Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pisalo je: Televizija Fox sprema mnoga iznenadjenja u jesenjoj programskoj šemi.... pa najavljuju nove emisije, filmove... i na kraju piše: "Posebna poslastica biće i najpoznatija Ej-Bi-Sijeva serija "Izgubljeni", dobitnica Emija i Zlatnog globusa".

:D:D:D

Gledaoci Fox televizije imaće zadovoljstvo da, bez prekida, prate sve epizode serije ( četiri sezone), koje su do sada prikazane u svetu. “Izgubljeni” su serija koja je oborila sve rekorde gledanosti. Producenti serije su želeli da seriju privedu kraju , ali su zbog velike popularnosti odustali od te ideje i odlučili da serija konačno ima 6 sezona. Peta sezona je snimljena i njeno emitovanje se očekuje u Americi početkom 2009. godine.

:klap:

Izašao i četvrti test u darmi. Ima 10 pitanja i opet ne dobiješ odmah rezultat. Samo prvi put kada radiš se računa. Upao sam u grupu CRIUS što je kao i obično iz grčke mitologije.:think:
Ima i varanje na testu naravno, vidite na sajtu dark ufo...

“Izgubljeni” su serija koja je oborila sve rekorde gledanosti.

Jesu vraga oborili sve rekorde gledanosti... Lost uopste nije nesto preterano gledan u svetu, bio je u pocetku, sada ga gledaju samo fanovi... "obicni ljudi" su se smorili kada su producenti krenuli da nenormalno zavlace i nista ne objasnjavaju...
Najgledanije su "Ocajne domacice"... Tuzno, ali istinito... I, naravno CSI Miami...

ovo je besprizorno !
raspravljati o Domaćicama na temi za Lost...ccc
:roll:
Ne bavim se statistikama, ali nije istina da Lost gledaju samo die hard fanovi. Postoji gomila ljudi koji gledaju ne opterećujući se mitologijom serije, nikada nisu čuli za Valencetijevu jednačinu i sl. Dovoljno im je da uživaju u samoj radnji i razvoju likova. Ja nisam jedna od njih. Ja sam opsednuta priznajem. IMO Lost je najgenijalnija TV tvorevina ikad!
Btw, moja mama gleda Lost!:P

Jesu vraga oborili sve rekorde gledanosti... Lost uopste nije nesto preterano gledan u svetu, bio je u pocetku, sada ga gledaju samo fanovi... "obicni ljudi" su se smorili kada su producenti krenuli da nenormalno zavlace i nista ne objasnjavaju...
Najgledanije su "Ocajne domacice"... Tuzno, ali istinito... I, naravno CSI Miami...

Kada bi "objasnili" ne bi bilo više serije, zar ne?!:think:
Misterija & intelektualni izazov privlače gledaoce.
(Izvinjavam se na duplom postu.)

ovo je besprizorno !
raspravljati o Domaćicama na temi za Lost...ccc
:roll:
Ne bavim se statistikama, ali nije istina da Lost gledaju samo die hard fanovi. Postoji gomila ljudi koji gledaju ne opterećujući se mitologijom serije, nikada nisu čuli za Valencetijevu jednačinu i sl. Dovoljno im je da uživaju u samoj radnji i razvoju likova. Ja nisam jedna od njih. Ja sam opsednuta priznajem. IMO Lost je najgenijalnija TV tvorevina ikad!
Btw, moja mama gleda Lost!:P

Ja imam osecaj da ce Lost biti kao Star Wars, navucice gomilu tinejdzera da se bave fizikom i elektromagnetizmom. Sto ne moze biti lose. Pogledajte samo sta je nastalo posle Star Warsa...

Ja sam ubedjen da Lost ima poruku koju ce tek da nam prenese i ocekujem spektakl pri objasnjivanju pitanja :bye:

Ovo sam kopirao sa jednog drugog foruma, bilo mi je zanimljivo. Pa da vidim vaše reakcije. (Samo da napomenem da ovo nije moj post)

Evo odgledah Mucke na DVD-u, ... epizodu koju sam jos ranije gledao na TV-u....

Radi se o ZADNJOJ epizodi Mucke(Only fools and horses) epizoda "Sleepless in Peckham...!"

Kada sam davno gledao istu, nista nije ni nagovestavalo na jedan detalj ali sada....

Na 15-tom minutu Rodni i Del pocinju da pisu scenario za njihov film kako bi se izvukli iz finansijske krize.

................

Del: Rodni, smislicemo film!
Rodni: Da!
................
Del: Sta oni rade?
Rodni: Ko?
Del: Svi ti ljudi koji su sleteli na pusto ostrvo usled Tihog okeana.
Rodni: Oni su naucnici.
Del: Dobro.
Rodni: Poslati su tamo zato sto je bilo cudnih desavanja.
Del: Ljudi su ubijani?
Del: To!
Rodni: Nestajali su bez traga i glasa.
....................

Rodni: Dok oni vrse nauna ispitivanja, nesto ih posmatra iz dzungle.
Del: Cudoviste?
Rodni: Ne kaze da je cudoviste.
Del: Ne?
Rodni: Oni ne znaju.........

...................

U potpunosti lici na parodiju vezanu za LOST..... ALI OVA EPIZODA JE SNIMLJENA 2002!!!

Razmisljajte o tome.

Pozdrav.

:lol: :lol:
Zanimljivo!
Ali uopšte me ne iznenađuje, Lost jeste kompilacija raznovrsnih TV, filmskih i književnih motiva. Ono što je origiinalno je način na koji su ti već postojeći obrasci uklopljeni.
Ovo je samo slučajnost...
"Don't mistake coincidence for fate" ;)

Ovo sam kopirao sa jednog drugog foruma, bilo mi je zanimljivo. Pa da vidim vaše reakcije. (Samo da napomenem da ovo nije moj post)

Evo odgledah Mucke na DVD-u, ... epizodu koju sam jos ranije gledao na TV-u....

Radi se o ZADNJOJ epizodi Mucke(Only fools and horses) epizoda "Sleepless in Peckham...!"

Kada sam davno gledao istu, nista nije ni nagovestavalo na jedan detalj ali sada....

Na 15-tom minutu Rodni i Del pocinju da pisu scenario za njihov film kako bi se izvukli iz finansijske krize.

................

Del: Rodni, smislicemo film!
................
Del: Sta oni rade?
Rodni: Ko?
Del: Svi ti ljudi koji su sleteli na pusto ostrvo usled Tihog okeana.
Rodni: Oni su naucnici.
Del: Dobro.
Rodni: Poslati su tamo zato sto je bilo cudnih desavanja.
Del: Ljudi su ubijani?
Del: To!
Rodni: Nestajali su bez traga i glasa.
....................

Rodni: Dok oni vrse nauna ispitivanja, nesto ih posmatra iz dzungle.
Del: Cudoviste?
Rodni: Ne kaze da je cudoviste.
Del: Ne?
Rodni: Oni ne znaju.........

...................

U potpunosti lici na parodiju vezanu za LOST..... ALI OVA EPIZODA JE SNIMLJENA 2002!!!

Razmisljajte o tome.

Pozdrav.

otkud pista na pustom ostrvu....to im je bila rupa u scenariju.:lol::lol::lol::
epizoda sleepless in peckham je snimljena 2003-ce

Pronašla sam ovu genijalnu fotografiju na nekom forumu i stvarno ne mogu da odolim...
:hahaha::hahaha::hahaha:

4D97487E2C0A234C99E538016540F5E2.jpg

Back