Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Juce se u 22:00 na Pinku prikazala 1. epizoda ove u Americi jako popularne serije.
Prica je sledeca: Avion se srusio na neko ostrvo, 48 putnika je prezivelo. Svi moraju da zive zajedno ,barem dok ih neko ne spasi(ako ih uopste spasi...)
Da li ste gledali? Meni je bilo bas zanimljivo i jako me je zaitrigiralo ono na kraju. Mislim, verovala sam da je ta serija 'realna' a jel je ono bilo neko...cudoviste?
U svakom slucaju,dobar potez Pinka

Na snazi je BOJKOT
==================================
Od "Milosrdnog anđela" ništa američko ne gledam,ne pijem,
ne jedem i ne jeebem......
:whistling::whistling::whistling:

Poslednja izmena:
Posto sada grelam ponovo LOST po cetvrti put, :rumenko: znam bolestan sam, ali na putu sam ka izlecenju, ne moram stalno da gledam, nekad prodju i po 2 nedelje izmedju gledanja!, nego da se vratim na temu, posto gledam opet seriju, primecujem opet neke razne detalje, koje pre nisam primecivato... I bez sumnje jos uvem mi mnogonjih promice, jer ni ne gledam zbog toga, nego ih samo slucajno primetim...

Naravno, mnogo pomogne ovaj sajt http://lostpedia.wikia.com/wiki/Main_Page tu stvarno ima sve moguce napisano...

Jako zanimljivo recimo, trenutno gledam S03E17 Catch 22, ono kad Dezmond ima vizije da neko dolazi helikopterom... Secate se.

Ali ono sto me odusevljava je koliko je paznje posveceno detaljima koji se na prvi (drugi ili treci) pogled ni ne vide...

Recimo zasto se epizoda zove "Catch 22"??? Samo zato sto se u jednom trenutku pojavljuje knjiga... ;) I to pise "Ardil 22"

3x17_Ardil-22.jpg

To je zapravo "Catch 22" ali na portugalskom. ;)

Desmond looks up and sees a backpack in the tree. He climbs up by stepping on Hurley's shoulder to retrieve it and spills out the contents, which include a Portuguese version of the book Catch-22 and a satellite phone. Hurley turns on the phone, but the battery quickly dies. In the book, Desmond finds a printout of the photo of Penny and him.

Idemo dalje, da pogledamo zasto bas ta knjiga:

A "Catch-22" refers to a self-contradicting no-win situation or a double bind. In Joseph Heller's novel, the only way to get out of a dangerous mission is to plead insanity, but pleading insanity in order to be exempt from a dangerous mission is considered proof of sanity. In Lost's Catch-22, Desmond's vision suggests he cannot find the parachutist without Charlie; but if Charlie comes along he will be killed by one of Rousseau's traps and they won't find the parachutist.

Dakle kao i u knjizi, slicna dilema, ako kaze Carliju da ce biti ubijen (ubiVen :lol:) nece nacu zensku koja je iskocila iz helikoptera, a ako ne kaze, naci ce je ali Carli.. Pa, pa!

OK nije se tako desilo ali... ;)

I tako dalje... :)

In the novel, there is a character with the name Nurse Duckett. A character on Lost is named Frank Duckett.

Zvuci poznato? ;)

Duckett.jpg

tek 4-ti put???ao,i ti sebe zovesh fanom serije???sjedi 1!
shalim se ;)
lost ti je takav,sto ga vishe puta gledash vishe ces novih detalja otkrit.znam po sebi. ;) mada ja ne znam da li cu ikad vishe moc da gledam seriju... :(

PAmetno, dva puta je minimun. Ja jos sada obrnem, i to mzoda i ne do kraja i onda necu vise, ipak nema poente... :lol:

Sada bas pratim tako detalje, kada pogledan neku epizodu odem na lostpediu i vidim tamo neke zanimljivosti, i tako... ;)

Back