Lizard
Aktivan član
- Poruka
- 1.737
ne piše.. pa verovatno sve od 1-4..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne piše.. pa verovatno sve od 1-4..
da, stvarno a koja sezona?

“Izgubljeni” su serija koja je oborila sve rekorde gledanosti.

Lost ABC
Prosečna gledanost (u milionima)
1.sezona - 16.1
2.sezona - 15.5
3.sezona - 14.6
4.sezona - 13.19

Jesu vraga oborili sve rekorde gledanosti... Lost uopste nije nesto preterano gledan u svetu, bio je u pocetku, sada ga gledaju samo fanovi... "obicni ljudi" su se smorili kada su producenti krenuli da nenormalno zavlace i nista ne objasnjavaju...
Najgledanije su "Ocajne domacice"... Tuzno, ali istinito... I, naravno CSI Miami...

ovo je besprizorno !
raspravljati o Domaćicama na temi za Lost...ccc
Ne bavim se statistikama, ali nije istina da Lost gledaju samo die hard fanovi. Postoji gomila ljudi koji gledaju ne opterećujući se mitologijom serije, nikada nisu čuli za Valencetijevu jednačinu i sl. Dovoljno im je da uživaju u samoj radnji i razvoju likova. Ja nisam jedna od njih. Ja sam opsednuta priznajem. IMO Lost je najgenijalnija TV tvorevina ikad!
Btw, moja mama gleda Lost!![]()

Ovo sam kopirao sa jednog drugog foruma, bilo mi je zanimljivo. Pa da vidim vaše reakcije. (Samo da napomenem da ovo nije moj post)
Evo odgledah Mucke na DVD-u, ... epizodu koju sam jos ranije gledao na TV-u....
Radi se o ZADNJOJ epizodi Mucke(Only fools and horses) epizoda "Sleepless in Peckham...!"
Kada sam davno gledao istu, nista nije ni nagovestavalo na jedan detalj ali sada....
Na 15-tom minutu Rodni i Del pocinju da pisu scenario za njihov film kako bi se izvukli iz finansijske krize.
................
Del: Rodni, smislicemo film!
Rodni: Da!
................
Del: Sta oni rade?
Rodni: Ko?
Del: Svi ti ljudi koji su sleteli na pusto ostrvo usled Tihog okeana.
Rodni: Oni su naucnici.
Del: Dobro.
Rodni: Poslati su tamo zato sto je bilo cudnih desavanja.
Del: Ljudi su ubijani?
Rodni: Da!
Del: To!
Rodni: Nestajali su bez traga i glasa.
....................
Rodni: Dok oni vrse nauna ispitivanja, nesto ih posmatra iz dzungle.
Del: Cudoviste?
Rodni: Ne kaze da je cudoviste.
Del: Ne?
Rodni: Oni ne znaju.........
...................
U potpunosti lici na parodiju vezanu za LOST..... ALI OVA EPIZODA JE SNIMLJENA 2002!!!
Razmisljajte o tome.
Pozdrav.

:

Super je.Pronašla sam ovu genijalnu fotografiju na nekom forumu i stvarno ne mogu da odolim...
![]()