TimeTravellingBunny
Ističe se
- Poruka
- 2.215
Juče u redovnom terminu išla prva epizoda 4. sezone, "The Beginning Of The End".Ljudi jer bilo losta za ng?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juče u redovnom terminu išla prva epizoda 4. sezone, "The Beginning Of The End".Ljudi jer bilo losta za ng?
 ...
... ...i opet je gledam...
...i opet je gledam... ...Jos malo pa pocinje 5-ta...
...Jos malo pa pocinje 5-ta...

)
 )
1. Kako se prevodi "Oceanic six" ? (posto nisam gledao te epizode sa prevodom)
2. kako su njih sestoro zaradili novac kad su otisli sa ostrva?
hvala, poz...
 ...)
...)
Mislim da su preveli: Ošeanik šestoro1. Šta znam, možda može da se prevede : Okeanik šestorka?!
(mislim da su tako i preveli na Foksu, ali nisam sigurna)
2.Navodno su primili veliku novčanu odštetu od avio kompanije Oceanic Airlines
(mora da je u pitanju zaista veeeelika suma kada je San tim novcem uspela da kupi kompaniju svog oca?!...)
Poz

Mislim da su preveli: Ošeanik šestoro
Ne znam, moglo bi možda i kao "Šestorka sa Okeanika", "Šestoro sa leta Okeanik" ili kako god hoćeš...nije ni toliko važno.
A i mene zanima kolika je to svota, i da li je San koristila samo taj novac, to bi bilo zaista čudno...

Znala sam!Ne znam kolka je tacno svota, ali znam da nije koristila samo taj novac. Ja sam joj pozajmio nekolko miliona

Mislim da su preveli: Ošeanik šestoro
Ne znam, moglo bi možda i kao "Šestorka sa Okeanika", "Šestoro sa leta Okeanik" ili kako god hoćeš...nije ni toliko važno.
A i mene zanima kolika je to svota, i da li je San koristila samo taj novac, to bi bilo zaista čudno...

Ja sam navucena na seriju...
Za sada seriju gledam samo na Foxu, ali i skidam sa neta da bih mogla da pogledam ponovo...
Odusevljena sam...ne propustam ni jednu epizodu...

Biće ukupno 6....huh, serija je extra! jel zna neko koliko ce ukupno serijala biti, bilo bi glupo da se zavrsi na petom...

zao mi je sto sam propustio prve dve sezone i pola trece.jel ima svrhe da skidam posto mi je brzina neta 256?
zao mi je sto sam propustio prve dve sezone i pola trece.jel ima svrhe da skidam posto mi je brzina neta 256?
Mislim da bi ti trebalo mnooogo vremena...a kad si vec odgledao 4-tu bolje kupi na ulici ovo sto si propustio a pocni da skidas 5-u kad pocne...