Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
I ja to uvek kažem, ali ipak pogledam...:zstidljivko:
Ali dobro je, barem sam se u poslednjih nekoliko dana odvikla od čitanja izveštaja sa snimanja.
Mada, mislim da ovi trejleri i nisu nešto puno spojlerični, moguće je i da su neke scene tako namontirane i da nas navode na lažan trag.z:hm:

I ja to uvek kažem, ali ipak pogledam...:zstidljivko:
Ali dobro je, barem sam se u poslednjih nekoliko dana odvikla od čitanja izveštaja sa snimanja.
Mada, mislim da ovi trejleri i nisu nešto puno spojlerični, moguće je i da su neke scene tako namontirane i da nas navode na lažan trag.z:hm:

Ja ne smem da pridjem ovoj temi od silnog promo materijala i spojlera.
Naravno,tesko se suzdrzavam:D.
U pocetku sam citala i gledala sve sto okacite a sad samo zatvorim stranicu..
I veruj,lakse spavam nocu.;)
Mada sam preksinoc sanjala Locka u nekoj pecini sa nekom provalijom unutra,ne secam se o cemu se radi al bilo je bas Lostovski:vatromet:

Ja ne smem da pridjem ovoj temi od silnog promo materijala i spojlera.
Naravno,tesko se suzdrzavam:D.
U pocetku sam citala i gledala sve sto okacite a sad samo zatvorim stranicu..
I veruj,lakse spavam nocu.;)
Mada sam preksinoc sanjala Locka u nekoj pecini sa nekom provalijom unutra,ne secam se o cemu se radi al bilo je bas Lostovski:vatromet:

Pa svi spoileri su (uglavnom z:mrgreen: ) u spoiler tabovima, ali znam kako ti je i ja ne umem da se oduprem iskušenju...:zstidljivko:

I ti imaš Lost snove...z:lol:
ja sam skoro sanjala da sam u nekoj hačkolikoj stanici na Ostrvu, i Dezmond je bio tu, ali se ne sećam detalja...

Najgore će biti kada počnu da se emituju nove epizode, onda će se pretpostavljam svi žaliti da se ne postuje ništa dok svi ne pogledaju epizodu (uvek je tako), ali evo ja unapred predlažem da onaj ko nije pogledao ni ne čita temu (što je i logično) dok ne pogleda, znam da ja sigurno neću.z:)

Pa svi spoileri su (uglavnom z:mrgreen: ) u spoiler tabovima, ali znam kako ti je i ja ne umem da se oduprem iskušenju...:zstidljivko:

ja sam skoro sanjala da sam u nekoj hačkolikoj stanici na Ostrvu, i Dezmond je bio tu, ali se ne sećam detalja...

Najgore će biti kada počnu da se emituju nove epizode, onda će se pretpostavljam svi žaliti da se ne postuje ništa dok svi ne pogledaju epizodu (uvek je tako), ali evo ja unapred predlažem da onaj ko nije pogledao ni ne čita temu (što je i logično) dok ne pogleda, znam da ja sigurno neću.z:)

Ne bunim se,vama je tako lakse.;)
Ja uvideh da mi nije.
Ja necu ni dolaziti na Lost kad krene da se pusta:D.
Ako privirim,tesko da cu da izdrzim da nesto ne procitam,dovoljno se iovako mucim.

ma jok, uzeli su svi sad ovaj od 1Mbps protok pa je skidanje epizode cca. 45 minuta, a jok ko ovog proleća kad je većina bila na 256, tako da unapred predlažem da sa komentarisanjem počne od 14.00 sati istog dana kad se pojavi torent/link.
Naravno direkt linkovi available na pp od 07.00, ako budem budan a biću

tako da unapred predlažem da sa komentarisanjem počne od 14.00 sati istog dana kad se pojavi torent/link.
Naravno direkt linkovi available na pp od 07.00, ako budem budan a biću

Ja se u potpunosti slažem sa ovim predlogom.

Evo malo zanimljivosti:
U najnovijem Dharma special access videu (u kojima se producenti serije obraćaju publici i odgovaraju na pitanja u vezi sa serijom) između ostalog postavljeno je i sledeće intrigantno pitanje:

Wiil Ben be getting any loving in the coming seasons to complement his baton-wielding, butt-kicking, smoke monster-summoning, frozen donkey wheel-turning, bad-ass persona?:per:

:hahaha:

Ja se u potpunosti slažem sa ovim predlogom.

Evo malo zanimljivosti:
U najnovijem Dharma special access videu (u kojima se producenti serije obraćaju publici i odgovaraju na pitanja u vezi sa serijom) između ostalog postavljeno je i sledeće intrigantno pitanje:

Dobro je pitanje o Kristijanu: "Ko još sahranjuje nekog u crnom svečanom odelu i belim patikama?!" Vala baš...

Super je reklama za Ajira Airways, stvarno izgleda autentično, baš kao nešto što sam mogla da vidim na Eurosportu.

Čarli je verovatno mislio da ako ne umre, Dezmondova vizija da će se ostali spasiti se neće obistiniti, zato je žrtvovao svoj život. A možda je prosto dao Dezmondu malo vremena da uspe da se spase. I da, ono je Dzek nekoliko godina nakon odlaska s ostrva.

Da, sećam se, gledala sam tu epizodu (valjda na HRT-u, ne sećam se...) z:D
Kao i onu u kojoj se pojavljuje Josh Holloway (sa kratkom kosom & mnogo je smešan z:shock:)

Šta znam, meni je Harold Perrineau bio sasvim OK u Lost-u.
Nisam jedna od onih (većine) što hejtuje Majkla (osim onog iritirajućeg "Waaaaaaaaaaaaalt!" ili " They took my son!":dash:).
Flešbekovi su mu doduše bili jedni od slabijih u prvoj sezoni,ali opet sasvim solidni, ipak su mi Kejt flešbekovi neuporedivo gori. "Three Minutes" mi je super epizoda (posebno scena sa Voltom), kao i "Meet Kevin Johnson" (iako je njegov povratak unapred bio ispojlerisan, pa je izostao efekat iznenađenja): Kao glumcu nemam šta da mu zamerim, jedino je bzvz što su ga vratili samo za par epizoda da ga ubiju, ali to već ide na račun pisanja likova.

A ne mrzim ni Ana Lusiju, koja je najomraženiji lik u Lost-u, rekla bih. Meni je ona baš bila super kompleksan ženski lik koji je nedostajao seriji (a i sada nedostaje), bila je agresivna i iritantna, ali to je pokretalo i stvaralo dinamiku u odnosima među likovima.

Happy New Year, my dear Lostoholics! :snesko2:

m-Sawyer_Lost.jpg

5a3b8d4df50be981eb05db11c5d87176.jpg

Back