Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
oceanic.jpg

mah mah
:per:

Ne znam za vas, ali ja sam se skinuo sa LOSTa, izlecio sam se... Posle tri ipo gledanja! :rumenko:

Doduse morao sam da koristim pomocna sredstva, Mucke, na primer, i jos ponesto... :lol:

Recimo, ako volite, lepu prirodu, misterije itd. mozete pogledati Twin Peaks, ja sam ga gledao kao klinac, i sada sam ga skinuo, da pogledam ako mi ne bude bzvz, i nije lose, OK je. Jos ako niste pre gledali i ne znate sta ce se desiti sledece onda je super!

Meni je frka da "Lost" gledam opet. Neću i ne želim da se vraćam na to ostrvo. :mrgreen:
Mada, skoro sam skinuo BRripove pa kada podesim titlove ko zna...:lol:
Inače, prva i druga sezona su u odnosu na ostale sezone ubedljivo i mnogo bolje. Celokupno, serija ne može da se poredi ni sa jednom drugom.

fullblastdoor.jpg

ja ću tu i tamo da metim po koju sličku kad se setim...

Ova je brutalna!!! Kad se samo setim kako sam bio zadovoljan sto gledam Lost u eri kompjutera, pa mogu da premotam nazad i pauziram na ovu sliku, i dobro je proucim!!! :) :)

Meni je frka da "Lost" gledam opet. Neću i ne želim da se vraćam na to ostrvo. :mrgreen:
Mada, skoro sam skinuo BRripove pa kada podesim titlove ko zna...:lol:
Inače, prva i druga sezona su u odnosu na ostale sezone ubedljivo i mnogo bolje. Celokupno, serija ne može da se poredi ni sa jednom drugom.

OK i 3. je dobra... :)

Back