Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E ljudi sad sam radio test 2 sa nekim zajebanim pitanjima. Ne daju ti rezultat na kraju već kažu da će na kraju procenjivanja da dobiješ i da se važi samo kada prvi put polažeš. Ima 10 pitanja. Kada sam završio u mom progresu piše da sam upao u grupu BRONTES. Tražio sam po netu i to je jedan od kiklopa iz grčke mitologije.

i taman kad sam pomislila da bi umesto Dharma wants you bolje pristajao naziv Dharma doesn't want you :
konacno!
test 2!:klap:
pitanja su iz raznih oblasti: medicina, knjizevnost, geografija, umetnost itd.
(i neka od njih su prilicno teska)
posebno je cudno poslednje pitanje: "Koji je tacan odgovor na ovo pitanje?":eek: hahahaha
mada, vec je neko otkrio da ukoliko na poslednjem pitanju pritisnes i jedan od odgovora zasvetli ( pocinjem da verujem da se od nas i trazi da koristimo ove trikove)
iako znam da nazivi grupa imaju veliki znacaj, ne mogu ni da pretpostavim o cemu se radi. :think:ono sto je ocigledno je da su za sada svi iz grcke mitologije
ja sam u grupi Polyphemus (kiklop iz Odiseje)

Šta si odgovorio na zadnje pitanje? Ja sam C. Kad sam posle radio drugi put i stisnuo i zasvetlelo je C isto!!! Valjda je to tačan odgovor. Nego odkud tebi ove informacije za varanje na testovima

Poslednja izmena:
da C je tacan odgovor.
imas dobru intuiciju!
hehehe, odacu ti moj izvor: http://lostoctagonglobalrecruiting.blogspot.com/
inace, to mi je omiljeni Lost sajt. imaju zanimljive aktivnosti u toku pauze.
(sad je aktuelan Character cup )
a u vezi sa testom, ne verujem da bi takve greske bile slucajne, mislim da se od nas trazi da ih otkrijemo i koristimo. mada dosta ljudi ih ne koristi i misli da je to pogresno.
rekla bih da se neki prepustaju sudbini, a drugi uzimaju sudbinu u svoje ruke;)

Poslednja izmena:
Hahaha ja sam omasio sve zivo...definitivno cu biti cistac u nekoj stanici...

Cak sam debil omasio pitanje koliko metar ima milimetara zato sto sam zurio...hahaha... a ja kao inteligentan :mrgreen:

nego, ja sam provalio da treba backspace da stisnemo iz naslova ali nije radilo... Mislim procitajte naslov :D

Hahaha ja sam omasio sve zivo...definitivno cu biti cistac u nekoj stanici...

Cak sam debil omasio pitanje koliko metar ima milimetara zato sto sam zurio...hahaha... a ja kao inteligentan :mrgreen:

nego, ja sam provalio da treba backspace da stisnemo iz naslova ali nije radilo... Mislim procitajte naslov :D

radi. samo moras neposredno pre toga da uradis test jednom bez pritiskanja na backspace i u narednom pokusaju ce raditi. srecno!
nadam se da ces i nas obicne domare infornisati o specijalnim aktivnostima u Dharmi kad izbijes na leaderboard!;)

radi. samo moras neposredno pre toga da uradis test jednom bez pritiskanja na backspace i u narednom pokusaju ce raditi. srecno!
nadam se da ces i nas obicne domare infornisati o specijalnim aktivnostima u Dharmi kad izbijes na leaderboard!;)

A sta se desava kad stisnes backspace? Ja sam to skontao iz naslova testa, mada jos nije potvrdjeno:

Broad Spectrum Knownledge Analysis

znaci:
Broad Analysis Knownledge Spectrum
BAK Spec
Back space

ima li kakve veze sa testom ili sam se istripovao?

:think: mislim da je doslo do zabune: ja sam pricala o prvom testu a ti o drugom:hahaha:

test 1 : PRESSurized Spatial Judgment Evaluation : naslov nagovestava da pritisnes SPACE (a ne backspace, malo pre sam pogresila u kucanju)
test 2: Broad Spectrum Knowledge Analysis : ako obratis paznju na sajtu je I u reci analysis podvuceno, a iz toga sledi pritisnuti I na zadnjem pitanju i tacan odgovor ce zasvetleti!!!

a kada pritisnes backspace???nemam pojma:think:

Ja sam Otus.
Tacnije, do sada : Pandora Polyphemus Otus. Wow!
Naravno, maksimalan rezultat na trecem testu mi je 100!:roll:
Prilicno tezak test!
Mislim da sada mozemo sa sigurnoscu da tvrdimo da nije slucajnost sto u svakom testu postoji mogucnost da se zaobidju pravila.Pitanje je samo da li postoje posledice.
Da li je neko pogledao i novi video na sajtu? Ko/Sta je dodjavola Black Swan?
Sve se odvija suvise sporo i bez ikakvog vidljivog smisla:otkacio:
Zato je Character cup zabavan, danas pocinje druga runda. Ko hoce moze da glasa ovde :
http://darkufo.blogspot.com/2008/09/darkufo-character-cup-r2-matchups-1-2.html

Sad sam i ja odgledao snimak. Pokušavao sam da pauziram kada su one smetnje na slici i vidi se obris labuda i činimi se da sam negde video slovo B, možda od Black Swan. Ma sve više mislim da je ovo neka zafrkancija, da nas drže zauzetim sa nečim dok ne počne sledeći serijal.

odgledala...
paaa
Lost je bolji:p
Mene privlace te vrste serija..misterija, strava, tajni eksperiment.blabla...
video si vec na trajleru o cemu se radi..
e pa dobro je pocelo a onda ubace deo kada agent efbiaja ucenjuje sina od doktora da joj pomogne
to je tako providno i jeftino i fuj da nemam reci
mozda ima jos 2 puta da me je ta providnost i supljikavos price ubola u oko
(mislim..ne trazim ja realnost price..kao lost je ima:roll:..ali da daju tu prividnu realu
da poverujes da je sve tako...(ako ste me razumeli))
mozda je sve zato sto je to jos pilot, mozda tek prica treba da dobije na tezini
ipak je ovo tek zalet
rano je da bilo sta drugo kazem ili da prognoziram
(mislim da sam se u lost zaljubila odmah:D)
u svakom slucaju cu da pratim razvoj situacije..

Može li još neki podatak za seriju FRINGE ?
Recimo koliko ima epizoda,kada se prikazuje,ili bolje
reći kada se može naći na netu,ima li negde prevod,
i na kraju...Vredi li gledati dok ne stigne LOST ?
Pozdrav ...

Može li još neki podatak za seriju FRINGE ?
Recimo koliko ima epizoda,kada se prikazuje,ili bolje
reći kada se može naći na netu,ima li negde prevod,
i na kraju...Vredi li gledati dok ne stigne LOST ?
Pozdrav ...

Fringe, ako se ne varam, zvanicno pocinje sa emitovanjem 9. septembra.
Mada, pilot epizoda je svuda po netu.
Za prevode poseti :
http://www.divx-titlovi.com/
Rano je govoriti o nekim utiscima, deluje kao solidna serija, ali nista posebno.
Mozda sam previse subjektivna, ali nijedna ne moze da zameni Lost!!!:heart:

Back