Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Samo od ovog mi je već loše :lol:

I evo avatara:
dharma_sign.png

lost_badge.png

lost_film.png

Odgledah i celu 6 sezonu.
Koliko sam čuo još kad su snimali prvu sezonu, planirano je 6 sezona.
Ali serija deluje nedovršeno, nedorečeno.
A i ona poslednja epizoda od 10-ak minuta u 6 sezoni deluje kao uvod u sledeću sezonu.
Više od pola 6 sezone je bljak, samo trče s jednog kraja ostrva na drugi, te se svako svaki čas predomišlja s kim će i šta će.
A i kraj je loš da povraćaš. Od serije ovog kalibra očekivalo se mnogo više za kraj.
Dakle snima li se sedma sezona?

Odgledah i celu 6 sezonu.
Koliko sam čuo još kad su snimali prvu sezonu, planirano je 6 sezona.
Ali serija deluje nedovršeno, nedorečeno.
A i ona poslednja epizoda od 10-ak minuta u 6 sezoni deluje kao uvod u sledeću sezonu.
Više od pola 6 sezone je bljak, samo trče s jednog kraja ostrva na drugi, te se svako svaki čas predomišlja s kim će i šta će.
A i kraj je loš da povraćaš. Od serije ovog kalibra očekivalo se mnogo više za kraj.
Dakle snima li se sedma sezona?

Јок,нема више.

Јок,нема више.
Da zvanično nema više dok ne rasprodaju autorska prava za seriju i naštancovane Blu Ray diskove iz 6 sezone.
Ovi scenaristi su se izduvali - nemaju više ideja, mogao bi neko kreativan da nastavi seriju. Ionako je kraj serije objašnjen u samo 2 rečenice od strane Dr. Jack Shephard-ovog oca, pa bi to lepo moglo da se zakomplikuje (ako ništa drugo bar da se ubaci neki allien scenarijo).
Kome se svideo kraj serije, a kome jok?

Ma serija je vrh. Posebno zapleti i iščekivanja šta će se dogoditi u narednoj sezoni.
Kritikujem samo 6 sezonu. Ona mi se nije svidela.
Ne sviđa mi se ništa ni kraj serije. Rasplet i objašnjenje šta se sve dogodilo.
Ti si oduševljen krajem serije?

E pa nisam te tako razumeo... ;)

I meni se nije svidela 6. sezona. Imali su neiscrpan izbor sta su sve mogli da prokazu u toj sezoni, a sve samo sa dosadasnjim likovima i dogadjajima (npr. ona epizoda sa Ricardom je bila do jaja, ja sam se nadao da ce sve takve biti), a umesto toga oni su non stop uvodili likove koji su trajali 2 epizode i zatim umru... Pobili su vise ljudi neko Rambo! :lol:

I ne svidja mi se kraj, mnogo je neodredjen za moj ukus, ali dobro, nije bas ni los.

I meni se nije svidela 6. sezona. Imali su neiscrpan izbor sta su sve mogli da prokazu u toj sezoni, a sve samo sa dosadasnjim likovima i dogadjajima (npr. ona epizoda sa Ricardom je bila do jaja, ja sam se nadao da ce sve takve biti), a umesto toga oni su non stop uvodili likove koji su trajali 2 epizode i zatim umru... Pobili su vise ljudi neko Rambo! :lol:

I ne svidja mi se kraj, mnogo je neodredjen za moj ukus, ali dobro, nije bas ni los.

Baš tako.Potpuno se slažem.
Mogli su i da prodube Charles Widmore-a i njegove motive, a ne onako glupo da ga ubiju.
Mislim da su imali previše likova sa kojima nisu znali šta da rade, pa kao ajde sad da ih sve pobijemo (to je nedostatak inspiracije i kreativnosti scenarista).
Takoće kod onog prvog DHARMA Orientation Movie nalazi se neki lik na 1 minut i 19 secundi od početka koga su kasnije mogli cool da ubace kao čoveka iz senke jačeg i od Charles Widmora.

Back