Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kakve to veze ima sa Kejt i njenim majčinstvom?
.

4 - Locke
8 - Reyes
15 - Ford
16 - Jarrah
23 - Shephard
42 - Kwon

i gde ovde pise kejt..nigde..
znaci ona nikada nije bila u opciji da bude zamena dzejkobu..
ni pre ni posle ''majcinstva''..
pitas kakve ima veze..
pa nikakve..u tome je poenta..
ama bas nikakve :confused:

ajde da se tesim da ono najinteresantnije nisi razumeo :)))
ako je zavrsilo tako da su svi mrtvi..e onda je to najbanalniji zavrsetak..
o kojem se u ostalom i spekulisalo jos od pocetka..
ja epizodu tek skidam..
al' je nesto usporilo majku mu..

Poslednja izmena:
Jooooj kako mi se gleda finale ali nemam sad odakle da skinem a nisam gledao ni predposlednju ep....Aj neko ko je gledao nek barem danas budu sakriveni spoileri, bas zelim da cujem utiske!!!

Meni se uopšte ne sviđa. :(

Mislim...'sjajno' je, ali ipak mislim da mi se ne sviđa zato što je konačno došao kraj svemu i zato što sam kraj na neki način i predvidio, tj. ispostavilo se da je odgovor ono što sam i sam mislio.

Malo razočaravajuće jeste i biće ipak za svakoga, pretpostavio bih. :think:

Jer na neodgovoreno nikada neće dati odgovor...producenti su rekli da poslije kraja uvode veliku ćutnju...a i kraj je pomalo...jednostavan, najblaže rečeno.

Poslednja izmena:
Meni se uopšte ne sviđa. :(

Mislim...'sjajno' je, ali ipak mislim da mi se ne sviđa zato što je konačno došao kraj svemu i zato što sam kraj na neki način i predvidio, tj. ispostavilo se da je odgovor ono što sam i sam mislio.

Malo razočaravajuće jeste i biće ipak za svakoga, pretpostavio bih. :think:

Jer na neodgovoreno nikada neće dati odgovor...producenti su rekli da poslije kraja uvode veliku ćutnju...a i kraj je pomalo...jednostavan, najblaže rečeno.

Ja nebih da ucestvujem u diskusijama, al predvidjam da ce biti VELIKE RAPSRAVE povodom zavrsetka serije, to jest podeljenih misljenja, citam na Lost Srbija, i gledam ocene, kao i moje misljenje je da nisam zadovoljan za sta sam proveo tolike godine i ocekivao sam vise...

Očigledno da nećemo, kao i gomilu drugih stvari...

E pa to me i nervira najvise.....

kliko minuta traje kraj?

meni se skidaju dva neka filea po 700MB, a pise da su u njima kao dve epizode po 50 i 53 min?

E moj ti da si gledao sinoc kao ja 5 minuta reklama, 5 minuta serija, skidao bi danas 5 gb :lol::hahaha::D, a ovako to je to...
A sto je usporilo to je normalno nakacili se premium useri da skidaju, ako neko moze da se prebaci na Hotfile, jer je najisplatljiviji trenutno...;)

@ mod
mea culpa
povratak na temu>

Sta ti znam. Ova cetvrta sezona (za sada) ide metodologijom toplo - hladno. Otvorili su 100 novih pitanja a da nam nisu dali odgovore ni na jedan. Kako su se vratili sa ostrva? Otkud klinac kod Kejt? Sto je Dzek ljut na istu? Sta debeli prividja...? Ko je postavio oboren avion u more i zasto...? Ko su ovi novi likovi? i tako dalje i tako dalje. Licno nisam nezadovoljan ali vreme je da otkriju neke stvari a ne samo da zakuvavaju pricu. Nadam se da na kraju tamo 2011 kad se serija zavrsava nece sve spakovati u jednu epizodu i kao to vam je to, sto ste gledali 6 godina gledali ste.
Primecujem da se vise radujem ponedeljku i novoj epizodi Terminatora-Hronika Sare Konor, nego petku i novoj epizodi Lost-a (nazalost...)

aha ha
moj proročanski post od pre dve ipo godine

ja sam skinuo ova dva fajla, a iste sam i gledao jutros preko megavidea
sad čekam prevod, da obrnem još jedared
untitled-4-1.jpg

standardan rip, bez reklama
mozda je slaven gledao strim, pa je sa reklamama 2.5 sata, ovako je sat i 43 minuta
...ili ima neka treća verzija?

Poslednja izmena:
ja sam skinuo ova dva fajla, a iste sam i gledao jutros preko megavidea
sad čekam prevod, da obrnem još jedared
untitled-4-1.jpg

standardan rip, bez reklama
mozda je slaven gledao strim, pa je sa reklamama 2.5 sata, ovako je sat i 43 minuta
...ili ima neka treća verzija?

Ja sam poceo da gledam u 3, a u 5 i 30 sam zavrsio, znaci 2 i po sata !
Ali necitas da sam dva puta spomenuo da puste seriju 5 min, pa reklame 5 min, :rtfm: i sve tako, samo su zadnja dva dela trajala po 15 min, i to je to u sistini...
Dakle to je rip bez reklama i prava duzina serije bez reklama.

Kako je odmicala 6. sezona imao sam sve manja i manja ocekivanja od finala, ali ovo sto smo videli je ipak ispod, ali ISPOD svih ocekivanja! Koliko god pokusavao naci nacina da opravdam ovo sto su uradili - ne vredi. Znam da nikad ne mogu zadovoljiti sve ukuse i da ce se uvek neko buniti, ali ovo... Ne znam, odgledacu epizodu jos jednom, pa mozda kad se slegne bude malo bolje... Ipak nista ne moze opravdati cinjenicu da odgovora nije bilo ni za lek. Rekao sam ranije kako se ''plasim'' da necemo dobiti mnogo odgovora. vec ce se finale svesti na to sta ce biti sa likovima, ko ce zavrsiti sa kim, a ovde su odmah izvrtane moje reci, i ispade da sam se plasio ''da ce biti glavnih likova u finalu''. Ok, bilo je emocija, dirljivih trenutaka, bio i ja par puta na ivici suza, ali to nije ono sto sam ocekivao od finala. Ili bolje receno, to nije jedino sto sam ocekivao.
No izgleda da sam ipak, nazalost, bio u pravu. Ocigledno je ovo bio prevelik zalogaj za Darlton tim, previse su se upetljali u nesto iz cega kasnije nisu znali kako da izadju.
Meni bode oci to sto je na netu bilo toliko dobrih teorija, i samo da su pokupili neke od njih, ili bar njihove delove, finale bi bilo mnogo, mnogo bolje...

Poslednja izmena:
Jimmy.Kimmel.Alternate.LOST.Endings.720p.WEB-DL.AAC.H264-IDG Single Links su sprdnje klasične
Prvi kraj je da su u stvari bili u američkom Survivior-u i da je Said izbačen
Drugi kraj je parodija na kraj Sopranosa
Treći nisam ni odgledao

Kako je odmicala 6. sezona imao sam sve manja i manja ocekivanja od finala, ali ovo sto smo videli je ipak ispod, ali ISPOD svih ocekivanja! Koliko god pokusavao naci nacina da opravdam ovo sto su uradili - ne vredi. Znam da nikad ne mogu zadovoljiti sve ukuse i da ce se uvek neko buniti, ali ovo... Ne znam, odgledacu epizodu jos jednom, pa mozda kad se slegne bude malo bolje... Ipak nista ne moze opravdati cinjenicu da odgovora nije bilo ni za lek. Rekao sam ranije kako se ''plasim'' da necemo dobiti mnogo odgovora. vec ce se finale svesti na to sta ce biti sa likovima, ko ce zavrsiti sa kim, a ovde su odmah izvrtane moje reci, i ispade da sam se plasio ''da ce biti glavnih likova u finalu''. Ok, bilo je emocija, dirljivih trenutaka, bio i ja par puta na ivici suza, ali to nije ono sto sam ocekivao od finala. Ili bolje receno, to nije jedino sto sam ocekivao.
No izgleda da sam ipak, nazalost, bio u pravu. Ocigledno je ovo bio prevelik zalogaj za Darlton tim, previse su se upetljali u nesto iz cega kasnije nisu znali kako da izadju.
Meni bode oci to sto je na netu bilo toliko dobrih teorija, i samo da su pokupili neke od njih, ili bar njihove delove, finale bi bilo mnogo, mnogo bolje...

Ovo sam isto i ja rekao...
Zaguzvali su toliko pricu i situaciju da su ubacivali neke radnje, stvari koje nisu imale veze sa vezom radi produzetka serije, a na kraju nisu znali sta rade...
SERIJA JE VRH, NEPONOVLJIVA, znaci samo da nisu toliko zaguzvali ili neka su, ali da su nam dali odgovore, i da je finale malooo bolje ispalo.
Ipak vidim da ima ljudi ovde koji dele moje misljenje, al nisam jos sve rekao sada cu taman da odgledam jos jednom na tenane, sa prevodom i bez glupih reklama i ostalih zavrzlama...

koja glupost...ali koja glupost majko moja..
zavrsetak ko u dinastiji kada su svi na balu i drze case podignute u vis..
dobro nije tako..ali jeste...
svo vreme sam samo uzvukivala omg..omg..OMG...
toliko patetike na jednom mestu stvarno nisam mogla da ocekujem..
i kraj...ali koji shit..
pa samo da su pogledali neke forume mogli su da nadju pregrst mnogo zanimljivijih zavrsetaka..
ok kapiram da bi uvek neko ostao nezadovoljan..
ali ovo je ispod svakih ocekivanja..
onako dobru seriju da ovako zakopaju..
i ne govorim samo o zavrsetku..nego o kompletnom 6.serijalu..
toliko misterija, toliko dobrih zapleta..
i na kraju samo patetika...
svako ko je seriju gledao zbog misterija je ostao totalno intelektualno nezadovoljan..
ovo je moglo zadovoljiti ukuse samo onih koji gledaju spanske serije..

koja glupost...ali koja glupost majko moja..
zavrsetak ko u dinastiji kada su svi na balu i drze case podignute u vis..
dobro nije tako..ali jeste...
svo vreme sam samo uzvukivala omg..omg..OMG...
toliko patetike na jednom mestu stvarno nisam mogla da ocekujem..
i kraj...ali koji shit..
pa samo da su pogledali neke forume mogli su da nadju pregrst mnogo zanimljivijih zavrsetaka..
ok kapiram da bi uvek neko ostao nezadovoljan..
ali ovo je ispod svakih ocekivanja..
onako dobru seriju da ovako zakopaju..
i ne govorim samo o zavrsetku..nego o kompletnom 6.serijalu..
toliko misterija, toliko dobrih zapleta..
i na kraju samo patetika...
svako ko je seriju gledao zbog misterija je ostao totalno intelektualno nezadovoljan..
ovo je moglo zadovoljiti ukuse samo onih koji gledaju spanske serije..

Tako je breeeeeeeeee, za koji sam djavo gledao seriju nego zbog tih misterija sto mi je u pocetku bilo zanimljivo kako se sta desava i zasto se desava, iz sata u sat, iz epizode u epizodu, iz serijala u serijal ja sam gledao neke misterije i neobjasnjiva cuda, sve u nadi da ce na kraju da se razjasni i da dobijem odgovor, ali dobio sam patku znate koju :mrgreen:...

p.s. Ima li neko problema sa raspakivanjem zadnje epizode, skinuo sam posebno 17 i 18 ? Nece da mi raspakuje zadnju pa nece fali mi part 5 neki, nemam pojma, iz 2 dela sto sam skinuo, raspakiva se ponovo u win rar i trazi neki part 5, jel neko ima isti problem ???

Back