gost 124326
Domaćin
- Poruka
- 4.116
Jedva čekam 21.Pa ne znam, koliko sam ja uspela da vidim ona je uperila pištolj na nekog drugog, a Kejt se valjda našla između....![]()
Ti i jos milioni ljudi sirom sveta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedva čekam 21.Pa ne znam, koliko sam ja uspela da vidim ona je uperila pištolj na nekog drugog, a Kejt se valjda našla između....![]()

I ja to uvek kažem, ali ipak pogledam...
Ali dobro je, barem sam se u poslednjih nekoliko dana odvikla od čitanja izveštaja sa snimanja.
Mada, mislim da ovi trejleri i nisu nešto puno spojlerični, moguće je i da su neke scene tako namontirane i da nas navode na lažan trag.![]()

Ja ne smem da pridjem ovoj temi od silnog promo materijala i spojlera.
Naravno,tesko se suzdrzavam.
U pocetku sam citala i gledala sve sto okacite a sad samo zatvorim stranicu..
I veruj,lakse spavam nocu.
Mada sam preksinoc sanjala Locka u nekoj pecini sa nekom provalijom unutra,ne secam se o cemu se radi al bilo je bas Lostovski![]()
) u spoiler tabovima, ali znam kako ti je i ja ne umem da se oduprem iskušenju...

Pa svi spoileri su (uglavnom) u spoiler tabovima, ali znam kako ti je i ja ne umem da se oduprem iskušenju...
I ti imaš Lost snove...
ja sam skoro sanjala da sam u nekoj hačkolikoj stanici na Ostrvu, i Dezmond je bio tu, ali se ne sećam detalja...
Najgore će biti kada počnu da se emituju nove epizode, onda će se pretpostavljam svi žaliti da se ne postuje ništa dok svi ne pogledaju epizodu (uvek je tako), ali evo ja unapred predlažem da onaj ko nije pogledao ni ne čita temu (što je i logično) dok ne pogleda, znam da ja sigurno neću.![]()
Najgore će biti kada počnu da se emituju nove epizode, onda će se pretpostavljam svi žaliti da se ne postuje ništa dok svi ne pogledaju epizodu (uvek je tako)

Zato cu ja namerno ostavljati opise epizoda
Tebi cu slati i na pp
![]()

Trebalo je tebe da stave u ovaj spisak novog turnira
![]()

Zato cu ja namerno ostavljati opise epizoda
Tebi cu slati i na pp
![]()

Ja sam direktno proso u drugo kolo![]()

Pa svi spoileri su (uglavnom) u spoiler tabovima, ali znam kako ti je i ja ne umem da se oduprem iskušenju...
I ti imaš Lost snove...
ja sam skoro sanjala da sam u nekoj hačkolikoj stanici na Ostrvu, i Dezmond je bio tu, ali se ne sećam detalja...
Najgore će biti kada počnu da se emituju nove epizode, onda će se pretpostavljam svi žaliti da se ne postuje ništa dok svi ne pogledaju epizodu (uvek je tako), ali evo ja unapred predlažem da onaj ko nije pogledao ni ne čita temu (što je i logično) dok ne pogleda, znam da ja sigurno neću.![]()
tako da unapred predlažem da sa komentarisanjem počne od 14.00 sati istog dana kad se pojavi torent/link.
Naravno direkt linkovi available na pp od 07.00, ako budem budan a biću
Wiil Ben be getting any loving in the coming seasons to complement his baton-wielding, butt-kicking, smoke monster-summoning, frozen donkey wheel-turning, bad-ass persona?![]()

Ja se u potpunosti slažem sa ovim predlogom.
Evo malo zanimljivosti:
U najnovijem Dharma special access videu (u kojima se producenti serije obraćaju publici i odgovaraju na pitanja u vezi sa serijom) između ostalog postavljeno je i sledeće intrigantno pitanje:
![]()

)
).