Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Srećna Nova godina! z:dm5::poklon: z:dm:

Lost se našao na još jenoj listi najboljih serija u 2008: http://ifmagazine.com/feature.asp?article=3173

Na žalost, ovaj online magazin je izgubio dosta kredibiliteta kod mene kad je nazvao treću sezonu "terrible and convoluted". :eek:

7) LOST

Why it rocked: Totally redeeming itself from a terrible and convoluted third season, LOST became the show we remembered it to be delivering a hot number of flash forwards (that continued through the third season finale) that gave us actual answers to questions while making it enjoyable and fun all at the same time.

Memorable moment:
Seeing Penny and Desmond reunited in one of the best moments of the show ever.

(Ne čitajte ovo poslednje ako niste već gledali 4. sezonu.)

Interesantno da je Fringe na listi iznad Losta.

Uzgred budi rečeno, 3. sezona Heroes je inače na listi najgorih serija u 2008. http://ifmagazine.com/feature.asp?article=3174 Potpuno se slažem sa izborom dve najgore serije (According to Jim i Two and a Half Man - primeri svega što mrzim u američkim sitkomima.)

1. Kako se prevodi "Oceanic six" ? (posto nisam gledao te epizode sa prevodom :) )

2. kako su njih sestoro zaradili novac kad su otisli sa ostrva?

hvala, poz...

1. Šta znam, možda može da se prevede : Okeanik šestorka?!
(mislim da su tako i preveli na Foksu, ali nisam sigurna)
2.Navodno su primili veliku novčanu odštetu od avio kompanije Oceanic Airlines
(mora da je u pitanju zaista veeeelika suma kada je San tim novcem uspela da kupi kompaniju svog oca?! z:hm:...)

Poz z:hi:

1. Šta znam, možda može da se prevede : Okeanik šestorka?!
(mislim da su tako i preveli na Foksu, ali nisam sigurna)
2.Navodno su primili veliku novčanu odštetu od avio kompanije Oceanic Airlines
(mora da je u pitanju zaista veeeelika suma kada je San tim novcem uspela da kupi kompaniju svog oca?! z:hm:...)

Poz z:hi:
Mislim da su preveli: Ošeanik šestoro

Ne znam, moglo bi možda i kao "Šestorka sa Okeanika", "Šestoro sa leta Okeanik" ili kako god hoćeš...nije ni toliko važno.

A i mene zanima kolika je to svota, i da li je San koristila samo taj novac, to bi bilo zaista čudno... :confused:

Ne znam, moglo bi možda i kao "Šestorka sa Okeanika", "Šestoro sa leta Okeanik" ili kako god hoćeš...nije ni toliko važno.

A i mene zanima kolika je to svota, i da li je San koristila samo taj novac, to bi bilo zaista čudno... :confused:

Ne znam kolka je tacno svota, ali znam da nije koristila samo taj novac. Ja sam joj pozajmio nekolko miliona z:mrgreen:

Nadam se da nije u pitanju neka greška scenarista, i skoro sam ubeđena da nije (nemoguće da im tako nešto promakne ili da su svesno to uradili). Opet, kolika je to nadoknada kada je uspela da kupi tu kompaniju koja je ipak veoma moćna i uticajna?! Mora da postoji neko objašnjenje,a i ja sumnjam na Hurley-ja. z:hm:

Sto se tice toga kako je Sun kupila kompaniju, mislim da su svih sestoro ulozolo novac, jer ako se secate, njen cale je nesto spominjao kako je rasprodao akcije na nekoliko razlicitih strana (ne znajuci da ih je u stvari prodao njima, pa su ih oni dali Sun)...

zao mi je sto sam propustio prve dve sezone i pola trece.jel ima svrhe da skidam posto mi je brzina neta 256?

To je otprillike četiri sata za jednu epizodu ako se ne varam. Možeš da skineš četiri dnevno ako si uporan. Normalno da treba da gledaš to što si propustio. Ili nađi nekog ko ima epizode, pa uzmi od njega. Meni bi bilo glupo da počnem da gledam od polovine treće, ali kako hoćeš...

Back