Ć
Ćale
Gost
@Tommy gun
Da li si se uopste uclanio na sajt.
Ono...dobio user name i ostalo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nikolla se zovem.father:@Tommy gun
tommy gun:Da nikolla se zovem.
Meni kaze:sorry,you can not enter the Tests of Knowledge.Your forum membership is not active?father:tommy gun:Da nikolla se zovem.
http://www.lotrplaza.com/forum/knowledge.asp
klikni na "Test I: Basic General Knowledge" i to je to!
Obrati paznju,tamo gde pise "your login info",mora da stoji tvoj user name.
Ako ti se user name izgubi jedan "refresh" bi trebao da resi problem.
Jeste,pojavio mi se link gde da ga aktiviram,ali on je napisan obicnim slovima,a ne kao ono za link.Fanatic_Kv:Da a da li si u tvom e-mail sanducetu primio e-mail i pomocu njega aktivirao nalog??????
Pa copy/paste taj link tamo gde inace kucas adrese u Internet Exploreru(ili koji vec browser koristis) udri enter i to je to.tommy gun:Jeste,pojavio mi se link gde da ga aktiviram,ali on je napisan obicnim slovima,a ne kao ono za link.
Dr Grozozo:nikad vi necete prestici one tamo harijevce.
father:Ajmo ljudi malo da razvijemo temu.
Sta volite u filmovima iz triologije"Lord of The Rings"?
Koji vam je najbolji deo?
Koji vam je omiljeni lik?
Ja sam se sa Tolkienovom "srednjom zemljom" upoznao jos u detinjstvu,prvo citajuci "Hobbita" a kasnije i "Gospodare Prstenova".
Naravno potpuno sam poludeo za tim svetom i do dan danas se nisam oslobodio.
Za mene je treci deo triologije(mislim na filmove) najbolji i u njemu je najbolje preneta jedinstvena atmosfera koja vlada u knjigama.
Takodje u "The Return of The King" je poseban naglasak stavljen na Aragorna koji mi je ujedno i omiljeni lik.