Buntovnik_Bez_Razloga
Veoma poznat
- Poruka
- 11.787
Samo od ovog mi je već loše 
I evo avatara:

I evo avatara:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neeeegoooooo,setih se da je ovde neko upisivao neke filmove sa glumcima iz lost-a....
paa,mogao bi,ko zna,da upiše neki...
još ako je kate u pitanju...mislim...reagujte,moliću lepo....
neeeegoooooo,setih se da je ovde neko upisivao neke filmove sa glumcima iz lost-a....
paa,mogao bi,ko zna,da upiše neki...
još ako je kate u pitanju...mislim...reagujte,moliću lepo....
Meni je ovaj bio ok![]()
Odgledah i celu 6 sezonu.
Koliko sam čuo još kad su snimali prvu sezonu, planirano je 6 sezona.
Ali serija deluje nedovršeno, nedorečeno.
A i ona poslednja epizoda od 10-ak minuta u 6 sezoni deluje kao uvod u sledeću sezonu.
Više od pola 6 sezone je bljak, samo trče s jednog kraja ostrva na drugi, te se svako svaki čas predomišlja s kim će i šta će.
A i kraj je loš da povraćaš. Od serije ovog kalibra očekivalo se mnogo više za kraj.
Dakle snima li se sedma sezona?
Ma serija je vrh. Posebno zapleti i iščekivanja šta će se dogoditi u narednoj sezoni.PA sto si onda gledao svih 6 sezona?Ja ne bih gubio vreme da mi se ne svijda.
![]()
Da zvanično nema više dok ne rasprodaju autorska prava za seriju i naštancovane Blu Ray diskove iz 6 sezone.Јок,нема више.
Ma serija je vrh. Posebno zapleti i iščekivanja šta će se dogoditi u narednoj sezoni.
Kritikujem samo 6 sezonu. Ona mi se nije svidela.
Ne sviđa mi se ništa ni kraj serije. Rasplet i objašnjenje šta se sve dogodilo.
Ti si oduševljen krajem serije?
I meni se nije svidela 6. sezona. Imali su neiscrpan izbor sta su sve mogli da prokazu u toj sezoni, a sve samo sa dosadasnjim likovima i dogadjajima (npr. ona epizoda sa Ricardom je bila do jaja, ja sam se nadao da ce sve takve biti), a umesto toga oni su non stop uvodili likove koji su trajali 2 epizode i zatim umru... Pobili su vise ljudi neko Rambo!
I ne svidja mi se kraj, mnogo je neodredjen za moj ukus, ali dobro, nije bas ni los.