miller_girl
Aktivan član
- Poruka
- 1.751
gde to ima da se kupi?
Ako si iz Beograda imas na Bulevaru,kod Doma Sindikata...cena pola sezone je oko 250 din...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde to ima da se kupi?
Samo, ako razumeš engleski dovoljno dobro, nema problema... ali ako ti treba prevod, da znaš da su prevodi na tim diskovima apsolutno grozni, i blage veze nemaju sa onim šta likovi stvarno govore.Ako si iz Beograda imas na Bulevaru,kod Doma Sindikata...cena pola sezone je oko 250 din...

Sto se tice toga kako je Sun kupila kompaniju, mislim da su svih sestoro ulozolo novac, jer ako se secate, njen cale je nesto spominjao kako je rasprodao akcije na nekoliko razlicitih strana (ne znajuci da ih je u stvari prodao njima, pa su ih oni dali Sun)...

Opet ne mislim da su te nadoknade baš toliko visoke... A i Sun nije baš u najboljim odnosima sa Jackom,ne bi to od njega ni tražila, a ne znam ni da li bi baš svi oni hteli da finansiraju njeno preuzimanje tatine kompanije.Sto se tice toga kako je Sun kupila kompaniju, mislim da su svih sestoro ulozolo novac, jer ako se secate, njen cale je nesto spominjao kako je rasprodao akcije na nekoliko razlicitih strana (ne znajuci da ih je u stvari prodao njima, pa su ih oni dali Sun)...
Mene zanima zašto Paik uopšte prodaje akcije kompanije.Moguće je da su svih petoro ( ne računam malog Aarona) uložili novac, ali mislim da je to malo verovatno, posebno zbog animoziteta između Džeka i San. I dalje mi je najverovatnije objašnjenje da joj je Hurley ustupio svoje novčane resurse (videli smo i da je jedini otišao u Koreju da je poseti,što je doduše bilo posle porođaja, a scena u kojoj San saopštava ocu da je kupila kompaniju je bila pre, ali to znači da je verovatno jedino sa njim ostala u nekakvom kontaktu). Isto tako je teoretski moguće da je jedan kupac koristio pet banaka da izvede svoju kupovinu na što neprimetniji način. Ali i dalje postoji taj problem : Paik Heavy Industries je predstavljena kao jedna od vodećih korporacija u Koreji - mora da vredi bilione.![]()
Mene zanima zašto Paik uopšte prodaje akcije kompanije.

Mene zanima zašto Paik uopšte prodaje akcije kompanije.

Ruzna vam je ta Ana Lucia, Claire je najlepsa. Ona i Sayid bi bili lep par.

Videla sam po netu svakakve ideje s kim bi Kler sve mogla da se smuva (tj. s kim je ranije mogla da se smuva... dok nije bila u kolibiRuzna vam je ta Ana Lucia, Claire je najlepsa. Ona i Sayid bi bili lep par
), ali ovu još nisam. Kako ti je to palo na pamet? Pre bi mogla da ga zamislim sa bilo kojom drugom ženom u seriji.

Bilo je seksualne tenzije između njih dvoje u 1. sezoni kad ga je zarobila.Npr. sa Danielle Rousseau
Zans li koj je njen status? Mislim oce li biti ili ne?
Ono kad ona kaže kako je prošlo mnogo vremena od kako je osetila ljudski dodir... 
Lepa slika Saida.
Videla sam po netu svakakve ideje s kim bi Kler sve mogla da se smuva (tj. s kim je ranije mogla da se smuva... dok nije bila u kolibi), ali ovu još nisam. Kako ti je to palo na pamet?
Ne sećam se da su njih dvoje dve reči progovorili tokom cele serije ili pokazali ikakav interes jedno za drugo, a i potpuno su različiti, ništa nemaju zajedničko. Istina, i Šenon nije baš delovala kao očigledan izbor za Saida, ali Kler je čak još manje. Pre bi mogla da ga zamislim sa bilo kojom drugom ženom u seriji.

Mislim da je već bilo priče o ovome, ali nema veze...
Po mom mišljenju, Ana Lucia je najatraktivnija.
Možda nije najlepša i sve to, ali definitivno je atraktivnija od ostalih.
Ukusi su različiti...![]()
Jesi li gledao celu 4. sezonu?Sta je bilo u kolibi? jel Claire mrtva?
Jesi li gledao celu 4. sezonu?
Niko ne zna je li živa ili mrtva.
Poslednji put viđena u Jacobovoj kolibi sa pokojnim tatom Kristijanom.

Negde sam procitao da su Jack i Claire brat i sestra,kako to?