Na ovom forumu koliko strana vam ocitava ovaj topic??? Meni ocitava 6 strana a u stvari ima samo 3... ili je meni Krstarica prsla....

Ali da odgovorim na pitanja:
1.U filmovima LOTR volim sve.... zato i jesam ovoliki Fan Lotr-a (tj. Tolikina uopste)
2.Definitivno RotK!
3.najbolji lik???? hmmm...bez diskusije: GANDALF!

@Fanatic_KV
I ja vidim 6 stranica ove teme iako ih ima 4.
Verovatno posledica reorganizacije sajta,sredice to admini kad dodje na red.

@Rajko

Sta je to "tolkien"?
Postavi malo smislenije pitanje i verovatno ce ti neko pomoci.
Ako je u pitanju problem prilikom prijave na neki od LOTR fan sajtova,opisi ga malo detaljnije.
Poz.

Back